- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- shokolad4e po polovite organi
хора би ли имало някакъв проблем ако момче и момиче искат да се мажат с шоколад,сметана отдолу и после да се ближат?какви биха били последиците съответно за момчето и момичето![]()
С мен който иска, срещу мен който може
Последиците са .... ВКУСНИПървоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
dr.Smurph mn se radvam 4e ti to4no otgovarqsh...kato 4e li nai mn doverie ti imam...![]()
Не би могло да има лоши последици
Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Абе сиурно наистина ще оклепате яко....постелете си найлон или вестници под вас - много е романтично![]()
![]()
![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
ot li4en opit ti kazvam 4e ako posle dobre se oblijete nqma da ima problem s lepkneto ina4e ni6to ne moje da ti stane da vi e sladko![]()
хахах оле оле какво мазало става после..... хахаха... ммм и не само със шоколад![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ox i ne samo shokolad4e desashto i smetana...abe stiga vashto mazalo nali sa kapem posle...breh golemi 4istnici xaxaxa....trqa da se probva shtom Doktora (dr.Smurph) kazva 4e moje xixi stiga sa sramuva de
![]()
Ti puk kakvo se priteslqva6 majete se tam i ni6to nqma da stane kakvi da sa posledicite samo 6te vi e mnooooooogo sladko