- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Харесвам две момчета...кой да избера?
zna4i......imam malko problem4e
haresvam dve mom4eta
no te sa absoliotno razli4ni
edinqt e tip kopundjiq piqnica ama e mn svesten pio princip golqm pi4 ama go poznavam ot mnogo godini i to imam predvid naistina mnogo
a dr e tip roker4e (s motor) i toi e mn sladuk no nqksi mn tupo me svalq
kvo da napravq
kajete mi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Xax..ami slu6ai surceto si!Nie edva li mojem da ti kajem ,koi haresva6 pove4e))) Opoznai tozi,koito poznava6 po-malko i preceni koi haresva6 pove4e!
USPEH!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Определено не харесваш най-свестните хора на света. Аве никога не се ограничавай до двама човека. Ако се пак не си избереш нито един от двамата дигни поглед и си харесай друг.![]()
Еми според мен никой не може да ти помоге(поне тези, които не те познават), защото не знаем вкуса ти, принципите ти, идеала за момче и т.н. Аз ако съм щях да ида при първия - купонджията, но не знам на теб кой ти допада повече..и така - следвай сърцето и то ще отведе при този, при който трябва...еми тва е![]()
Stranno opisanie...kupondjiq,piqnica..,ama svesten po princip...
Ostavi ti tozi princip.Ne zvu4i dobre + tova,ako poznavashe tolkova dobre parviq shteshe da znaesh dali si zaslujava vnimanieto...Qvno ne gi poznavash hi4
I izobshto kakvi sa tezi temi,ti si reshavash be baby...Vse edno da pusna tema "kvi 4orapi da si obuq...rozovite sa mn hubavi,ama sinite sa mi novi.Pomognete mi,nz kvo da pravqaaaaaa"
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Q po-dobre gi ostavi i dvamata i si xvani nqkoi drug.I dvamata ne sa stoka![]()
Винаги са ми били много странни "дилеми" с подобено характер...ами чакай малко - ти вместо да се чудиш кой от двамата да ИЗБЕРЕШ не се ли зачуди преди това кой от двамата те ИСКА???![]()