- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Koga vi doide za parvi pat???
Koga vi zapo4na cikala?Vkoi klass bqhter i na kolko godini bqhte? Az sam 5klas i mio doide v4era,kolko vreme e parviqw pat? Razkajete pls!!!
mi lqtoto predi 4 klasRanichko spored men..aa mi da ti kaja.. ne si spomnqm no pomnq predi da mi doide ve4e kakto trqbva samo se zacapvashe belioto ne e teklo kakto sq.. nz zabravila sam,no mislq che v nachaloto e po slabo.. a i neredovno
![]()
5 klas i bqh na 11
Май когато бях на 13 или 14 .... не помня
Това горе бях аз
Na men mi doide kogato bqh v 7-mi klas april mesec i beshe nqkolko kapki samo. Sledvashtiq pyt beshe 4ak avgust i si misleh, 4e neshto ne mi e nared no gore-dolu se normalizira
Az su6to bqh 5ti klas,do kolkoto si sponqm! Az mislq,4e nito e rano,nito e kusno,kakto v pove4eto ne6ta-pri vseki e razli4no!Drugiq mesec moje i da ne ti doide ili da zakusnee,no tova 6te e normalno.Trqbvat ti 2 godini z ada se normalizira i da ti idva redovno! Nqma stra6no![]()
На мен ми дойде на 15 год. - 10 клас (малко позакъсня)
na mene mi doide 7 klas na 13
i si be6e sravnitelno slabo i se pak si mi idva6e seki mesec
sq pak ne mi e silno i daje e redovno(kato po 4asovnik xixi)
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
men mi doide na 10pri men podrani
i be pomnq dali e bilo redovno ili ne 4e beshe odavna
Дойде ми в шести клас...Преди месец бях навършила 12...И това за 2-те ходини за глупости! Моите минаха и кво - пак съм на лекарства нали...
Az bqh 5sreshtu 6 klas na pochti 12godini...i mi traq 5 dena
лятото 6 срещу 7 клас...
нз колко време трая...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Началото на 6ти клас ми дойде на мен...и продължи точно 2-3дни.![]()
na men mi doide v 6 klas i ti to4no 3 dni predi rd-ti mi be6e ujasno i to v 4asaaa gad gad gad
![]()
Ами края на 5-ти клас беше ... на 12 бях тогава.Помня че първият ми път ми течеше много.После се нормализираха нещата![]()
mi v 5ti klas bqh i mi traq okolo 2 sedmici
еми аз съм на 12 и 3м ама още не ми е дошло. нали тва не е някакъв проблем???
аз съм на 13 и половина и също нямам цикъл, тъй че сичко си ти е наред - при всеки е различно и не е никакъв проблем - даже мисля че трябва да се радваш - който и да питаш ше ти каже че е гадно като ти дойде. Споко никакъв проблем не еПървоначално написано от Phoenix123
![]()
тва бях аз![]()
Ми на мен ми дойде когато бях на 12 май в 6-ти клас първоначално малко се уплаших като не ми идваше два месеца но после се нормализира и сега е точно на датата....Ами обикновенно около 3-4 дена ми трае цикъла...
![]()
Ami nqkolko dena sled kato po4nah 7-mi klas, t.e. na 13. I be6e mn slabo, no ne pomnq kolko dena be6e![]()
na mene mi doide v 6 klas...na 12 sum bila, produlji mi nqkolko dena i sled tova 3 meseca ne mi doide, sled tqh ve4e se normalizira
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.