.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Град
    В мечтите
    Или пък приятелката й ще й каже за неговите чувства и всичко ще се провали...Не е ли по- добре да ги научи от него? А и не знам какво ще помогне толкова приятелката й. Нали въпростното момиче си има гадже, би трябвало да е на нейна страна, а не на страната на поредния (нищо лично, но тя сигурно това си мисли). Едва ли би искала да раздели приятелката си с гаджето й...
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

цитирам себе си "например спечели доверието на най-добрата и приятелка и и стани верен френд" ако го направи това може и да не каже нищо а да е пък на негова страна и + това казвам "например" а не е така ще стане ... за това е темата - за съвет

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Цял ден прехвърлям през главата си всевъзможни сценарии. Колкото повече задълбавам, толкова повече имам чувството, че напредвам с намаляващи темпове. Съвсем доскоро се събуждах като нормален човек – с различна мисъл всяка сутрин. Не помня с точност кога я видях за пръв път. Знам само, че не беше отдавна. А толкова неща са се променили оттогава... Изобщо не съм и предполагал, че чувствата ми могат да стигнат толкова далеч.

Достигнах до убеждението, че е безмислено да се опитвам да избягам от неизбежното - рано или късно трябва да й кажа. Съществува вероятност наближаващия период, през който ще сме далеч един от друг, да охлади чувствата ми към нея. Уви, не искам това да стане... Или ще й кажа сега, или ще съжалявам дълго време, че не съм го направил. Освен това не мога да съм сигурен, че когато се върна, нищо няма да се е променило.

Може би един ден, когато си спомня за дните, в които съм се измъчвал да реша как е правилно да постъпя, ще го направя с усмивка и с мисълта, че всичко е било толкова просто.

браво MrAnderson така те искам ... решителен и точен /не че те познавам ама се пак /

Повече от фен
    Mr anderson kakvo stana ?q razpravqi

Според мен не трябва да й го казваш още. Мисля, че трябва да се сближиш повече с нея, да я караш да се чувства сигурна, весела в твое присъствие. Да има и лек елемент на флирт (за да не те възприема само като приятел), но този елемент да е и леко на майтап. Задължително е да си прекарва добре с теб, измисли интересни и забавни неща, които да правите заедно, заведи я на зоопарк примерно (: Момичетата често се влюбват в свои приятели. Дръж се нежно и леко покровителствено (но не трябва да разбере, че си влюбен в нея). Ако сега направо й сервираш според мен е по-голям шанса да те отреже. Вярно е, че и варианта със сближаването си има и рискове, но според мен е си заслужава риска. Успех, и да разкажеш после как върви (:

Фен
    Град
    Fat_phil: Ами не съм направил решителната крачка все още, но непременно ще се отбия тук, за да докладвам за резултата.

бойна кокошка: Нямаш представа какъв е процентът на сходство между подхода, който ме съветваш да възприема, и моят собствен. Само дето не съм я завел в зоопарка все още, но ако ми се отвори възможност, няма да я пропусна.

Guest
    MrAnderson,просто от любопитство - на колко години сте тримата (ти,момичето и гаджето й) ?
    после мога да споделя опит с теб...

Фен
    Град
    Не разбирам какво те възпира да споделиш опита си с мен още сега. При всички положения ще ми бъде от полза. На 21 лазарника съм.

Град
    В мечтите
    Еми я най- добре рискувай и толкова...Найстина стига го мисли, че с много мислене можеш нищо да не измислиш. Рискувай, колкото по- бързо, толкова по- бърз резултат и по- малко мислене, относно какво ще правиш Погледнато отстрани не е толкова сложно, знам че на теб ти е трудно, но не му мисли много. Каквото трябва ще стане \/
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Фен
    Град
    PoTTerKa: Вече съм решил, че ще й кажа, но това ще стане в стратегически момент, до който все още има време.

Opitai se da q spe4eli6.6tom 4uvstva6,4e ne si i bezrazli4en nqma ni6to lo6o da izmesti6 priqtelq i.Za lubovta nqma pregradi i ako dvamata se obi4ate...6te badete zaedno nezavisimo kakvi pre4ki ima mejdu vas.

Фен
    Град
    Времето неумолимо напредва, а с него наближава и часът на истината. Има някои неща, които ме озадачават, но за тях ще пиша идната седмица. Благодаря за насърчението!

Супер фен
    Бори се за нея!Да не ти пука за приятелят и!В края на краищата те не са женени,нали?!А колкото до егоизъм,всеки човек е егоист в различни насоки!В любовта няма правила!Има раздяли,събирания,кражби... спех дано да успееш!В края на краищата,ти много я харесваш и затова трябва да се бориш с всички сили за нея!!!УСПЕХ!!!

Фен
    Град
    Привет на всички! Изминаха почти четири седмици от последното ми участие в тази дискусия. Преди всичко искам да изкажа благодарността си към всички за безценните мнения по темата, които ме накараха да ревизирам коренно идеите си и да открия грешките в тях. Второто нещо е, че за съжаление все още не съм постигнал резултат с момичето. Не искам да кажа, че не съм правил нищо по въпроса, просто не съм предприемал решителни стъпки. Бързам да ви успокоя, че не съм се отказал от намеренията си . Темата хвана прах, а аз все още съм в преследване на целта. Допреди седмица имах чувството, че е възможно да съм преодолял неудържимото привличане към нея, но след това стигнах до окончателното убеждение, че съм бил подвластен на краткотрайна, но за сметка на това дълбока заблуда. Силите на привличане между между мен и нея са по-силни от всякога, което ми напомня за причината, поради която пиша тук и сега.

Колкото и да не ми се иска, факт е, че някои хора се оказаха прави в съветите си към мен и по-конкретно тези, касаещи се до неотложната необходимост от незабавни действия в посока спечелване на нейното сърце. Налага се да призная с известна доза горчивина, че имам чувството, че съм слязъл от гребена на вълната, на който бях преди 4 седмици. Нямам предвид, че съм сгафил или нещо се е объркало, нищо подобно. Искам просто да кажа, че вече не се чувствам на гребена на вълната, а този психологически фактор смущава очакванията, действията и намеренията ми в степен, която не може да се определи като незначителна.

На някои от вас може да звуча пораженчески. Истината е, че в такива начинания човек трябва да си дава сметка за изминалите събития и всичко останало, свързано с тях. Понякога се питам докога съдбата ще продължава да е благосклонна към мен и да ми подхвърля възможности, които аз подминавам не без ясното съзнание за това. Същевременно с това долавям първите признаци на поява на празнина в мен подобно на далечния и глух тътен на зараждаща се буря. С времето осъзнах, че е било доста наивно от моя страна да мисля, че мога да заложа приятелството ни все едно е някакъв предмет в игра на комар. Едновременно с това ме озари и още едно прозрение. За съжаление авторът на тезата, чиято истинност осъзнах едва сега, не е регистриран потребител, но въпреки това отнася моите благодарности за това, че ми отвори очите за подводните камъни, на които досега по една или друга причина отдавах почти нулево значение – че няма нищо по-гадно от това да си влюбен в момиче и да знаеш, че не можеш да я имаш, но въпреки това да продължаваш да се виждаш и да общуваш с нея. Отчайвам се от мисълта за подобен развой на нещата. Вече не съм склонен да приемам евентуалния отказ от нейна страна толкова като поражение, колкото като тъжен край на сегашното междинно положение, в което тя само може да гадае дали я харесвам, но пък сме си приятели и не съществува разочарованието и горчивината от разбитите надежди.

Спирам дотук. Още веднъж благодаря за отделеното внимание и полезните съвети, които получих. Ще пиша пак. Всякакви коментари, предложения, хрумвания и т.н. ще бъдат приветствани с добре дошли!

Поздрави, MrAnderson

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си