Абе ти не си наред...Извинявай,но е адски тъпо.Ходя с приятеля си от доста време и така се получи ,че един мераклия като теб(беше ми уж приятел)реши,че можело да се получи м/у нас.Знаеше много добре ,че обичам гаджето си,знаеше слабите места в наща връзка(разказвах му-нали ми беше добър приятел) и ми ги натякваше във всеки удобен случай ,когато можеше,изкарваше приятеля ми най-големия тъпанар и се опитваше да го обижда в мое присъствие...Опитваше се да ми внуши ,че шяло да се получи м/у нас и че връзката м/у мен и приятеля ми била обречена...Добре ,че на казах на гаджето си щото щеше да полудее...И аз чесно казано много се дразнех,че някой си позволява да говори така за някой скъп мой човек,беше приятелче и за това не му казах да престане....Той си мислел ,че съм го харесвала..Всъщност не!И така,накрая много се изнервих и за***х т.нар. ми приятел,който се опита по маниполативния начин да ме "открадне"...Край!
Много е ужасно и подло това...Имаше една басня за охлюва и орела...Как охлюва се изкачва до най-високите върхове,лазейки и мазнейки се...сведен до най-долното.И стига,да.Но изводът е ,че никога няма да заприлича на орела