- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- побърквам се....
здр историята е супер дълга и ще съм ви много благодарна да я прчетете цялата!
значи преди 2 месеца връзката ми с Т. приключи защото три мой бивши приятелки/с тях се скарах много жестоко/са му наговорили куп глупости за мен-че нон-стоп съм му изневевярвала,че не съм го обичала и т.н. и той им е повярвал.направих няколко опита да говоря с него,писах му смс-и но нищо.
![]()
един негов приятел ми каза че той все още има някакви чувства към мен,но меи се прави на интересен.а иначе той е много добър към мен,беше идеалното гадже-обичаше ме,имах му страшно голямо доверие,знаех че за всичко мога да разчитам на него..
но има и едно друго момче-той е ннегов добър приятел/от един квартал са/с него преди се забивахме но той не е от момчетата които имат сриозни връзки-но все още имам някаква тръпка кйъм него....
какво да правя?![]()
1. Тони не те е обичал щом сляпо е повярвал на тея патки.
2. Тея не са ти приятелки.
3. СМС-ите никога не са вършили някаква работа.
4. Ако знаеш каде да го намериш отиди при него и говорете лично.
emi az hodih ma se sduhah mnПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
i samo mu kazah 4e ne sam govorila ni6o sre6u nego i toi mi kaza samo-ok![]()
brrr twa s zduhwaneto e mnoo gadno trqq da go preodoleesh ako ne go preodoleesh ne moje da ima dialog mejdu was i wraskata e obre4ena![]()
trqq da go preodoleesh i da goworish da mu obqsnish chustwata si da mu kajesh 4e e izlagan ot bivshiteti priqtelki koito sa otmashtavali che naistina ne mojesh bes nego i che ako oshte ima nqkakva nadejda da ne se razdelqte tova shte bade nai dobriq mig v jivota ti
![]()
АМи щом си му казала лично,че са глупости се отдрпани от него и не го търси...ако те обича ще те потърси...ако ли не има мн маже на тяо свят!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Времето лекува така че не го търси известно време.Ако те обичам поне малко от това което казваш,ще се върне.Ако ли не - здраве да е.
Успех![]()
da mu pratq li o6te edin sms za posledno?
Po dobre napravi vsichko vuzmojno da govorish lichno s nego ako ne uspeesh nikogae pribqgvai kum sms-i zashtoto te ne sa mogo dobro reshenie!!Ako ne uspeesh lichno da gavorish s nego togava pomoli negoviq nai-dobur priqtel da ti pomogne s neshto da go obedi da govori s teb ili neshto takova no 100% e nai dobre da govorish s ngo zashtoto samo razgovor bi vi pomognal nai-mnogo!!Uspeh i se nadqvam da sum ti pomognala!
Ami znachi ne te obicha shtom im e povqrval![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ок,той ми е повярвал,но ако има чувства към теб и ти и той в момента страдате и се измъчвате.няма смисъл да се правиш на интересна или недостъпна-защото в случай само ти губиш от това.ако наистина го обичаш-давай!дори се за любовта си!той сигурно е наранен и няма да отстъпи лесно,защото когато обичаш някой и той те предаде боли страшно много,но въпреки всичко не се отказвай-най-малкото,за да не се питаш след време"ами ако бях малко по-упоринта и се борих за него щяха ли сега нещата да са същите?!"
не е точно така!по-скоро значи,че и е нямал доверие,а тези две неща са много различни.....Първоначално написано от He3HauKa
![]()
Според мен трябва да му дадеш време да премисли нещата,не го търси определен период и ще видиш,че той сам ще те потърси.А ако ли не винаги можеш да си намериш друг![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
WILD__BOY mai samo ti mojesh da napravish neshto sled kato znaesh za kakvo ide re4!!! pogovori s 2mata i gledai da opravish neshtata
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Лоша работа с Т.,защото той се поддава на глупости по твой адрес а не ти вярва на тебе.Ако тръгнеш с неговия приятел,той ще си помисли,че наистина си изневерявала...Първоначално написано от краси
РАЗГОВОР със стария ти БФ .. а момчето , с което си се забила .. за какво ти е ? Нали не искал да се обвързва - значи всичко е било за флиртаСама си помисли ( и то добре) кой си заслужава и действай , но не се спичай - никой не може да направи това , което е твое задължение ( става въпрос за разговора)
Според мен това, че им е повярвал не значи, че не те обича. Хората понякога реагират неправилно и наистина е грешка от негова страна. Вероятно държи на теб, но просто е реагирал незряло като не те е изслушал. Опитай се пак да поговориш с него и ако след личен разговор, той продължава да не ти вярва, значи просто не иска повече да е с теб. Ако не стане с момчето, пробвай с другия, но не и преди да знаеш, че си направила всичко възможно първия да ти повярва...
подкрепям...напълно съм съгласнаПървоначално написано от бойна кокошка
![]()