- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъде или не - това е въпросът
Моля се момичето, по което съм хлътнал, да няма чак толкова силно развито чувство за справедливост, защото ако е толкова морална колкото си ти, ще ми е адски трудно да я спечеляПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
.
Мдам, от доста време ми се върти тази идея в главата, ама как да съм сигурен, че информаторката ми ще пази тайна? Аз разсъждавам на принципа, че невъзможни неща няма, има само липса на воля да докараш нещата докрай. Друг е въпросът вече докъде е готов да стигне човек, за да постигне целта си. Аз не искам да причиня страдание на момичето, но от своя страна страдам, понеже не сме заедно в интимния смисъл на думата.Първоначално написано от p4elata_brumze
Похвално е, че държиш на принципите си. Както правилно си отбелязала, аз и ти имаме различни психики. Това е и причината там, където аз виждам привличане, ти да виждаш егоизъм.Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
По-добре едва ли може да бъде казано. За добро или за лошо обаче, моите мотиви ще останат криворазбрани от някои хора. Стряскащ егоизъм или любовен делириум, за мен няма значение... Това, което съм, е това, за което се боря.Първоначално написано от akademika
PoTTerKa: Все още не съм решил как точно ще процедирам, но важното е, че възнамерявам да го направя. Оценявам всеки един съвет без изключение, бъди сигурна в това. Искам не искам, ще се наложи да разчитам на акъла, който ми е даден от Господ. Все пак благодаря. Съветите и гледните точки, които получих от тази дискусия, несъмнено ще ми бъдат много полезни. Иначе съм на 21 лета, ако това има някакво значение.