- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Koga vi doide za parvi pat???
Мисля, че беше когато бях на 12 или 13 години, вече не помня, не ми направи голямо впечатление, тъй като го очаквах в тази възраст...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
лятото преди 7-ми клас..на 12 и половина съм била
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
To4no 13 dena predi da navur6a 13. Traia 7 dena i te4e suvsem malko![]()
Месец преди да завърша четвърти клас, значи на 10.![]()
![]()
![]()
ne e nikakav problem,na men mi doide na 14-7 klas i az se bqh upla6ila kato tebe i sled tova bqh mnogo 6taslivaПървоначално написано от Phoenix123
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
em bqh na 12,lqtoto 5 s/u 6 klas.![]()
ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]
и при мен, спомням си даже датата - 1 априлПървоначално написано от Ive70
![]()
...помня го щото това е денят на ...ъъ...май на лъжата беше...
тогава бях болна и лежах на леглото по цял ден!
много ме болеше и продължава много да ме боли! винаги ме е боляло доста! ...ама то при различните хора е различно!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
3 КЛАС!?!?!?!!!?!?Първоначално написано от tequila
![]()
![]()
ЛЕЛЕЕЕ!!! ...
.... ..имаше една друга тема, в която пишеше че ако ти дойде по-рано от 4-5клас или по-късно от 10-11 клас, значи имаш проблеми! явно обаче това не е така, щото ти май си мн по-голяма и още нищо ти няма! уфф...ама наистина при всички хора е различно!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Radvai te se 4e pone vi e doshlo!!! Az sega sym 12 KLAS i ne mi e doshlo i nqma da mi doide! Taka 4e e po dobre spored men da ti e doshlo i da ti e gadno, a ne sled tova da obqsnqvash na myja si zashto ne mojesh da zabremeneesh!!!
Ami minaliq meses mai az sam 8 za 9 klas i mi doide na 14i5m![]()
Ами на една приятелка и дойде във 2ри класПървоначално написано от <black soul>
Всичко е строго индивидуално. На мен ми дойде в средата на 5ти клас.
на мен миналия месец 14,05,2007 6 клас 13 г ,беше ми до 21 май, начи 7 дена и ся ми дойде неска на 28,06,07![]()
ami.. az zavur6ih 7 klas na 13 sum no o6te ne mi e do6lo, a na drugite momi4eta ot moq klas im doide otdavna i malko me e strah.. nz puk i az sum nai drebnata v klasa i sigurno e za tova no iskam da vi pitam dali na bqlo te4enie se slagat prevruzki za6toto nz a me e sram da pitam nqkoi dr pls pomognete mi izvinqvam se predvaritelno deto ne pi6a na pravilnoto mqsto no dnes se registrirah i nz kak da pravq nova tema pls pomognete..
разбира се че за бялото течение си има превръзки,те са по тънки от тези та цикала и по малки,аз ползвам DESCREET DEO много са хубави и приянто миришатПървоначално написано от tayna_mayna13
![]()
В края на 4-ти клас :P
Пфф на мен ми дойде на 18 миналата година точно на абитуриентската на братовчедка ми![]()
тфа бях аз![]()
no relationship, no emotion, just sex..
на мен ми дойде на 15.преди това се чувствах сбъркана и си мислех че нещо не ми е наред понеже не познавах момиче което да нямаше цикъл в 9 клас.дори ме беше срам да си призная че нямах цикъл,но вкрайна сметка ми дойде когато най-малко очаквах.затова за всички които се притесняват че не им е дошло-БЕЗ притеснения,рано или късно ще дойде.наистина е вярно че слабичките се развиват по-късно (аз бях кльоща) както и че зависи от гените,смисъл на жените от едно семейство им идво горе долу на една възраст.
на 13
v 6ti klas 2tiq srok
Мисля че бях лятото след 6-и клас.Бях на гости при другата ми баба и ме беше срам да й кажа.Благодарение на майка ми,която две години преди да ми дойде ми обясняваше как се слага превръзката,си знаех какво да правя и не загубих самообладание.Така че и ти не губи.Понякога ще има болки,ще ти е лошо и т.н.
темата е стара, а и има подобна:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=89859