- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Koga vi doide za parvi pat???
На мен ми дайде лятото преди десетиПървоначално написано от sheherezada
![]()
Emm az bqh v 7-mi klas.Pomnq edna ve4er se bqhme sabrali kompaniq i priqtelq na sestra mi se bazikna s mene ne6to na taq tema i....na drugata sutrin kato se sabudih mi be6e do6lo.Parvoto koeto si pomislih e 4e 6te go ubiq napravo.Kak me uro4asa da go....XaxaxAXxa Ama to pak si e normalno na taq vazrast (11,12-13),no moje i po-kasno ili po-rano to pri vseki e razli4no![]()
na men myk mi goide kysni4ko....osmi klas mislq 4e bqh...malko sled kato bqh stanala na 14![]()
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
i az takaПървоначално написано от miloto_girl-4e
mislq 4e iuli mesec be6e![]()
mi na men mi doide lqtoto sled 5 klas trae6e 5 dni i be6e slabo sravnenie sas sega
На мен ми дойде в началото на 6 клас, беше УЖАСНО МНОГО![]()
![]()
и трая около 8 дена
emi v 5 klas bqh na 11 i ........awe kat se zamislq nepomnq![]()
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
На мен ми дойде в шести клас...май месец докоото си спомням!Беше съвем лабо и ми мина за 3 дни!
![]()
...не плачи, ако нещо е свършило. Усмихни се, защото го е имало!
Никога не спирай да обичаш,
Никога не спирай да вярваш,
Никога не спирай да следваш мечтите си!
..........и никога не се отказвай!!!
Mi Bqh na 13!Lqtoto mi doide!Bqh zavar6ila 7mi klas tykmo!Traq ima-nqma 4 dni i be6e slabo!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
mi na men za parvi pat mi doide na 10 qnuari , zna4i 5 klas))
![]()
![]()
![]()
![]()
na mene mi doide v chetvarti klas.....kofti trapka samo kato se setq mnogo se bqh uplashila!
mi nqkolko dena predi RD.-to mi.. uh be6e mnogo gadno no 2-3 sedmici predi da mi doide mnogo se bqh zainteresuvala po vuprosa, ta sqka6 predizvikah sudbata-bila sum 5 klas nqkuderani4ko doide
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
na 13 godini v 7klas
на 11 пролетта (преди 3 години)
5 клас...била съм май на 11-12...ама точно на 6 май Гергьовден...тъй че днес се навършват 3 години!![]()
![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ноември беше,началото на 6 клас тоест преди 4 год и половина и беше много кратко,помня как се събудих цялата в кръв....не ме болеше поне...а вторият път вече беше като сега- болезнен
7ми клас лятото - това колко ще рече някъде 13-14![]()
V sedmi klas- dekemvri mesets! Be6e samo nqkolko kapki. Posle prez qnuari ve4e mi be6e kakto trqbva! Daje be6e tseli 14 dni<no posle slava bogu mi namalqha do 6-7 !
shake me baby
na men puk mi doide na brat mi na rojdenniiq den na 24 fevruari bqh na 13 a mart praveh 14![]()
![]()
![]()
За първи път ми дойде,когато бях 6-ти клас (на 12 години)
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
I na men mi doide v 6ti klasSpomnqm si,che mi teche 7 dena i krystyt adski mnogo me boleshe
![]()
mmm..mai 5klas..oktomvri mesec..prodyljimi 3-4 dena mai pomnq go smytno![]()