- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имам голям проблем.
От много време изпитвам желание да спа с братов4едка си..... и не знам какво да правя моля помогнете ми
Чуй ся ква е далаверата. даваш ми я да спя аз със нея,тя ти намира друга приятелка и всички са щастливи![]()
oba4e az seriozno imam problem
Еми чуй кво щи кажа.Най-малкото като я гледаш не си мисли нищо(въздаржание).После не обръщай всяка нейна дума в нещо перверзноИ накрая ако имаш проблем знайш кам кой да са обърнеш
![]()
Ама ния с нея сме спали на едно легло..... чувството беше прекрасно
Поговори си с нея и ако ти е 2ра 3та или натам братчедка ако е съгласна се отдайте на любовв...едни мой приятели са 2ри братовчеди ходят вече 5 месец и са спали заедно и всчко само да не е 1 братчедка другото е позволено
![]()
dobre de i da e pyrva kakav e problema?nali se obi4ame vse pak
![]()
Ebasi ve4e se otvra6tavam tolko li svar6iha momi4etata na toq svqt ta to4no bratov4edka si iska6 da vkra6 v leglotoi kakava 6te e tazi lubov m/u bratov4di pff ujas ta tva e kravosme6enie dori i da ste 2 bratov4edi
Da ti dam primer edni taka se ojeniha 2 bratov4edi i sa kvo nemogat da imat deca i daje edno zagubiha
Trqbva da si qko izvraten i zagorql za Sex ta da iska6 da legne6 s bratov4edka si
.Abe ti vsa6tnost da ne si nqkoi razgonil se hlapak.Ujas s bratov4dka si da iska da prai sex e tva be6e izvrastno 4estno
POVDIGA MI SE OT TAKIVA GLUPOSTI
![]()
Ae i ti da imash rusa zandana za bratov4edka i ti shte mislish taka![]()
ОМГизвратени стеееееееееееееееее.....изв атени....
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
считам темата за изчерпала се и 11 и 7 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html