- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Antivirusna programa???
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Zdr, molq vi da mi kajete nqkoq gotina antivirusna 6toto PC-to mi e full-max s virusi pak nz koq programa 6te gi ulovi pove4eto. 10x predvaritelno!

моита е Кaspersky...... не се оплаквам.....

Аз съм с NOD32 и Avast
NOD32 ne e li prekaleno tejka?Първоначално написано от Master_88

za men nai dobra e Panda antivirus
da kajem 2006 no osta tovari PC-to iska RAM
a sa6to taka i naposledak ot panda dosta se staraqt da nqma piratski versii i seriinite nomera sa malko problem
no za bulgarite nqma nevazmojni ne6ta
Ako si s panda zabravi da se zarazi6 s kakvoto i da bilo

Ne,NOD32 e nai lekata antivirusna programa ,taka4e tq e nai dobriq variant..a i e dobra kato cqloПървоначално написано от Анонимко

polzvam nod32 i sum dovolen 4esno kazano
Може да погледнеш тук
Иначе аз съм със ZoneAlarm и съм си доволна
И касперския е много добър,само дето е много 'тежък'
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Аз съм с Касперски,от съвсем скоро ми е и въобще не мога да се ориентирам как се работи с нея.

♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от LyLa
Само да те светна, че една антивирусна програма като е лека, не значи, че е добра. Напротив. По лека е, с по слаби скенери. Сканира по-бързо, но пък по некачествено. NOD32 е боклук!
Най-добрата антивирусна(поне за мен), а и за доста други хора е Kaspersky. Ползвам я от година някаде и не съм имал никакви проблеми. Желязна е! Но не препоръчвам да се инсталира на машини с малко DDR, тъй като не е от най-леките антивирусни.
ПП Norton Antivirus SUXXX!!!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

аз съм със Norton AntiVirus и честно казано не се оплаквам изоб6то радва ме
Molq vi daite mi link ot kade da si svalq kaspevski, 4e az go teglq to mi izliza, 4e imam nadvi6en nqkakav 6iban limit!!!!PLZ, blagodarq vi!!!
Влез в тази търсачка http://databg.svilen.com/ и просто напиши kaspersky...и ще ти излезне
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=29797
Ето, ма трябва да си регнат. И имай предвид, че е една от най-тежките антивирусни програми. Ако ти е слаба машината по-добре не я ползвай, освен ако не ти трябва само Firefox-a и Winamp-a. Все пак защитата е желязна.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Първо израз като full max няма и като го видя се побърквам.По темата NOD32 си е супер програма,за момента по-добра незнам.
Слагай Kaspersky и нямаш грижи!!!!NOD32 е изключително тъпа!
Ако можеш сложи и Панда ама много ще ти товари машината поне мойта я товари и за тва си джъткам с Касперски и да ви кажа редовен ъпдейт и немам никакви проблеми!!!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras