.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
    deistvai vseki drug bi napravil taka!!!!

izmestvash go i tova e pone taka az pravq!!!!vinagi se namesvam m/y 2ma prosto sum takuv 4e kato iskam neshto si go vzimam

Kogato haresam neshto pravq 2 neshta ili go krada ili go e**!!! tuk e e samo za ebane no deistvai!

May The Force Be With you Me. Anderson
    ма си тъп колкото си искаш...

Голям фен
    Град
    София
    а относно темата.. според мен трябва да се намесиш само ако разбереш че тя вече не го харесва.. щото иначе е кофти да им преебаваш връзката.. не мисли само за себе си.. ако толкова я харесваш помисли си кога тя ще е най-щастлива..

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    "ти на мене дай пък на тебе господ"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka

izmestvash go i tova e pone taka az pravq!!!!vinagi se namesvam m/y 2ma prosto sum takuv 4e kato iskam neshto si go vzimam

Kogato haresam neshto pravq 2 neshta ili go krada ili go e**!!! tuk e e samo za ebane no deistvai!

i koe te navede na tazi misul?shte mi kajesh li? sushto taka i na kolko godinki si!!!shtoto mai ne mojesh da mislish racionalno!!!

Голям фен
    Град
    София

i koe te navede na tazi misul?shte mi kajesh li? sushto taka i na kolko godinki si!!!shtoto mai ne mojesh da mislish racionalno!!!
    ахах кое?! и питаш даже.. ми ок сега ше ти разясня.. 1во толко ли не можеш да си намериш гадже че ще разделяш други.. 2ро постави се на мястото на тоя дето е сега с това момиче.. демек как би се почувствал ако доиде някой и ти вземе гаджето?.. а това за краденето и ебането нема кво да го коментирам просто... а и съм 18 щом те интересува..

Повече от фен

ахах кое?! и питаш даже.. ми ок сега ше ти разясня.. 1во толко ли не можеш да си намериш гадже че ще разделяш други.. 2ро постави се на мястото на тоя дето е сега с това момиче.. демек как би се почувствал ако доиде някой и ти вземе гаджето?.. а това за краденето и ебането нема кво да го коментирам просто... а и съм 18 щом те
    интересува..
    neka sega az da ti obqsnq na teb:
    1. moga da si namerq i si namiram nqma zna4enie 4e ima drugi
    2. Ako si baluk shte si zagubish gajeto (qsno e 4e ne bih se po4uvstval dobre no az pravq taka 4e gajeto mi da ne misli za drugi ; )

tova za kradeneto i ebaneto verno nqma za kvo da se komentira!!!
    zashtoto tova e prosto edna fraza koqto mi haresva i obi4am da upotrebqvam ne sum suglasen s kradeneto no za ebaneto e dobra ideq
    ne umuvai mnogo shtoto ne ti se otdava

Голям фен
    Град
    София
    ахахах сладур

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Радвам се, че се е получила такава дискусия, тъй като за мен е важно да чуя различни мнения. Ще отговарям по ред на мненията.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    виж братче...първо помисли как ще се почувства другия и какво може да се случи...дали може да те заплаши или още по лошо.а знаеш ли че тя ако почне да ти се подддава и той разбере може и тя да си го отнесе...хората са казали - ТРИПЪТИ МЕРИ ЕДИН ПЪТ РЕЖИ!!!
    Единственото, за което мисля в момента, е как да си проправя път до сърцето й. Не мога да кажа, че последствията не ме интересуват, тъй като те засягат пряко не само мен, а и нея. Хванеш ли се на хорото обаче, трябва да го играеш...

Jenninka: Реакцията ти е разбираема. Ти поставяш знак за равенство между мен и човека, опитал се да разстрои връзката ви. Това, че съществува общо между целите ни обаче, не би трябвало да те подвежда относно еднаквостта на подходите ни. Намирам подхода на този твой така наречен „приятел” за доста повърхностен и импулсивен. Моите опити да я спечеля свършват там, където тя бива поставена пред избора с кой от двамата да бъде.

Vi kfo.Po dure ne se mesi...shtom si ima priqtel q ostavi...nedie da se mesish...te veche sa dvama a ti si izlishen...tq ako te haresvashe nqmashe da sedi s priqtelq si..
    При други обстоятелства щях да последвам съвета ти. Дали съм излишен или не, тепърва предстои да се разбере... А ти нима наистина смяташ, че ако тя ме харесваше, щеше веднага да разтрогне отношенията си с приятеля й?

ако чак толкова много не можеш да си я избиеш от главата (през което всички сме минали поне веднъж в живота си) направи възможно най-простото нещо. повярвай ми, чакане, подготвяне на почвата и разни други такива е само загуба на време. в любовта важи едно по-различно правило - по добре по-рано отколкото по-късно! не знаеш какви са им отношенията, доколко са сериозни. ако изчакваш през това време тяхната връзка може да се задълбочи.

не съм на твоя страна, не съм и на нейна. всеки заслужава да бъде щастлив но зависи каква цена ще плати за това. ако цената е твърде висока, по-добре да съм нещастен откокото да съсипя живота на някого. а и откъде знаеш че тя ще бъде по-щастлива с теб. ами ако не можеш да я направиш щастлива? замисли се за това.

и най-добрия вариант който ти предлагам е следния:

-- просто един ден и кажи, ей така на майтап: "знаеш ли, завиждам на гаджето ти. бих дал всичко да съм на неговото място!"

гаранция ти давам че тези твои думи няма да ги подмине. но вече тя ще трябва да си реши какво иска. и ако не иска нищо от теб, забрави я!!! дори и това да означава повече никога да не я видиш
    Имам основания да предполагам, че не са заедно отскоро, с което не искам да отрека, че връзката им може да е в процес на задълбочаване. Работата е да направя така, че дори тя да ми откаже, приятелството между нас да се запази. Имаш право, не знам с кой от двамата ще бъде по-щастлива. Ако знаех, нямаше да ми се налага постоянно да се изправям пред съда на съвестта. Понякога си мисля дали наистина е необходимо да действам толкова настъпателно и дали не е по-добре просто да подхвърля подобна реплика без да поставям на карта приятелството ни.

PoTTerKa: Не, постоянно трябва да доказвам пред себе си, че това е единственият начин да я спечеля. Ако знаех какви ще са последствията, много по-лесно бих могъл да преценя кой подход е най-уместен.
    Бих могъл да й бъда добър приятел, но ме притеснява това, че за момента не са налице необходимите условия това да стане. Просто пътищата ни не се пресичат в достатъчно голяма степен. От друга страна скоро се очертава да се разделим за немалък период от време.
    Мисля, че преувеличаваш опасността от това аз да стана причината за провал в нейната връзка. В най-крайния вариант аз имам намерение само и единствено да й призная какво чувствам и ако тя не отвърне на чувствата ми, това просто ще означава, че трябва да приема нещата такива, каквито са.
    При всички случаи си права, че трябва да знам що за човек е приятелят й. Но не защото може да се окаже мутра, а защото така ще имам по-ясна представа какви са ми шансовете.

Fat_phil: За това говорех. Фактът, че дадено момиче си има приятел, невинаги означава, че с него е най-щастлива. Без да искам да правя прибързани обобщения, досега женската част неизменно предпоставяше именно това.

akademika: Не минава ден, нито час, през който да не си мисля за нея. Тотално е превзела съзнанието ми. И въпреки че осъзнавам, че в това състояние действам абсолютно първосигнално, пак не мога да спра да го правя.

Guest
    ок, искаш да запазиш приятелството дори и да ти откаже, но защо?? защо ти е да си причиняваш това? знаеш ли колко е гадно да си влюбен в момиче, което знаеш че никога няма да имаш и да продължаваш да я виждаш и да общувате? да я разсмиваш, да й правиш комплименти, да я докосваш и все пак да знаеш че довечера тя ще си легне с него и няма да се сети за теб, а ти ще лежиш в празното легло - убийствено е!!! ако по думите си личи да съм го преживял, да така е. преживял съм го!!!

ако тя поиска сама да си тръгне от него, тогава бъди до нея. подкрепяй я, и един ден чудото може да стане. но ако тръгнеш да я изтръгваш от него, ще се получи точно обратния ефект.

не мисля че можеш да останеш със същите чувства към жена която обичаш, но е избрала друг пред теб. не можеш изведнъж да си кажеш (а и да го направиш) - "ами хайде от днес вече не я обичам, само приятелка ми е." няма такова нещо!!! обичал ли си някога, винаги остава по нещо, дълбоко в теб. и след година като я видиш с някой друг, пак всичко ти изтръпва и се свива отвътре и си казваш: "това там можеше да бъда аз с нея, но тя не ме избра."

Guest
    ок, искаш да запазиш приятелството дори и да ти откаже, но защо?? защо ти е да си причиняваш това? знаеш ли колко е гадно да си влюбен в момиче, което знаеш че никога няма да имаш и да продължаваш да я виждаш и да общувате? да я разсмиваш, да й правиш комплименти, да я докосваш и все пак да знаеш че довечера тя ще си легне с него и няма да се сети за теб, а ти ще лежиш в празното легло - убийствено е!!! ако по думите си личи да съм го преживял, да така е. преживял съм го!!!

ако тя поиска сама да си тръгне от него, тогава бъди до нея. подкрепяй я, и един ден чудото може да стане. но ако тръгнеш да я изтръгваш от него, ще се получи точно обратния ефект.

не мисля че можеш да останеш със същите чувства към жена която обичаш, но е избрала друг пред теб. не можеш изведнъж да си кажеш (а и да го направиш) - "ами хайде от днес вече не я обичам, само приятелка ми е." няма такова нещо!!! обичал ли си някога, винаги остава по нещо, дълбоко в теб. и след година като я видиш с някой друг, пак всичко ти изтръпва и се свива отвътре и си казваш: "това там можеше да бъда аз с нея, но тя не ме избра."
    От една страна си прав/а,но от друга не ... по скоро е добре че си остават приятели защото ако въпросната двойка скъсат MrAnderson ще е до нея и ще я подкрепя и е хубаво,че ще и е приятел щот е добре да си има една вратичка към нея всичко може да се случи

Фен
    Град
    Всичките тези дилеми болезнено ми напомнят за дилемата, която поставя Морфей пред Нео във филма Матрицата. Морфей му предлага две възможности. Първата - да вземе синьото хапче, историята приключва, Нео се събужда в леглото си и вярва каквото си поиска. И втората - да вземе червеното хапче, оставайки в Страната на чудесата и Морфей да му покаже колко е дълбока заешката дупка. Ако това звучи твърде абстрактно, достатъчно е просто да се каже, че въпросът е в избора - дали да не предприемам нищо, като с това елиминирам вероятността да претърпя разочарование, или да действам както си знам, поемайки всички рискове, произтичащи от това, както и отговорността за последствията, но със съзнанието, че съм опитал.
    Няма как да съжалявам за това, че не съм до нея, защото тя не ме е избрала, ако преди това не съм я поставил пред избора дали да бъде с мен или не. Замисли се как би постъпил, ако имаше възможност да върнеш времето назад. Иначе за всичко си 100% прав.

Супер фен
    Град
    София
    Не,то просто си е за твоя сметка всичко...като нямаш огризения начи си върхова степен на ЕГОИЗЪМ...пак си прави каквото знаеш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Не,то просто си е за твоя сметка всичко...като нямаш огризения начи си върхова степен на ЕГОИЗЪМ...пак си прави каквото знаеш

Mnogo qsno 4e trqbva da si egoist v nqkoi slu4ai i tuk shte si napulno prav!!!
    samo pomisli na nego shteshe li da mu puka ako beshe na tvoe mqsto????
    na nikoi nqmashe da mu puka zatova i na teb ne trqbva da ti....

Град
    Сливен
    Любовта е алтруистичен егоизъм и не знам как по друг нормален начин би трябвало да действа човек,ако се появи някое момиче и ти отнеме риятеля ти 'кво ще я оставиш защото той ще е по щастлив с нея

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом мислиш, че те харесва...ДЕЙСТВАЙ!
    Говори с някоя нейна приятелка да я поразпита малко и ето...3та страна.
    Вече друг е въпроса какви чувства изпитва тя към сегашното си гадже. Може би ако са силни ще е най-добре да я оставиш, колкото и трудно и невъзможно да звучи това.
    Успех.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от akademika
    Любовта е алтруистичен егоизъм и не знам как по друг нормален начин би трябвало да действа човек,ако се появи някое момиче и ти отнеме риятеля ти 'кво ще я оставиш защото той ще е по щастлив с нея
    Просто всички наоколо станаха баси егоистите...може би моята психика е различна,защото аз ако знам,че някое момче е заето,колкото и да ми е симпатичен,моят мозък го отхвърля като възможен вариянт да бъда с него...

Град
    Сливен
    Просто всички наоколо станаха баси егоистите...може би моята психика е различна,защото аз ако знам,че някое момче е заето,колкото и да ми е симпатичен,моят мозък го отхвърля като възможен вариянт да бъда с него...

Забележи думата СИМПАТИЧЕН Ти не си влюбена в него а просто си увлечена - ясно осъзнаваш това и затова си се възпираш. При този човек е друго.Той е ВЛЮБЕН и вижда всичко като на черно бял филм,а нея в розово и изобщо не му пука

Супер фен
    Град
    София
    Няма какво да споря,защото ще трябва много да описвам това,с което съм се сблъсквала,но твърдо стоя зад тезата за егоизма,който ме шашна в този пост....че на човека не му дреме за другите...това имам предвив

Град
    В мечтите
    Ами явно си решил все пак да признаеш чувствата си...В крайна сметка ти решаваш найстина какво да правиш, а ние само ти даваме съвети...Щом искаш да признаеш на това момиче какво изпитваш към нея, давай, успех От едно момче, което ме харесваше, научих едно...Че ако не признаеш на даден човек какво изпитваш към него, после можеш цял живот да съжаляваш, че не си го направил и да се чудиш какво ли би станало...И дали не би се получило нещо от този риск. Може би трябва да направиш същото. Помисли добре как ще го направиш. Ако съдя от първите си впечатления за теб и от мненията ти, бих казала, че си умен човек. Ще измислиш нещо. В краен случай за това сме ние... Ще дадем някой друг съвет. Стига да измислим разбира се Мога да кажа, че всяко момиче обича да й се обясняват в любов. Дори да не я споделя... Така, че едва ли ще я нараниш или нещо такова. Сега аз не знам на колко си години, но по-големите имат по- голям акъл относно това...Ако държи на теб, едва ли ще се одръпне
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Фен
    Град
    Моля се момичето, по което съм хлътнал, да няма чак толкова силно развито чувство за справедливост, защото ако е толкова морална колкото си ти, ще ми е адски трудно да я спечеля .

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Щом мислиш, че те харесва...ДЕЙСТВАЙ!
    Говори с някоя нейна приятелка да я поразпита малко и ето...3та страна.
    Вече друг е въпроса какви чувства изпитва тя към сегашното си гадже. Може би ако са силни ще е най-добре да я оставиш, колкото и трудно и невъзможно да звучи това.
    Успех.
    Мдам, от доста време ми се върти тази идея в главата, ама как да съм сигурен, че информаторката ми ще пази тайна? Аз разсъждавам на принципа, че невъзможни неща няма, има само липса на воля да докараш нещата докрай. Друг е въпросът вече докъде е готов да стигне човек, за да постигне целта си. Аз не искам да причиня страдание на момичето, но от своя страна страдам, понеже не сме заедно в интимния смисъл на думата.

Похвално е, че държиш на принципите си. Както правилно си отбелязала, аз и ти имаме различни психики. Това е и причината там, където аз виждам привличане, ти да виждаш егоизъм.

Забележи думата СИМПАТИЧЕН Ти не си влюбена в него а просто си увлечена - ясно осъзнаваш това и затова си се възпираш. При този човек е друго.Той е ВЛЮБЕН и вижда всичко като на черно бял филм,а нея в розово и изобщо не му пука
    По-добре едва ли може да бъде казано. За добро или за лошо обаче, моите мотиви ще останат криворазбрани от някои хора. Стряскащ егоизъм или любовен делириум, за мен няма значение... Това, което съм, е това, за което се боря.

PoTTerKa: Все още не съм решил как точно ще процедирам, но важното е, че възнамерявам да го направя. Оценявам всеки един съвет без изключение, бъди сигурна в това. Искам не искам, ще се наложи да разчитам на акъла, който ми е даден от Господ. Все пак благодаря. Съветите и гледните точки, които получих от тази дискусия, несъмнено ще ми бъдат много полезни. Иначе съм на 21 лета, ако това има някакво значение.

Град
    В мечтите
    Хех странно...това, което научих от въпросното момче, също е на 21...Не че има значение найстина.Ами аз май няма какво повече да кажа или поне се сещам..Решил си да го направиш.Давай, ние сме с теб Както казваш, ти си си ти. Като не те приеме такъв какъвто си, явно не те заслужава. Тя губи...Въпреки, че найстина се съмнявам да зарежи приятеля си заради теб, ако найстина много го харесва Покажи й, че ти й дааш обичта, от която има нужда и че може да държи на теб...Така дори когато се раздели с приятеля си, ще знае, че ти държиш на нея
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Фен
    Град
    Не остава много време докато стане ясно дали съм тръгнал на обречен поход или не.

Град
    В мечтите
    А ти за къде бързаш?Какво толкова има?

Фен
    Град
    Е, сега... Искаш от мен да разкрия твърде много детайли от картинката, а светът не е толкова голям, колкото си мислиш . Надявам се ме разбираш, не го казвам просто ей така... Приеми, че съм ограничен във времето, с което разполагам, за да действам, a не, че съм нетърпелив.

MrAnderson хей пич има и друга тактика ... не се коси ... пробвай с хитрост ... например спечели доверието на най-добрата и приятелка и и стани верен френд ... след това започни да и говориш че харесваш въпросното момиче в което си влюбен ... малко по малко приятелката и ще се разкрие пред твоята изгора тя от нейна страна няма да бъде безразлична към твоите чувства ... и т.н. развръзката е очеизваждаща \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си