- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще се пръсна от ревност :(
помогнете ми моля ви ! не издържам вече ,адски много харесвам едно момче от нашия клас и постоянно си кликваме и се гледаме през часовете, може би и той ме харесва ..... Как мислите?
А ето го и проблема той постоянно се закача с едно момиче с което сме приятелки и въпреки че тя знае е че аз сум лудо влюбена в това момче тя продължава да се закача с него .....
И най-интересното че когато ме види че ми е гадно като се закачат,понеже си личи (изведнъж докато се смея и ми става некво гадно) и той спира да се занимава и си сяда на чина и после по цял час не пише и ме гледа ......
? Ама може и да харесва мойта френдка ?
всеки път когато се закачат ми се иска да потъна в някоя яма и да не излеза...................................... .................................................. .................................................. .................................................. .....
hihi as kato slu6am kwo gowori6 toia pi4 qko mi se strua 4e se e zaribil po tebe i ti go pokazwa 6to ne napraite ne6to ami samo sedite se gledate webrrrrr staate si gajeta ewentoalno po4wa6 da mu darji6 smetka da ne se zaka4a s drugi momi4eta ina4e kwo da otide6 pri nego i da mu kaje6 " kwo prai6 we 4wor sedi grei se
" ne staa ne misli6 li ti si mu nikwa wse o6te pojelawam
![]()
![]()
ммм...недей да съдиш че умира от любов по твойта френдка,само щото се закачат.Тва не значи нищо!Ако искаш да си изясниш ситуацията просто поговори с него,да кежем питай го ей така има ли чувства към онова момиче,кво му е е мнението за нея и т.н.Все едно просто си говорите...Но какато го описа според мен той не е безразличен към теб.Според мен ще е е най-правилно да му кажеш кво изпитваш![]()
Прати му смс и излесте някаде на кафе...ко го гледаш!Щом си влюбена в него давай напред!Рискувай!Който не рискува не печели!Бори се за него!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ми може да те харесва и именно това да му е целта - да ревнуваш... и естествено да се размърдаш малко
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Правилно, девиза на Стоичков ...Първоначално написано от ^^kotenceto^^
2т. забрана за ползване на профил
Харесва те, щом те гледа постоянно, най-малкото. Предполагам, че си малка, момчетата на тази възраст дърпат плитки, блъскат момичетата...не могат без това.
хващаш го за ушите и го водиш някъде![]()
стига го гледа,ЯВНО те харесва - действай
1voto koeto shti kaja-taq tvoita priqtelka hich,ama hich ne e stoka.I tova che tq e k**va sys izvinenie priqtelka ti e ama..ta tova che tq e ... i che mu se natiska za da ti pokaje che e poveche ot teb v koeto sum sigyrna che ne e taka neznachi che s nego nemoje da stane nishto.Natisni mu se malko i ti i da znaesh che shte q zae*e vednaga!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
DEISTVAI!![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Predpriemi ne6to nai-nakraq!
O4evidno e,4e ako ne e vluben v teb,to sas sigurnost si mu dosta simpati4na.Badi po-uverena v sebe si.Toi trqbva da razbere,4e go haresva6,predi da si zagubila 6ansa si s nego
Само спокойно!Ве той знае ли?Ако не ще трябва да му кажеш и така той ще е по-нащрек и няма да се закача с френдката ти.
УСПЕХ!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
to4no tuka nema kakvo da 4aka6Първоначално написано от ^^kotenceto^^
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
s revnost ni6to nqma da napravi6 i da postigne6 ako te haresva haresva te ako ne te haresva ili trqbva da napravi6 taka 4e da zapo4ne da te haresva ili trqbva da ostavi6 ne6tata takiva kakvito sa i qvno tvoqta frendka da e kysmetliikata
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ne se pritesnqvai. ot tova koeto napisa razbiram 4e qko e hlatnal po tebe...6tom po cql 4as ne pi6e,qvno za teb si misli 4oveka i mu e gadno 4e na teb ti e gadno. i davai malko po-samouvereno, jalko 4e toi NE E DOSTATA4NO INICIATIVEN.
Миличко ако не действаш няма да разбереш... признай му и да ти откаже kво толкова поне няма да се надяваш напразноколкото до другото може и да я харесва ама кво ти пука ако иска да е с теб ще баде с теб
така си е най-добре действай няма кво да губиш,пък ако не стане с него все пак не е единственото момчеПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ne mislq 4e trqbva ti "edvali ne da mu predlojish" no kato po-golqm moga da ti dam nqkoi drug suvet.
zna4i predloji mu nai-priqtelski da izleznete.i se obli4ash efektno i kato kazvam efektno ne govorq kato kypBa a se oble4i taka 4e da si strashno sexi da se vijdat 4asti ot tqloto ti kato ramenete primerno krakata(bedrata)
ne si slagai kecove shtoto tova e otvratitelno a kato gi gledam po-malkite sami s kecove hodqt![]()
![]()
ta kato izlezete i si nakondrena gledash malko po mrunishki i ako toi te haresva nqma na4in da ne deistva osven ako ne e nqkoi oligofren!!!!![]()
are PEACEi da kajesh kvo e stanalo
По това което си написала че това момче не е безразлично към теб.И щом той не действа ти трябва да се опиташ да направиш нещо.А относно закачането с твоята приятелка-закачането не е показател за това дали я харесва или не.Това е просто убиване на време.Независимо на колко е това момче.Закачането много рядко е показател за привличане.И това ти го казвам от личен опит![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Da ne ti puka!Pogovori i s dvamata pootdelno.Moje bi tvoita frendka prosto i e priqtno da se zaka4a s mom4eta.A kogato ne ti obra6ta vnimanie mom4eto zintriguvai go s ne6to
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
mi kfo ti kaja stanete gadjeta qvno i toi te haresva
xaxaxax ti ko me vidish az kolko sam revniva xaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doskoro i az imah su6tiqt problem,otidi pri nego i direktno go pitai dali te haresva ili ako tolkoz si se spekla prez nekoi 4as mesto da se gledate my pi6i na list4e i go pitai taka ,az taka napravih i povqrvai mi ima6e OGROMEN uspeh.zatva ti kazvam da ne se motka6 o6te a da deistva6
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.