ако чак толкова много не можеш да си я избиеш от главата (през което всички сме минали поне веднъж в живота си) направи възможно най-простото нещо. повярвай ми, чакане, подготвяне на почвата и разни други такива е само загуба на време. в любовта важи едно по-различно правило - по добре по-рано отколкото по-късно! не знаеш какви са им отношенията, доколко са сериозни. ако изчакваш през това време тяхната връзка може да се задълбочи.
не съм на твоя страна, не съм и на нейна. всеки заслужава да бъде щастлив но зависи каква цена ще плати за това. ако цената е твърде висока, по-добре да съм нещастен откокото да съсипя живота на някого. а и откъде знаеш че тя ще бъде по-щастлива с теб. ами ако не можеш да я направиш щастлива? замисли се за това.
и най-добрия вариант който ти предлагам е следния:
-- просто един ден и кажи, ей така на майтап: "знаеш ли, завиждам на гаджето ти. бих дал всичко да съм на неговото място!"
гаранция ти давам че тези твои думи няма да ги подмине. но вече тя ще трябва да си реши какво иска. и ако не иска нищо от теб, забрави я!!! дори и това да означава повече никога да не я видиш