- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Antivirusna programa???
Zdr, molq vi da mi kajete nqkoq gotina antivirusna 6toto PC-to mi e full-max s virusi pak nz koq programa 6te gi ulovi pove4eto. 10x predvaritelno!
моита е Кaspersky...... не се оплаквам.....
Аз съм с NOD32 и Avast
NOD32 ne e li prekaleno tejka?Първоначално написано от Master_88
![]()
za men nai dobra e Panda antivirus
da kajem 2006 no osta tovari PC-to iska RAM
a sa6to taka i naposledak ot panda dosta se staraqt da nqma piratski versii i seriinite nomera sa malko problem
no za bulgarite nqma nevazmojni ne6ta
Ako si s panda zabravi da se zarazi6 s kakvoto i da bilo
Ne,NOD32 e nai lekata antivirusna programa ,taka4e tq e nai dobriq variant..a i e dobra kato cqloПървоначално написано от Анонимко
polzvam nod32 i sum dovolen 4esno kazano
Може да погледнеш тук![]()
Иначе аз съм със ZoneAlarm и съм си доволна
И касперския е много добър,само дето е много 'тежък'
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Аз съм с Касперски,от съвсем скоро ми е и въобще не мога да се ориентирам как се работи с нея.![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от LyLa
Само да те светна, че една антивирусна програма като е лека, не значи, че е добра. Напротив. По лека е, с по слаби скенери. Сканира по-бързо, но пък по некачествено. NOD32 е боклук!
Най-добрата антивирусна(поне за мен), а и за доста други хора е Kaspersky. Ползвам я от година някаде и не съм имал никакви проблеми. Желязна е! Но не препоръчвам да се инсталира на машини с малко DDR, тъй като не е от най-леките антивирусни.
ПП Norton Antivirus SUXXX!!!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
аз съм със Norton AntiVirus и честно казано не се оплаквам изоб6то радва ме![]()
Molq vi daite mi link ot kade da si svalq kaspevski, 4e az go teglq to mi izliza, 4e imam nadvi6en nqkakav 6iban limit!!!!PLZ, blagodarq vi!!!
Влез в тази търсачка http://databg.svilen.com/ и просто напиши kaspersky...и ще ти излезне
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=29797
Ето, ма трябва да си регнат. И имай предвид, че е една от най-тежките антивирусни програми. Ако ти е слаба машината по-добре не я ползвай, освен ако не ти трябва само Firefox-a и Winamp-a. Все пак защитата е желязна.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Първо израз като full max няма и като го видя се побърквам.По темата NOD32 си е супер програма,за момента по-добра незнам.
Слагай Kaspersky и нямаш грижи!!!!NOD32 е изключително тъпа!
Ако можеш сложи и Панда ама много ще ти товари машината поне мойта я товари и за тва си джъткам с Касперски и да ви кажа редовен ъпдейт и немам никакви проблеми!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras