- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъде или не - това е въпросът
Ами явно си решил все пак да признаеш чувствата си...В крайна сметка ти решаваш найстина какво да правиш, а ние само ти даваме съвети...Щом искаш да признаеш на това момиче какво изпитваш към нея, давай, успехОт едно момче, което ме харесваше, научих едно...Че ако не признаеш на даден човек какво изпитваш към него, после можеш цял живот да съжаляваш, че не си го направил и да се чудиш какво ли би станало...И дали не би се получило нещо от този риск. Може би трябва да направиш същото. Помисли добре как ще го направиш. Ако съдя от първите си впечатления за теб и от мненията ти, бих казала, че си умен човек. Ще измислиш нещо. В краен случай за това сме ние... Ще дадем някой друг съвет. Стига да измислим разбира се
Мога да кажа, че всяко момиче обича да й се обясняват в любов. Дори да не я споделя... Така, че едва ли ще я нараниш или нещо такова. Сега аз не знам на колко си години, но по-големите имат по- голям акъл относно това...Ако държи на теб, едва ли ще се одръпне
![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo