.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Повече от фен
    NQKOI OT vas pravi li razlika m/y OBI4KAM I OBI4AM?

az za sebe si bih kazal 4e Obi4KAM svoqta polovinka dostatu4no!!!

NO DA OBI4AM DR shte Da e PO4TI NEvuzmojno!!!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    bi stigala sam go krainosti,vupreki che se razdelihme

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    e spored vas lubovta se meri?kolko obicham polovinkata si...ami kakto kaza nqkoi po-nagore ili obicham ili ne ne sum kantar.shtom s s nqkoi imash chuvstva kum nego ot tam veche edintvsenoto koeto moje da se meri e haresvane,prevyrzanost ili lubov!
    нАпъЛнО сЪм сЪгласНа
    при мен любовта е идвала само един път(вероятно няма и да има друга)един път се обича..
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    i az skoro spusah s gadjeto tui 4e......
    i az tai
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Oбичам половинката си повече от който и да е било друг!Не мога да живея без него!мисля,че няма какво повече да кажа по този въпрос

Всеки може да живее без всеки... въпросът е дали това му се иска... Но не ми харесват силни изказвания от сорта "Тя/той е смисълът на живота ми, не мога да живея без него". Истината е, че истинската щастлива любов се получава между две автономни личности, които могат и да живеят и да имат смисъл по отделно. Аз съм склонна да правя много компромиси, когато обичам някого... но не и когато тези компромиси потъпкват достойнството ми и не мога да преглъщам явни прояви на неуважение и липса на любов. В този смисъл, обичам половинката ми дотолкова, че да мога да направя много компромиси и неща, които той иска от мен, когато съм сигурна, че ме уважава и ме обича. Но не и дотолкова, че да потискам моите собствени чувства и достойнство...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    ...Не мога да живея без него!...
    Ооо... напротив. Можеш
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от penywise
    Ооо... напротив. Можеш
    Именно :)

Голям фен
    Град
    София
    Не знам как ги виждате нещата, но ако си мислите, че ще сте с човека до вас в момента ЦЯЛ ЖИВОТ - много се бъркате...
    Дори нямаме идея (всички) колко време всъщност е "цял живот".

Така, че не се заричайте без кой не можете да живеете, че като влезете в тоя форум след десет години и напиште "А бе след тоя без който не можех да живея имаше още 40..."

Пак ще си говорим
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    София
    Oбичам половинката си повече от който и да е било друг!Не мога да живея без него!мисля,че няма какво повече да кажа по този въпрос
    Сега се присетих...

Очаквам като скъсате да... "не можеш да живееш без него"
    (прати снимки от местопрестъплението)

говорите си наизуст...

Цитирай Първоначално написано от бойна кокошка
    Ооо... напротив. Можеш
    Именно
    ами поне за момента не мога!но като се замисля може и да мога,но уви не искам да съм без него!

Повече от фен
    Сега се присетих...

говорите си наизуст...
    smusulut na replikata е мога да живея без него/я e malko hiperboliziran! nqma takova neshto ne moga da jiveq bez nqkoi prosto e trudno jiveeneto purvite 1-2-3 godina ottam e na esen s pesen

Голям фен
    Град
    София
    Да бе, ти си живял няма и 20 години и после ще ти е "трудно живеенето" в следващите 2... е са (леко баце, леко!)

Впрочем... къде и кога е "лесно живеенето" (да мина да видя)

Повече от фен
    Да бе, ти си живял няма и 20 години и после ще ти е "трудно живеенето" в следващите 2... е са (леко баце, леко!)

Впрочем... къде и кога е "лесно живеенето" (да мина да видя)

tova kum men li behse adresirano

Цитирай Първоначално написано от Fat_phil
    Сега се присетих...

говорите си наизуст...
    smusulut na replikata е мога да живея без него/я e malko hiperboliziran! nqma takova neshto ne moga da jiveq bez nqkoi prosto e trudno jiveeneto purvite 1-2-3 godina ottam e na esen s pesen
    вижте сега малко всички!всеки си изживява раздялата с човека различно!ся верно има вариант и 2 години да ти е гадно,но зависи чувствата ти дали са били силни!да верно че пресилих малко с това "не мога мога да живея без него" може би трябваше да напиша "не искам да съм без него" нещо от сорта

До толкова..че да направя всичко за него!
    [color=

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    До николко, защото в момента нямам такава.

Голям фен
    Всеки може да живее без всеки... въпросът е дали това му се иска... Но не ми харесват силни изказвания от сорта "Тя/той е смисълът на живота ми, не мога да живея без него". Истината е, че истинската щастлива любов се получава между две автономни личности, които могат и да живеят и да имат смисъл по отделно. Аз съм склонна да правя много компромиси, когато обичам някого... но не и когато тези компромиси потъпкват достойнството ми и не мога да преглъщам явни прояви на неуважение и липса на любов. В този смисъл, обичам половинката ми дотолкова, че да мога да направя много компромиси и неща, които той иска от мен, когато съм сигурна, че ме уважава и ме обича. Но не и дотолкова, че да потискам моите собствени чувства и достойнство...
    az pak ne sam saglasna s teb...kogato obicha6 nqkoi 4ovek...i izpolzva6 tezi dumi "ne moga da jiveq bez nego\neq"ta imenno ako ostane6 bez nego..ti nqma da namira6 smisal...v ni6to...nito 6te ti se hodi nqkade..nqkoi dori ne namirat smisal da qdat...ima mnogo hora koito tolkova mnogo obi4at polovinkata si 4e izpadat v takova polojeniq...ti tova moje6 li da go nare4e6 jivot....kolko hora sa se samoubili zradi vrazka za6oto mnogo sa obi4ali nqkoi a toi ne e do tqh.......mnogo hora osmislqt jivota na drugi.....tova 4e ti moje bi ne si izpitvala takav silna obich kam nqkogo..ne ti dava pravo da harakterizira6 4uvstvata na drugite....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    a da i vse pak po vaprosa...obi4am polovinkata si...mnogo,tolkova "CHE NE MOGA DA JIVEQ BEZ NEGO,tolkova 4e"JIVOTA MI NQMA SMISAL BEZ NEGO"...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    az pak ne sam saglasna s teb...kogato obicha6 nqkoi 4ovek...i izpolzva6 tezi dumi "ne moga da jiveq bez nego\neq"ta imenno ako ostane6 bez nego..ti nqma da namira6 smisal...v ni6to...nito 6te ti se hodi nqkade..nqkoi dori ne namirat smisal da qdat...ima mnogo hora koito tolkova mnogo obi4at polovinkata si 4e izpadat v takova polojeniq...ti tova moje6 li da go nare4e6 jivot....kolko hora sa se samoubili zradi vrazka za6oto mnogo sa obi4ali nqkoi a toi ne e do tqh.......mnogo hora osmislqt jivota na drugi.....tova 4e ti moje bi ne si izpitvala takav silna obich kam nqkogo..ne ti dava pravo da harakterizira6 4uvstvata na drugite....
    cvety_i_bebeto мацко напълно съм съгласна с тебе!точно това имах и аз предвид ама никой не разбира просто изразих моето мнение и защо го обичам а те ми казаха че може ида мога без него!но зависи от много неща верно,че няма невазможни неща ама..

Голям фен
    imah v predvid 4e mnogo hora kato nqkoi kage"nemoga da jiveq bez nego"si mislqt samo za fizi4eskoto umirane...a za duhovnoto nqkoi misli li..a vsa6tnost to e mnogo po stra6no...

Цитирай Първоначално написано от cvety_i_bebeto
    imah v predvid 4e mnogo hora kato nqkoi kage"nemoga da jiveq bez nego"si mislqt samo za fizi4eskoto umirane...a za duhovnoto nqkoi misli li..a vsa6tnost to e mnogo po stra6no...
    мхм и аз точно това си мислех!

Град
    Vratsa
    Ами обичам го достатъчно бих казала

Голям фен
    Град
    sofia
    Дотолкова, че не сме се виждали няколко дни и се побърквам

Re: do kolko obi4ate polovinkata si ?

Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    Hi allZz!!!!sorry ako ima takava tema!!!! Ta vuprosa mi e do kolko obi4ate va6ata polovika?
    DO MNOGO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си