.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Moderated:Мога ли да правя секс по време на менструация?

.......да правя секс повреме на менструация?Не знам дали има такава тема защото не ми се четяха 96страници-ако има я изтрийте но моля ви отговорете ми!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен
    Можеш,но няма да е комфортно нито на теб,нито на приятеля ти. Пробвайте най-добре в баня

Въпросът не е в това дали можеш или не! Бахти гадното.Вий сте касапи бе хора.Толкова е гнусно и много ми е интересно как ще се чувстваш.Аз няма да мога да се отпусна.Е,има хора,на които не им пречи...
    Но това е друг въпрос.А тоя касапин ,който ще чука жена в цикъл...нямам думи просто Толкова ли ви се ебе,че 5 дена не можете да изтърпите?

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Въпросът не е в това дали можеш или не! Бахти гадното.Вий сте касапи бе хора.Толкова е гнусно и много ми е интересно как ще се чувстваш.Аз няма да мога да се отпусна.Е,има хора,на които не им пречи...
    Но това е друг въпрос.А тоя касапин ,който ще чука жена в цикъл...нямам думи просто Толкова ли ви се ебе,че 5 дена не можете да изтърпите?
    kvo pi6ti6 neka si praat kat im e kef
    po temata -moje6 estestveno stiga da ne si v 1vi 2ri den

Мега фен
    По това време вагината е адски чувствителна. Да не говорим, че мъжът може да си докара инфекция, все пак менструацията не е чисто нещо.

lyla ,ти някъв проблем ли имаш или?

Guest
    не то и аз мислех че не може а и е някво гадно но 1фр ми каза че мога да го прая по всяко време и се замислих..............

ПознаватеМЕ
    Guest
    Да и изобщо не е гадно аз съм момче и съм ебал момиче в Мензис и си е екстра !да не ти пука чукай си се и това е !няма лошо !пък и на момичетата най им се ебе тогава !

Мега фен
    Ненимфоманно настроените могат да издържат 3 дни без секс.

po-dobre nedei

[size=10][b]

be moje ama e gadno shtoto kato si v cikal i e po suho a i sasirecite drashtat triabva smazka nekvo kremche inache e bolezneno as edin put sam probvala i mi beshe nogo gadnu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си