Ta problema e sledniq , zna4i imam si gadje ve4e 3 meseca i ne6to i malko, MNOGO si q obi4kam ,super e napravo...ama ne tova e problema,, 6toto imam vyzgledi za dylga i mnogo hubava i spolu4liva vryzka s neq , i kato se zamislq tova e mnogo vyzmojno , naistina mnogo se obi4ame, az sym 10-ti klas i nevqrvah do skoro 4e moje da sy6testvuva tolkova silna liubov na moite godini, ima edno momi4e oba4e..ot moito daskalo , koeto e 12-klas (az kakto kazah 10-ti) i kakto se o4akva tq ne mi izliza ot glavata , MN q haresvam ( na vyn6en vid razbirase ), a pyk nqmam nikakvo namerenie skoro da kysam s gadjeto, a tq tazi godina zavyr6va..i pove4e nqma da q vidq , mnogo mi se izka da opitam, ama.... (imam predvid da opitam s taz ot moito daskalo da vidq kakvo 6te izleze) ama..na....kak da postypq, az li4no si mislq 4e 6te e nai-dobre da si ostana s moito momi4e i tq kato zavyr6i byrzo 6te q zabravq, za6toto nqma da q vijdam, i 6te sym si pka ( i sega sym ) 6tastliv s moito momi4e , daite nqkakvi syveti pls