Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Не,то просто си е за твоя сметка всичко...като нямаш огризения начи си върхова степен на ЕГОИЗЪМ...пак си прави каквото знаеш
Моля се момичето, по което съм хлътнал, да няма чак толкова силно развито чувство за справедливост, защото ако е толкова морална колкото си ти, ще ми е адски трудно да я спечеля .

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
Щом мислиш, че те харесва...ДЕЙСТВАЙ!
Говори с някоя нейна приятелка да я поразпита малко и ето...3та страна.
Вече друг е въпроса какви чувства изпитва тя към сегашното си гадже. Може би ако са силни ще е най-добре да я оставиш, колкото и трудно и невъзможно да звучи това.
Успех.
Мдам, от доста време ми се върти тази идея в главата, ама как да съм сигурен, че информаторката ми ще пази тайна? Аз разсъждавам на принципа, че невъзможни неща няма, има само липса на воля да докараш нещата докрай. Друг е въпросът вече докъде е готов да стигне човек, за да постигне целта си. Аз не искам да причиня страдание на момичето, но от своя страна страдам, понеже не сме заедно в интимния смисъл на думата.

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Просто всички наоколо станаха баси егоистите...може би моята психика е различна,защото аз ако знам,че някое момче е заето,колкото и да ми е симпатичен,моят мозък го отхвърля като възможен вариянт да бъда с него...
Похвално е, че държиш на принципите си. Както правилно си отбелязала, аз и ти имаме различни психики. Това е и причината там, където аз виждам привличане, ти да виждаш егоизъм.

Цитирай Първоначално написано от akademika
Забележи думата СИМПАТИЧЕН Ти не си влюбена в него а просто си увлечена - ясно осъзнаваш това и затова си се възпираш. При този човек е друго.Той е ВЛЮБЕН и вижда всичко като на черно бял филм,а нея в розово и изобщо не му пука
По-добре едва ли може да бъде казано. За добро или за лошо обаче, моите мотиви ще останат криворазбрани от някои хора. Стряскащ егоизъм или любовен делириум, за мен няма значение... Това, което съм, е това, за което се боря.

PoTTerKa: Все още не съм решил как точно ще процедирам, но важното е, че възнамерявам да го направя. Оценявам всеки един съвет без изключение, бъди сигурна в това. Искам не искам, ще се наложи да разчитам на акъла, който ми е даден от Господ. Все пак благодаря. Съветите и гледните точки, които получих от тази дискусия, несъмнено ще ми бъдат много полезни. Иначе съм на 21 лета, ако това има някакво значение.