.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ShoKk

SaShKaaaaaa
    Guest

ShoKk

Eto i moeto problemche..minalata prolet vyrvqh 2-3 sedmici s edno momiche,no posle skysahme bez da sme se karali bez nishto,bez prichina ,moje bi uj vlechenieto ni e minala,Da ama N e ..tazi godina otnovo se vidqhme,zapochnahme da izlizame ,ama s neinata priqtelka,koqto hlytna po men i nemoje da prieeme ,che az oshte sym vluben v neq,vsyshtnost tq ne znae =az glupaKa zapochnah da q svalqm priqtelkata na bivsheto mi gadje(Tanq) i taka ..a celta mi be da razdrazna Vanq,ma opletoh koncite ..Tanq vlubena v men ,a az oshte vyv Vanq,kak da postypq,znam che greshKata e moq,a i n e iskam da gi skaram,zaradi men ..

Повече от фен
    ami spored men trqbvalo e da popita6 Vanq direktno dali iska da ste zaedno a ne da hodi6 s Tanq za6toto taka si i dal naprazni nadejdi.....moje bi sledkato Tanq vi e vidqla e re6ila (ako e ispitvala sa6toto kam teb kakto ti kam neq)4e ve4e vsi4ko e minalo i ti gleda6 napred... po dobre govori s Tanq i i kaji 4e darji6 na neq i 4e iska6 otnovo da ste zaedno

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ами казваш на Ваня първо,после обясняваш и на Таня....и накрая и двете те заебават базикам се

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми ако бившата и тя има чувства към теб,тогава се съберете,а тази нейната приятелка,ако наистина й е приятелка ще ви остави да сте щастливи и няма да се опита да ви раздели

Фен
    Град
    Na zEmQta
    tva zvu4i kato sapunka!!
    emi izlez s 2-te i im razkriy ne6tata...kvo iska6,koi haresva6,koi iska6 samo kat pr i t.n.t budi 4esten 6tot e malko kofti za dr momi4e....A na dr momi4e kaji 4e o6te si vluben v neq i taka
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове