- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by W.I.M.: За тялото и секса
zdr,iskam da vi popitam ne6to:nujno li e da imate perfektno tqlo,za da se pravi seks.kakvo e mnenieto vi po vaprosa?izob6to kajete ne6to po temata
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Каква е зависимостта между тялото и секса..... Според теб само хора с идеални тела ли правят секс... Нормално да се притесняваш, ако го правиш с някой за първи път (не първия ти сексуален контакт).... ах!
Аз съм 90 кг и съм 1.40м Права секс, сички могат да прават секс![]()
2т. забрана за ползване на профил
Секс правят всички,независимо дали имат идеални тела или са пълни
Те че могат могат, ама аз не бих правил секс с някоя с гъз или без цици. Или ако е грозна в лицето.![]()
hmm... 4estno-kazano naistina vsi4ki pravqt sex nezavisimo ot tova kak izglejdat za6toto vse pak nali znae6 4e ``za vseki vlak si ima patnici`` tai 4e zavisi ot partniora ti ako toi te haresva takava kakvato si don`t worry![]()
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Ami ne vijdam kakvo obshto ima, ako sex praveha samo horata s perfektni tela, to togava ostanalite 70% ot naselenieto...nqmashe da pravqt Vsichki se pritesnqvam pri pyrviq pyt, no sled tova spira da ti puka![]()
I`m trying to make your dreams come true...
misli 4e kogato dvama dushi se obi4at nqma zna4enie dali sa 200kila ili ne!tova ne e ot zna4enie
човек трябва да се чувства добре в собствената си кожа, не е нужно да имаш перфектните мерки, няма смисъл просто![]()
"Целувка за лека нощ"
Искам джуки.
kuco,kioravo,sakato - shto e s dupka se e zlato![]()
eee seki moe prai sex![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
дамз, така си еПървоначално написано от Анонимко
![]()
то ако беше така както ти си го мислиш, над 60% от жените трябваше да са монахинина правителството щяха само за манастири да му отидат парите
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Az mislq,4e vseki moje da go pravi.Ako horata se obi4at nq da im puka kvi sa-kosmqsali,debeli,klio6tavi i t.n.Ot tam natatyk ve4e zavisi ot teb-ako se pritesnqva6 ot golqm korem ili tlystini po han6a ili bedrata-moje bi trq da poloji6 nqkvi dieti ili da se ograni4i6 ot ne6to ili ako ne moje6,moje bi trq svikne6 s tozi fakt i da ne obry6ta6 vnimanie.Vse pak mom4etata haresvat momi4eta,koito mislqt pozitivno na ne6tata i se 4uvstvat strahotno v sobstenata si koja.E,nadqvam se da sum ti pomognala i uspeh![]()
\
/ \
/
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]