.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: защо...

защо...

Защо си играеш с мен?!Защо ми се кълнеш в любов,а с друга излизаш...защо ме лъжеш...защо обеща,че ще бъдеш с мен...Не искам всичко да е поредната лъжа,боли...ти обичаш друга,аз обичам друг...но тези искри,това желание...Чета в очите ти любов към мен,нескрито желание,че искаш да си с мен...но се се връщаш при бившата...когато си с нея искаш мен...Но аз не съм твоя и няма да бъда,защо не искам да бъда играчка в твоите ръце.Поредната бройка...Добре осъзнаваш различна съм аз,не съм любовта ти,а твоя мечта,сън който бленуваш,несбъднал се още.Дали ще съм твоя,дали ще се промениш...или всичко ще продължава да искаш и двете ни.Но страста не изчезва,а силно гори.Но ти не избираш,с коя ще си...И времето тече,ореждат се срещи,но аз не отивам,започват караници...аз искам да си само мой,да не те деля с нея...Забравяш ме ти,забравям те аз...но всичко пак се появвява щом те видя отново..и пак страст се поражда,нескрито желание...Но докога ще продължава всичко...до кога ще боли да си с нея...Ти искаш и двете,аз искам само теб.Но ми омръзна.лъжите ти...не може две да обичаш и скоро аз ще си тръгна от твоя живот...и този път грешките няма да простя,защото не си единственият който ме обича...Но за ся те искам да си мой...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    на луната

-

хубаво обаче не е ли за в темата за поезия и творчество?

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    bravo mnogo mi haresa =D>

ami...kakvo moga da kaja osven =D> =D> =D>
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Супер фен
    Град
    до тебе...

Re: -

Цитирай Първоначално написано от Ini4ka

=D> =D> =D>
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Ini4ka Пуснато на: 22.03.6 Заглавие: -

--------------------------------------------------------------------------------

dam,ne e li za "tforchestfo"
    i Vse pak...syper e =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Радвам се,че ви харесва...сори не знаех,че има тема за творчество и поезия...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    до тебе...
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=20842
    ei tuka e poeziq i tvor4estvo

Точно поради тази причина ще заключа темата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си