- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6to sam tolkova dobur
6tom ti si pada6 po tova momi4e a tq po tebe ne...zna4i zavisi s kakva cel si q za6titil..ako si q za6titil za da se napravi6 na geroj za da si padne po tebe...ami ne e mn umestno da se zastypi6 za neq sled kato e samo zaradi hormoni no ako verno si q syjalil i ni6to ne predvijda6 sled tova za6titavane zna4i si postypil mn qko i moga da ti kaja 4e takiva hora kato tebe mn radvat..za6toto vmesto da se naduvat i da se pravqtt na veliki osyznavat 4e okolo tqh vse pak jiveqt i drugi hora sys svoite 4uvstva i razbiraniq
a i vse pak tova 4e si q za6titil predpolagam 4e6te se e haresalo na samoto momi4e...moje da preosmisli tova kakyv 4ovek si i da osyznae 4e pravilniqt 4ovek s kojto moje bi trqbva da e si ti(kojto q uvajava kato li4nost)a ne nastoq6teto j gadje(koeto q psuva i unijava)taka 4e spored mene...dam dobre si postypil
ajde uspeh i dano taq macka se ogleda da vidi 4e ima i po-dostojni hora za neq ot nastoq6tiqt j priqtel(izvinqvam se za tva 4e go napravih na ni6to a ti e priqtel ama ot tova koeto si napisal tuka za nego ne sydq 4e e koj znae kolko svesten)
stiskam palci [-o<
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again