.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Za samotnite

Град
    In Basic Input Output System
    Я вземете и се стегнете малко ! Давайте го по-свежо ! Млади хора сте , живота е пред вас ! Правете опити да намерите половинката си ! Всеки науспешен опит е стъпало напред към успеха ! Замислете се , и самите вие ще извлечете още и още закономерности за любовта и прочие ... .

П.С. - Някой ако има желание за разговор , да сподели пред други хора мъките си , да помогне на други събеседници - предлагам да си правим малко срещи в някой бар , кафе и т.н. ...
    Умея да греша.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от аз съм
    На мен ми е добре да съм сам.
    pump it
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Град
    Heopsovata piramida
    Da si samoten e 4uvstvo,a samotata e izbor.Za koe to4no govorite?I kakvo ozna4ava za vas da si sam-da nqma6 priqteli ili da nqma6 gaje?
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от egipetska_princesa
    Da si samoten e 4uvstvo,a samotata e izbor.Za koe to4no govorite?I kakvo ozna4ava za vas da si sam-da nqma6 priqteli ili da nqma6 gaje?
    Ако е да нямаш гадже - съм сама, но не съм самотна, нито имам наличието на липсата на приятели

Град
    In Basic Input Output System
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Ако е да нямаш гадже - съм сама, но не съм самотна, нито имам наличието на липсата на приятели
    Всеки човек рзбирата самотата за себе си по свои собствен начин ... Дали ще са приятели или гадже и прочие ...
    Умея да греша.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CpecaH
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Всеки човек рзбирата самотата за себе си по свои собствен начин ... Дали ще са приятели или гадже и прочие ...
    Напълно си прав, но може би за мен самотата е и времето което оставам с мислите си, а много рядко имам нужда и от това време

вече спря да ми пука толкова

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    вече спря да ми пука толкова
    ми аз мисля че това е начина да бъдеш щастлив- да не се тревожиш за дребните проблеми. Макар че ако не ти пука за нищо - положението става лошо(уфф отклоних се от темата, но не се сдържах)

Az ponqkoga si mislq 4e sam sama xva6tam si gsm-a i razbiram 4e ne e taka, za6toto vinagi 6te ima xora na koito 6te darja a te ne men o6te pove4e!Nikoga ne sam bila naistina sama samo taka sam si mislila!!!!!!!!!
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    vseki 4ovek ima period ot jivota si v koito se 4uvstva samoten i iska6 ili ne trq da prejivee6 tozi period

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    kofti mi e 6toto pri men e dosta 4esto qvlenie
    nz,gore dolu bih mogla da kaja 4e nito sum tupa,nito sum grozna,
    no moje bi nz to4no kak da Gi spe4elq
    да бе сички сме убавци в тоя форум и сички сме сами как така се получава?..... напоследък забелязвам че момчетата очакват ние да ги сваляме което при мен не се получава..... па може и да съм грозна де да знам.....
    Nz za teb,no az ia poznavam i naistina ne e nito grozna nito tupa.

Супер фен
    ne moga da se nare4a samoten...vinagi sam v kompaniq....samotata 4ovek sam si q izbira !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си