.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Незнаен
    Guest

Имам голям проблем.

От много време изпитвам желание да спа с братов4едка си..... и не знам какво да правя моля помогнете ми

Guest
    Чуй ся ква е далаверата. даваш ми я да спя аз със нея,тя ти намира друга приятелка и всички са щастливи

Незнаен
    Guest
    oba4e az seriozno imam problem

Guest
    Еми чуй кво щи кажа.Най-малкото като я гледаш не си мисли нищо(въздаржание).После не обръщай всяка нейна дума в нещо перверзно И накрая ако имаш проблем знайш кам кой да са обърнеш

Незнаен
    Guest
    Ама ния с нея сме спали на едно легло..... чувството беше прекрасно

Град
    на луната

-

Поговори си с нея и ако ти е 2ра 3та или натам братчедка ако е съгласна се отдайте на любовв... едни мой приятели са 2ри братовчеди ходят вече 5 месец и са спали заедно и всчко само да не е 1 братчедка другото е позволено

Незнаен
    Guest
    dobre de i da e pyrva kakav e problema? nali se obi4ame vse pak

^^antonia^^
    Guest
    Ebasi ve4e se otvra6tavam tolko li svar6iha momi4etata na toq svqt ta to4no bratov4edka si iska6 da vkra6 v legloto i kakava 6te e tazi lubov m/u bratov4di pff ujas ta tva e kravosme6enie dori i da ste 2 bratov4edi Da ti dam primer edni taka se ojeniha 2 bratov4edi i sa kvo nemogat da imat deca i daje edno zagubiha Trqbva da si qko izvraten i zagorql za Sex ta da iska6 da legne6 s bratov4edka si .Abe ti vsa6tnost da ne si nqkoi razgonil se hlapak.Ujas s bratov4dka si da iska da prai sex e tva be6e izvrastno 4estno POVDIGA MI SE OT TAKIVA GLUPOSTI

Guest
    Ae i ti da imash rusa zandana za bratov4edka i ti shte mislish taka

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    ОМГ извратени стеееееееееееееееее.....изв атени....
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

считам темата за изчерпала се и 11 и 7 точка от правилника.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си