- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете бащите си
Ами и майка ми и баща ми като цяло са страшно добри и готини хора. Имаме си чат-пат неразбирателства, но това е съвсем нормално... С тати се разбирам повече отколкото с мамаАз и като характер, и като всичко съм се паднала на него и може би заради това... Много добър човек е и знам, че винаги когато имам някакъв проблем мога да споделя и ще получа адекватен съвет и помощ... Дали е важен за развитието ми като личност? Разбира се, че е важен! И двамата родители са важни
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами готин човек е,държи се с мен като с 8-годишна и т'ва е хубаво,щото общо взето се 'лигавим' .. НО като се ядоса става опасно.Иначе е добричък.Помня за кво последно ми се разсърди .. не му дадох плюшенето си прасенце
![]()
Страхоотен човек е,обича ни ужасно много (мен и брат ми) и дава всичко за нас,което е по силите му.На него му е тежко понякога,защото брат му почина доста млад,баща му(дядо ми) е починал,когато татко е бил дете и майка му също преди няколко години...НИКОГА през живота си не съм го виждала да плаче..Супер силен характер е и затова го уважавам много,не е лигльо и никога не ми е посягал,дори когато е имало нужда..
оф ужасно много ми лази по нервите този човекнякъв супер старомоден въобще не е по новостите .. толкова моногамен живот води и направо като кажем нещо с майка и като той каже "имаш ли покрив над главата си не се уплаквай" и точка по всякакъв въпрос
а за да остана с 30 мин повече какви спорове и караници излизат
единствено коет ми харесва е chе се държи като 5 годишен и се лигави ,, абе ддз отрицателните му черти са повече от хубавите ,
* brunettes
do it better ;] ..
Моя тате си е много пекан .. за разлика от майкатя ми се кара , той ме успокоява..Или пък майка не ми дава джобни , а той ми дава! Леле супер си го обичам този човек.. Прави всичко което аз искам .. но и в същия момент е строг ..
![]()
Moq ba6ta-strahoten e pone za men,ima si nedostataci kato seki 4ovek,ama e mnogo dobar 4ovek,toi e moe kopie samo 4e v majki pol i 28 godini po-vazraste,mn e mil,ne mi se kara za ni6to po4ti,abe OBI4AM SI GO BEZKRAINO MNOGO.
не си играе ....
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Тате е пиииииииич...![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Татко е вулкан.Често изригващ , но пък и красив.
Винаги съм го обичала много и винаги съм искала да приличам само на него.Зарежда ме с неговия ентусиазъм , борбеност , сила , положителност , той е един прекрасен човек.Често вика в изблик на нерви от работата , но винаги всичко сме имали - цялото семейство.Той е човекът на който най - много се възхищавам! В сивото ежедневиe постоянно се бори с какви ли не проблеми , но когато си почиваме , той винаги е бил весел.Купонджия е ходим си по дискотеки заедно , общо взето той излиза повече от мене нищо , че съм на 16 и отгоре.Срещаме се по кафета , винаги ме гушка , говорим си.Разбираме се.
Обичам те татко !![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
много работлив пич със симпатично шкембенце и лъскаво кубе,много го уважавам,научил ме е на адски много неща на които може да те научи само един истински баща
Ми моя баща... ох, де да знам. Готин човек е по принцип, разбирахме се по повечето въпроси. Но много обича да мърмори, да спори, да се заяжда понякога когато му е докривяло на работа, а аз такива хора не харесвамКато баща беше добър, но като характер не е цвете. Радвам се сега, че мърмори на главата на майка ми, не и на моята вече
Понякога е твърде взискателен, твърде много иска от другите, плюс това разбиранията му за някой неща от живота са светлинни години зад моите. Макар че като се замисля сега той доста по-бързо възприе идеята да живея с приятеля си, отколкото майка ми, която горката жива искаше да ме одере
Иначе е страшна бъзикня, винаги можеш невероятно да се посмееш с него и то от сърце (когато е на кеф разбира се). Как да е... И хубаво, и лошо... то не може все да е едно и също я.
Ами готин е, попринцип никога не взима решенията за това къде съм и с кой съм, отговорник за това е мама.Той ми дава пари за училище,ходи да пазарува до магазина пред блока, освен ако мама не отиде до Била с колата.. Работи си по 8 часа на ден, след работа никога не е изнервен, винаги можем да си говорим за нещо интересно с него (казвам ние, защото имам и по - голяма сестра). Единственият проблем е, че малко ми се кара ако имам 3-4 или пък забележка. В такива случаи мама нищо не казва, а само разписва. Е затва й се кефа ! Е ест че има и мн други неща, ноо това е тема за бащиитее!
![]()
![]()
Аз много обичам баща си! Винаги намира какво да ми разкаже ,как да ме разсмее ,с него направо се пукам от смях и рядко ми се кара... и то само за неща които наистина съм сгрешила,но някакси не е като всички родители да крещи,а ми обяснява,пак включва нещо забавно ...![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
скръндза
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
полицай ... бивш
готЯн .. шоту кара бързо , навлиза в наасрещното
минава на червено .. дъниме си яко хубава музика
папаме заедно тортичка
ходим си заедно за фафли и тото![]()
но се и кара понякога![]()
ама и аз му се карам![]()
Пич , изключително интелигентен и честен човек , каквото има да казва го казва , никога не се предава и винаги помага на последните да станат първи , точно това го отличава от страхливците..никога не би посегнал на децата си
![]()
t-_-
ppl that i respect : l0lz
невероятен...![]()
силен, умен, забавен,добър, абее пич...
не знам, не мога да го опиша
радвам се че съществува и че ми е баща, обичам го адски много
винаги е искал най-доброто за мене и брат ми
лишавал се е, бъхтил се е
и аз разбирам всичко това, затова толкова държа на него,
затова всеки път плача когато заминава отново, и отново...
обичам си го бее
и винаги когато чуя "пъстри очи" се сещам за него...
![]()
![]()
Ами..РИБА Е!![]()
![]()
. .Абе разбирам се с него,но тойй...
само музика го вълнувавсякаш др тема нямаме,ми все музика.. ;\\
да,дължи се на тва,че е музикант (BASS китара) . .
и само такиа простотий хаах![]()
иначе е готин човек ^ ^
кефи! *sun*![]()
мега забавния! можеш да починеш от смях с него!
ии друго кво .. мн си го обичам!![]()
Попринцип е добър,но ме кара да уча по цял ден,защото е доцент в СУ
Чичко паричко
Каквото искам го получавам ако не веднага на момента![]()
![]()
Не ме кара да уча просто ми напомня че съм още 9клас и на Диско се ходи след 18![]()
![]()
С 2 думи Баща мечта![]()
![]()
![]()