- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za rasteniqta
sujelqvam no nqkoi 6te mi kaje li kak deistva salviata kolko vreme durgi i moje li da ti stane ne6to
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32851
мацка виж кво стана в предишната тема!там са те посъветвали да видиш в google![]()
ne iskam samo da gledam kakvo pi6e iskam da znam kakvo to4no pri4inqva za6toto tozi koito 6te go probva e nai skupiqt mi 4ovekjavascript:emoticon('')
Sad
http://72.14.203.104/search?q=cache:...ient=firefox-a
виж тоя сайт дано ти помогне
Успех...
mersi macka razgledah go i o6te po kofti mi stana
съжалявам,но ти точно това искаше-да разбереш ефектите.дано да не е станало късно...дано този твой близък приятел да не вземе да му хареса!поговори с него
tova e gajeto mi i nz prosto mi e adskki trudno
ами почни да се изшиваш с него хахаххахахха ще се сближите повече хахахаххахах и ще ти е яко![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Опитай се да поговориш с него,друго не знам какво да те посъветвамПървоначално написано от obi4anata
mi ne stava kaza 4e ni6to nqma da go spre da go napravi iskam samo da znam dali ima nqkakuvda go zagubq
Салвията не е вредна, не е забранена, не води до пристрастяване и ефектите ипродължават около 20 минути, после отшумяват напълно![]()
blagodarq ti mnogo no nz no nali ako otide6 do tripa ako ne se vurne ot tam
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Салвията няма не само смъртоносна, но не е известна дори вредна или токси4на доза,
разгражда се бързо и напълно в организма, и за разлика от ЛСД досега не е известно някой да се е оплакал от ехо-ефекти.
пробвал съм салвия няколко пъти, мога да кажа 4е това е най-странното психоактивно вещество, което съм опитвал, определено бих го опитал пак, но вероятно 4ак догодина..
след първата дълбока дръпка се усеща нещо като гъдел в крайниците, после 4овек усеща как по4ва да се Юотлепя" от тялото си, но това продължава по малко от половин минута и се полу4ава само ако салвията е от по-якият сорт, после усещанията из4езват напълно, оставяйки само спомена ..
blagodarq mnogo
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Abe az ne sym probvala ama edin priqtel naskoro probva i kaza ,4e e super...ami durji malko ,ama bilo mn.qko...ne si use6ta6 tqloto i nqkvi takiva..
![]()
Jenninka, syjalqvam za vsichko, ama mai si gotino momicheПървоначално написано от Jenninka
![]()