Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
Fat_phil: Разбрано. Няма да свалям картите си засега, но ще започна да подготвям терена за крайния етап. Засега не знам нищо за гаджето й, нито съм го виждал, нито сме си говорили за него. Надявам се скоро да ми се отвори възможност да го срещна. Все пак трябва да знам кой стои между мен и нея. До крайния срок за действие все още има време, но не е като да нямам такъв. Да, все още е рано да й предлагам в прав текст, но нали все някога трябва да го направя?
mnogomili4kata-sf: Сама го каза - всичко е позволено. Не се засягам от това, че ме смяташ за егоист, свободна си да мислиш каквото искаш за другите. Не съм казал, че тя няма чувства към приятеля си. Напротив, несъмнено държи на него. Но погледни нещата от моята камбанария – аз също имам чувства към нея и не мога да им се противопоставя.
Приятелските отношения между двама души неведнъж са били разваляни именно вследствие на опита да прераснат в интимни. Вярвай ми, че последното нещо, което искам, е да си развалим приятелските отношения. Предполагам си съгласна с мен, че нещата няма да бъдат същите, след като съм направил признанието си.