- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Koga vi doide za parvi pat???
На 16-ти януари 1996 г.
![]()
6-ти клас, бяха цели 10 мъчителни дни!!!![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
na 12![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Лятната ваканция 7-ми за 8-ми клас.Май на 13 бях.Странното е че от тогава винаги ми е бил редовен цикълът![]()
mi 5klas mai ili be6e 6-ti..nepomnq..bila sam mai na 11-12godini
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Аз бях на 13.
xaxa.bravo na vsi4ki deto im e do6lo 5-6-7,za6toto na men mi doide v na4aloto na 3 klas/ne se bazikam/na 9 godini!bqx mnogo upla6ena i mi prodalji 3-4 dni!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Еми..
На мен ми дойде на 13 мисля..
Това е било.. 6 клас,ако не се лъжа..
Ами..
Какво съм правила..
Просто си казах: "Оо,не..Мразя този ден.."
И това беше..
В 6ти клас. Беше една гадна неделя....![]()
Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...
Хахаха, и на мен на 10-ти януари ама 7 класПървоначално написано от MTV_GIRL
![]()
Хммм..бях на 11,лятото,не помня подробности колко ми е продължило или нещо такова,ама щом не помня начи си е било нещо нормално.
еми темата е стара ама айде... ми на мен ми дойде края на трети класзначи на колко да съм била ... абе 8-9
и беше 10 дни
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Бях на 11
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Аз бях на 14 и половина, според мен лично не беше късно, въпреки че на приятелките ми им дойде по-рано, аз бях последната. Мии не помня колко трая, но беше повече от нормалното, някъде 10 дни. В началото, първите няколко пъти ми беше лошо и имаше болки, но с времето отшумяха тези неща.
Бях на 11, чувствах се много неловко, защото никоя моя връстничка нямаше цикъл на тези години
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
бях 6 клас и бях на 12 годинки и 10 месеца![]()
мм...в 5 клас..бях на 11.Беше ми 3 дена, ся е по 4/5 :P
Ми бях пети клас и бях на тренировки и викам нещо тече и отидох да вида и ....ЧЕРВЕНООО...![]()
na men mi doide kogato bqx na 13![]()
На 12г.. 5 с/у 6 клас...лятото,когато бях на море![]()
3 дена...сега след4г. ми е нередовен и ми тече по 7-8 дни![]()
Мииии дойде ми преди 4 години, лятото между 4 и 5 клас... на 11... май беше на 4 септември. Не помня силно ли е било, слабо ли е било... , но никога не ми е пропускало, а вече мога да кажа, че е и редовен. Максимум един ден разминаване.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Капка по капка вир става![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
В пети клас ми дойде точно в края на първия срок. Имах обилно кръвотечение в продължение на една седмица. А след това 2 седмици ми изтичаше кафява течност от влагалището... Малко странно беше. Не се е случвало повече.
при всеки си е различно на мен първите 2-3 пъти кат ми идва ми беше с мн обилно кървене.иначе за пръв път ми дойде, когато бях на 13 май.
няма любов
В средата на 6 клас,т.е на 13. И доколкото си спомням почти не го усетих..доста кратко беше![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!