.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

moje li da se obi4at dvama na okolo 15 godini i ako moje zav

moje nali vie kak mislite ve4e vsi4ko e razli4no i moje da se obi4ame na po 15

Мега фен
    Ако се обичахте, щяхте да го чувствате, а не да питате другите!

emi lubovta neza4ita vyzrasti.moje i da si na 10 i da izpita6 lubov kym nqkogo.tyi4e spored mene razbirase 4e moje da ima lubov na 15 godini

Guest
    hahaha ama q stiga be... kak moje takova ne6to?!??
    ti mai ne razbira6 zna4enieto na dumata LIUBOV!
    kak moje6 da mi pita6 dali moje da obi4a6?!?
    ph...e takova ne6to....
    liubovta trqbva da se po4uvstva.... ama kvo li ti obqsnqvam ti qvno ideq si nqma6 ot tova 4uvstvo

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hahaha ama q stiga be... kak moje takova ne6to?!??
    ti mai ne razbira6 zna4enieto na dumata LIUBOV!
    kak moje6 da mi pita6 dali moje da obi4a6?!?
    ph...e takova ne6to....
    liubovta trqbva da se po4uvstva.... ama kvo li ti obqsnqvam ti qvno ideq si nqma6 ot tova 4uvstvo
    tova az go pisah

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

Eto mnogo tochen otgovor.No az ne vqravm vyv vechnata lubov..Vqrno e sega si mislish che e zavinagi...no sled vreme osayznavash che ne e taka.
    Za lubovta godini nqma...nqma znachenie dali si na 10,15 ili 70 godini se izpitvash edno i syshto chuvstvo samo razlikata e v deistviqta koito pravish za neq!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Abe da ne te razo4arovam ama na 15 godini vsi4ki znaeme kakva e liubovta osobeno mom4e6kata mmmm no comments.....
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

V tova vreme ,koeto se sega....rqdko ima istinska lubov na 15 godi6na vuzrast,ako govorim za istinski 4uvstva!Estestveno,4e moje6 da obi4a6 na 15!Nqma zna4enie vuzrastta!Lubovta nqma granici!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

liubovta ne pita-napada neo4akvano nqma zna4enie na kolko si,za liubovta nqma vuzrast

no se suglasqvam s `Death`Wrote napulno

Мега фен Аватара на machoka
    Можете, ама не можете.. човек не е сигурен какво е любовта до края на живота си, да не говорим докато навършите пълнолетите поне.

Сега просто си се харесвате, кефи ви да се гушкате, евентуално в краен случай и целувка по бузата. Хубава, чиста и неопетнена 'детска' любов, по-скоро началото на едно върхово приятелство между момиче и момче.

Но за толкова сериозно нещо като любовта, отговорност на партньора, споделяне на всичко хубаво и лошо - искат се години и опит за това.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    machoka ot edna strana naistina si prav.. no puk ot druga ne sum suglasna..sa 4e o6te sa na 15 verno e 4e sa malki za da govorat za seriozna lubov nali,no ti kvo iska6 da kaje6 4e tezi koito ne sa navur6ili palnoletie ne mogat da obi4at li? a puk ti tanqanamaria to4no nas li trqbva da pita6 dali se obi4ate ili ne? 6tom ni pita6 qvno i ti samata ne si sigurna 4e tova e lubov...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

Eto mnogo tochen otgovor.No az ne vqravm vyv vechnata lubov..Vqrno e sega si mislish che e zavinagi...no sled vreme osayznavash che ne e taka.
    Za lubovta godini nqma...nqma znachenie dali si na 10,15 ili 70 godini se izpitvash edno i syshto chuvstvo samo razlikata e v deistviqta koito pravish za neq!
    напълно съм съгласна!!!
    f@nt@zi@

Онова момиче..
    Guest

!

Ха
    Самия факт,че задаваш този въпрос,издава,че в теб има някаква неувереност по отношение на отговора
    С други думи съмняваш се,че може да се обичат момиче и момче по на 15години
    Да са влюбени,абсолютно да,но да се обичат...и аз се съмнявам

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Това ти е в момента от хормоните...Може да се харесвате,да ви е срам да се погледнете и да се срещате тайно,но със сигурност не знаеш какво е любов,защото ЛЮБОВ е голяма дума...с още по-голямо значение.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си