.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Мисля, че беше когато бях на 12 или 13 години, вече не помня, не ми направи голямо впечатление, тъй като го очаквах в тази възраст...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    лятото преди 7-ми клас ..на 12 и половина съм била
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    To4no 13 dena predi da navur6a 13. Traia 7 dena i te4e suvsem malko

Град
    У дома пред компютъра
    Месец преди да завърша четвърти клас, значи на 10.

Re: .

Цитирай Първоначално написано от Phoenix123
    еми аз съм на 12 и 3м ама още не ми е дошло. нали тва не е някакъв проблем???
    ne e nikakav problem,na men mi doide na 14-7 klas i az se bqh upla6ila kato tebe i sled tova bqh mnogo 6tasliva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

em bqh na 12,lqtoto 5 s/u 6 klas.
    ЗнАм Че Не СъМ ИдЕаЛнЪ,пРЗцаКъЪш Ли Мз ПрА!ш ГрЗшКъ ТуТаЛнЪъ..аКу уБиЧъМ уБиЧъМ Ду КрАй..Не Мз ПоЗнАъШ пО ХуУ Си ТрАй..ЖиВеЯ КаКтУ Си ИсКъМ и За Н!КуЙ Ни Мъ E*е,ПаДъМ и СтАфЪм аМъ Се СъЪм ДуБрЕ[!] [nадуtи`фукLи]

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    5 klas i bqh na 11
    и при мен, спомням си даже датата - 1 април ...помня го щото това е денят на ...ъъ...май на лъжата беше... тогава бях болна и лежах на леглото по цял ден! много ме болеше и продължава много да ме боли! винаги ме е боляло доста! ...ама то при различните хора е различно!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    еми темата е стара ама айде... ми на мен ми дойде края на трети клас значи на колко да съм била ... абе 8-9 и беше 10 дни
    3 КЛАС!?!?!?!!!?!? ЛЕЛЕЕЕ!!! ...
    .... ..имаше една друга тема, в която пишеше че ако ти дойде по-рано от 4-5клас или по-късно от 10-11 клас, значи имаш проблеми! явно обаче това не е така, щото ти май си мн по-голяма и още нищо ти няма! уфф...ама наистина при всички хора е различно!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    Radvai te se 4e pone vi e doshlo!!! Az sega sym 12 KLAS i ne mi e doshlo i nqma da mi doide! Taka 4e e po dobre spored men da ti e doshlo i da ti e gadno, a ne sled tova da obqsnqvash na myja si zashto ne mojesh da zabremeneesh!!!

Ami minaliq meses mai az sam 8 za 9 klas i mi doide na 14i5m

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    еми темата е стара ама айде... ми на мен ми дойде края на трети клас значи на колко да съм била ... абе 8-9 и беше 10 дни
    3 КЛАС!?!?!?!!!?!? ЛЕЛЕЕЕ!!! ...
    .... ..имаше една друга тема, в която пишеше че ако ти дойде по-рано от 4-5клас или по-късно от 10-11 клас, значи имаш проблеми! явно обаче това не е така, щото ти май си мн по-голяма и още нищо ти няма! уфф...ама наистина при всички хора е различно!
    Ами на една приятелка и дойде във 2ри клас Всичко е строго индивидуално. На мен ми дойде в средата на 5ти клас.

Guest
    на мен миналия месец 14,05,2007 6 клас 13 г ,беше ми до 21 май, начи 7 дена и ся ми дойде неска на 28,06,07

tayna_mayna13
    Guest
    ami.. az zavur6ih 7 klas na 13 sum no o6te ne mi e do6lo, a na drugite momi4eta ot moq klas im doide otdavna i malko me e strah.. nz puk i az sum nai drebnata v klasa i sigurno e za tova no iskam da vi pitam dali na bqlo te4enie se slagat prevruzki za6toto nz a me e sram da pitam nqkoi dr pls pomognete mi izvinqvam se predvaritelno deto ne pi6a na pravilnoto mqsto no dnes se registrirah i nz kak da pravq nova tema pls pomognete..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tayna_mayna13
    ami.. az zavur6ih 7 klas na 13 sum no o6te ne mi e do6lo, a na drugite momi4eta ot moq klas im doide otdavna i malko me e strah.. nz puk i az sum nai drebnata v klasa i sigurno e za tova no iskam da vi pitam dali na bqlo te4enie se slagat prevruzki za6toto nz a me e sram da pitam nqkoi dr pls pomognete mi izvinqvam se predvaritelno deto ne pi6a na pravilnoto mqsto no dnes se registrirah i nz kak da pravq nova tema pls pomognete..
    разбира се че за бялото течение си има превръзки,те са по тънки от тези та цикала и по малки,аз ползвам DESCREET DEO много са хубави и приянто миришат

В края на 4-ти клас :P

Guest
    Пфф на мен ми дойде на 18 миналата година точно на абитуриентската на братовчедка ми

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    тфа бях аз
    no relationship, no emotion, just sex..

Guest
    на мен ми дойде на 15.преди това се чувствах сбъркана и си мислех че нещо не ми е наред понеже не познавах момиче което да нямаше цикъл в 9 клас.дори ме беше срам да си призная че нямах цикъл,но вкрайна сметка ми дойде когато най-малко очаквах.затова за всички които се притесняват че не им е дошло-БЕЗ притеснения,рано или късно ще дойде.наистина е вярно че слабичките се развиват по-късно (аз бях кльоща) както и че зависи от гените,смисъл на жените от едно семейство им идво горе долу на една възраст.

Guest
    на 13

v 6ti klas 2tiq srok

Мисля че бях лятото след 6-и клас.Бях на гости при другата ми баба и ме беше срам да й кажа.Благодарение на майка ми,която две години преди да ми дойде ми обясняваше как се слага превръзката,си знаех какво да правя и не загубих самообладание.Така че и ти не губи.Понякога ще има болки,ще ти е лошо и т.н.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    темата е стара, а и има подобна:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=89859

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си