- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- do kolko obi4ate polovinkata si ?
Hi allZz!!!!sorry ako ima takava tema!!!!Ta vuprosa mi e do kolko obi4ate va6ata polovika?
![]()
felacio za si4ki
Толкова, че съм ходил от другата страна на океана заради нея.
ами....какво да ти кажа...тъпи сравнения няма да използвам..просто не мога да си представ живота ми нататък без него...до таква степен вече е чат от мен....
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ми..аз съм така че или обичам един човек,или не!Не мога да меря със кантар,или метър чувствата си,но определено бих пожертвала своето щастие,за да може той да е щастлив![]()
Polovinka?!OOOOOOOOOOoooooooooooo v4era skasah s toq typak,4e pak ti4a6e podir druga![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
xaxaxa magi_megi nishty sh namerish nqkoi koito si struva![]()
![]()
![]()
i az skoro spusah s gadjeto tui 4e......
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ами какво да кажа давам всичко за него наистина мн го обичам сами си правете изводите...
Готова съм да преобърна света,заради него!Обичам го!Той е най-близкото ми същество! [-o<
by little_black_dress
Много го любя!
Mi ne sam sigurna dali go obi4am...sled kato v edin moment mi idva da go zareja i to zaradi tova 4e frendka me mrazi za6toto ne e s neq a pak v sledva6tiq sam gotova da preobarna sveta zaradi nego.i vapreki vsi4ko znam 4e ako ima nqkakv problem 6te umra zaradi nego...![]()
всичко ще направя за него...може много клиширано да звучи,но той освен,че ми е гадже,което много обичам е и най-добрия ми приятел![]()
Или истинско, или нищо. Обичам просто.
e spored vas lubovta se meri?kolko obicham polovinkata si...ami kakto kaza nqkoi po-nagore ili obicham ili ne ne sum kantar.shtom s s nqkoiimash chuvstva kum nego ot tam veche edintvsenoto koeto moje da se meri e haresvane,prevyrzanost ili lubov!
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
По десетобалната
Обичам я 1 а и казвам 10
според другите сигурно е 5
така де цифрите говорят
Найстина и аз няма да използвам сравнения.Споре мен е тъпо...Ходим от почти 7 месеца и за първи път съм влюбена.Както казват, първата любов е най- силна...Малко е трудно, защото е студент в друг град, но това май засилва повече любовта ми.Радвам се, че поне е взаимна![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
тази тема е мн интересна и смислена![]()
но найстина ме накара да се замисля
до колко..хм..ами без него ми е тъпо липсва ми,с него ми е спокойно, сигурно приятно ,глези ме ,прави ВСИЧКО за мен, обича ме..
а аз не съм мн сигурна какво изпитвам![]()
hora tva e tapo,koeto kazvate "6te preobarna celq svqt za nego"kak 6te go preobarne6....prosto obi4a6....za moito gadje bih npravila mnogo ne6ta...obi4am go bezkraino mnogo...ve4e i adski sam privarzana kam nego....vlubena sam v nego....nemoga da jiveq bez nego
Ami obi4am go i to adski mnogo!Naistina lubovta ne moje da se meri!Ne moje daje i da se opi6e!Prosto kogato sum s nego sum shtastliva,ne mislq za nikakvi problemi,vremeto sqka6 e sprqlo!S dve dumi obujavam go!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Не мога и ден без него ! Страшно много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az lichno moqta polovinka adski mnogo go obicham i mnogo go cenq ne bih si predstavila kak moga da jiveq bez nego!!!!![]()
![]()
![]()
Toi e vsichko za men
Тоя период продължава 1 месец (на тая възраст особено)Първоначално написано от Bubanata
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Mi nz to4no tova mom4e s koeto sam v momenta ne go obi4am mn ama karai\
/
Az sum s nego veche ot 3 meseca i tova chuvstvo oshte ne e izcheznalo!