- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Za samotnite
Я вземете и се стегнете малко ! Давайте го по-свежо ! Млади хора сте , живота е пред вас ! Правете опити да намерите половинката си ! Всеки науспешен опит е стъпало напред към успеха ! Замислете се , и самите вие ще извлечете още и още закономерности за любовта и прочие ... .
П.С. - Някой ако има желание за разговор , да сподели пред други хора мъките си , да помогне на други събеседници - предлагам да си правим малко срещи в някой бар , кафе и т.н. ...![]()
Умея да греша.
pump itПървоначално написано от аз съм
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Da si samoten e 4uvstvo,a samotata e izbor.Za koe to4no govorite?I kakvo ozna4ava za vas da si sam-da nqma6 priqteli ili da nqma6 gaje?![]()
Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!
Ако е да нямаш гадже - съм сама, но не съм самотна, нито имам наличието на липсата на приятелиПървоначално написано от egipetska_princesa
![]()
Всеки човек рзбирата самотата за себе си по свои собствен начин ... Дали ще са приятели или гадже и прочие ...Първоначално написано от FikyScHetOo
Умея да греша.
Напълно си прав, но може би за мен самотата е и времето което оставам с мислите си, а много рядко имам нужда и от това времеПървоначално написано от CpecaH
вече спря да ми пука толкова![]()
ми аз мисля че това е начина да бъдеш щастлив- да не се тревожиш за дребните проблеми. Макар че ако не ти пука за нищо - положението става лошо(уфф отклоних се от темата, но не се сдържах)Първоначално написано от ledenata_kralicA
Az ponqkoga si mislq 4e sam sama xva6tam si gsm-a i razbiram 4e ne e taka, za6toto vinagi 6te ima xora na koito 6te darja a te ne men o6te pove4e!Nikoga ne sam bila naistina sama samo taka sam si mislila!!!!!!!!!
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Nz za teb,no az ia poznavam i naistina ne e nito grozna nito tupa.Първоначално написано от fti4ka
ne moga da se nare4a samoten...vinagi sam v kompaniq....samotata 4ovek sam si q izbira !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?