- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ima li za kvo da se pritesnqvam
sorry za vupros4eto znam 4e vi e omruznalo
na4i s priqtelq mi se kupahme i se pouvlekahme i toi mi go vkara no ne se izprazni ima li nqkav risk da e stanala belqta
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
dori da ne se e izpraznil ima minimalna veroqtnost. sledva6tiq pat ne se uvlichajte bez prezervativ pod ryka
spored men nqma nikakva vuzmojnost da si zabremenqla 6tom ne se e izpraznil v teb !
haha ti kwo kaza lele bati nevejestvotoПървоначално написано от Ani_girl
![]()
abe kato ne znaete pone ne pi6ete glupostiПървоначално написано от Ani_girl
Ако го е вкарал само веднъж, то тогава вероятноста да си бременна е далеч ПО-МАЛКА, отколкото например да уцелиш 6-ца от тотото, или пък да те удари мълния в момента, в който четеш това мнение! Ебати, това мнение го бях дал и в една друга тема! Сигурно съм много умен, щом се самоцитирам.![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Makar i malka vuzmojnostta q ima i ne mislq,4e si struva takuv risk! Vinagi sus predpazni sredstva! \/
spoko we
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Абе има някаква, ама толкова малкоа, че не си заслужава човек да се притеснява![]()
ne e stestveno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ne moa da razbera 6tom ima hora koito se panikiosvat ot "oh male vkara mi go vednaj bremenna li sym ? ", ne moa razbera 6tom ima takia hora da se panikiosvate ot takiva minimalni ne6ta i minimalni riskove za6to togava vyob6te go pravite bez prezervativ ? kato 6te se pritesnqva6 i pravi6 "ot muhata - slon" , togava pone opitai se vyob6te da q nqma muhata. b*si horata raira6 li![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Има разбира се!Защо не сте внимавали,а?
![]()
Естествено че има вероятност да е станала белята. В такива моменти наистина здвавия разум се подтиска от моментното състояние но трябва да се внимава. Следващия път се подгответе![]()
Аз също съм изпадал в такива ситуации и вече знам - подготвям се дори и да не стане нищо. \/
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P