- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- do kolko obi4ate polovinkata si ?
NQKOI OT vas pravi li razlika m/y OBI4KAM I OBI4AM?
az za sebe si bih kazal 4e Obi4KAM svoqta polovinka dostatu4no!!!
NO DA OBI4AM DR shte Da e PO4TI NEvuzmojno!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
bi stigala sam go krainosti,vupreki che se razdelihme![]()
нАпъЛнО сЪм сЪгласНаПървоначално написано от AiKaTa
![]()
при мен любовта е идвала само един път(вероятно няма и да има друга)един път се обича..
Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!
i az taiПървоначално написано от piFka_LP
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Всеки може да живее без всеки... въпросът е дали това му се иска... Но не ми харесват силни изказвания от сорта "Тя/той е смисълът на живота ми, не мога да живея без него". Истината е, че истинската щастлива любов се получава между две автономни личности, които могат и да живеят и да имат смисъл по отделно. Аз съм склонна да правя много компромиси, когато обичам някого... но не и когато тези компромиси потъпкват достойнството ми и не мога да преглъщам явни прояви на неуважение и липса на любов. В този смисъл, обичам половинката ми дотолкова, че да мога да направя много компромиси и неща, които той иска от мен, когато съм сигурна, че ме уважава и ме обича. Но не и дотолкова, че да потискам моите собствени чувства и достойнство...
Ооо... напротив. МожешПървоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Именно :)Първоначално написано от penywise
Не знам как ги виждате нещата, но ако си мислите, че ще сте с човека до вас в момента ЦЯЛ ЖИВОТ - много се бъркате...
Дори нямаме идея (всички) колко време всъщност е "цял живот".
Така, че не се заричайте без кой не можете да живеете, че като влезете в тоя форум след десет години и напиште "А бе след тоя без който не можех да живея имаше още 40..."
Пак ще си говорим![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Сега се присетих...Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
Очаквам като скъсате да... "не можеш да живееш без него"
(прати снимки от местопрестъплението)
говорите си наизуст...![]()
smusulut na replikata е мога да живея без него/я e malko hiperboliziran! nqma takova neshto ne moga da jiveq bez nqkoiПървоначално написано от penywise
prosto e trudno jiveeneto purvite 1-2-3 godina ottam e na esen s pesen
![]()
Да бе, ти си живял няма и 20 години и после ще ти е "трудно живеенето" в следващите 2... е са (леко баце, леко!)
Впрочем... къде и кога е "лесно живеенето" (да мина да видя)![]()
Първоначално написано от penywise
tova kum men li behse adresirano![]()
![]()
![]()
вижте сега малко всички!всеки си изживява раздялата с човека различно!ся верно има вариант и 2 години да ти е гадно,но зависи чувствата ти дали са били силни!да верно че пресилих малко с това "не мога мога да живея без него" може би трябваше да напиша "не искам да съм без него" нещо от сортаПървоначално написано от Fat_phil
![]()
До толкова..че да направя всичко за него!
[color=
До николко, защото в момента нямам такава.![]()
az pak ne sam saglasna s teb...kogato obicha6 nqkoi 4ovek...i izpolzva6 tezi dumi "ne moga da jiveq bez nego\neq"ta imenno ako ostane6 bez nego..ti nqma da namira6 smisal...v ni6to...nito 6te ti se hodi nqkade..nqkoi dori ne namirat smisal da qdat...ima mnogo hora koito tolkova mnogo obi4at polovinkata si 4e izpadat v takova polojeniq...ti tova moje6 li da go nare4e6 jivot....kolko hora sa se samoubili zradi vrazka za6oto mnogo sa obi4ali nqkoi a toi ne e do tqh.......mnogo hora osmislqt jivota na drugi.....tova 4e ti moje bi ne si izpitvala takav silna obich kam nqkogo..ne ti dava pravo da harakterizira6 4uvstvata na drugite....Първоначално написано от бойна кокошка
Ами обичам го достатъчно бих казала![]()
Дотолкова, че не сме се виждали няколко дни и се побърквам![]()
DO MNOGOПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
![]()
![]()
![]()
![]()