- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- do kolko obi4ate polovinkata si ?
Az bih napravila vsichko za slunchiceto si,zashtoto toi go zaslujava !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
=D>Първоначално написано от magi_megi
Ами мойто мило е човека който най-много обичам на този свят и съм готова да направя всичко за него! Мнннннн го обичам!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Толкова, че животът ми губи смисъл, ако нея я няма![]()
В момента нямам половинка.
Ти какви отговори очакваш? Естествено е всички да обичат до голяма степен приятелите и приятелките си.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
колко ли?!? АМИ НЯМАМ ДУМИ С КОИТО ДА КАЖА КОЛКО.... СЕГА РАЗБИРАМ КВО ЗНАчИ ЛюБОВТА... САМО С НЕГО... МОЙТА FIRST LOVE ... ДАВАМ ВСИчКО НА СВЕТА САМО И ТОЙ ДА МЕ ОБИчА КАКТО АЗ НЕГО...Е НЕ МОГА ДА ДАМ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗАщОТО З АМЕН ТОЙ Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! ОБИчАМ ТЕ МЕ4Е....
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ОБИЧАМ полвинката си АДСКИ много... БИХ ДАЛ и БИХ НАПРАВИЛ !!! всичко ама всичко за НЕ !! СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
...е чак да преобръщам света заради него......както той пишеше в един свой разказ "Той – Музиката, а Тя- Текста" ...мисля че това сме ние
...и още един цитат "Съчетани в едно те правят нещо впечатляващо невиждано до сега. Музиката и Текста, те отразяват истинската любов такава каквато е – неподправена, неопетнена от пошли думи и груби действия. "
Обичам го в най-силната степет,ако може така да се каже..
2 т. от правилника. Бан на профил
Толкова колкото трябва.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мисля че съм го писала много пъти, но ще го напиша пак. Това е човекът, без който не мога да си представя живота си. Той е част от мен, както и аз от него. юс него съм преживяла толкова много неща, бил е до мен и в най-хубавите и в най-лошите моменти. Не искам дори да си помислям, че един ден може да не е до мен. Обичам го повече от всичко на този свят, обичам го повече от себе си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обичам много приятеля си и бих направила много неща за него,но не всичко.Бих пътувала до другия край на континента(както често се случва),бих му дала всичко,което поиска от мен и т.н.Но не бих се отказала от принципите си и не бих оставила семейството ти.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Адски много го обичам,толкова колкото не съм обичала никой преди него и незнам дали ще обичам някой след него така...и все още е човека,който кара сърцето ми да се преобръща всеки път когато го видя или си помисля за негомакар че вече не е мой...
![]()
Не помня да съм имала живот преди да го срещна. Аз започнах да живея, след като той стана част от моят свят!
Оооооооо,Боже,за мен Кристиян не е някаква си полувинка,а всичко!!!
Аз пък си обичам гаджетата в първите 2 седмици от връзката,след това ги опознавам и виждам ,че съм сбъркал за пореден път. Все още търся "свястната" ,ама то си е търсене цял живот. Дотогава давам всичко замо за себе си(знам,че звучи егоистично).
Ценя гаджетата си толкова,колкото те оценяват мен. В момента,в който те се издънят,аз се дръпвам.
i aaz taka kato ne sum s nego mi esuper gadno i abe nz am nqkuk vs mi se struva tupo bezsmisleno kato sum bez negoПървоначално написано от Djeilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Не знам колко го обичам. Честно. Сигурно много.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ооо ми мойто момче...за пръв път наистина обичам ...и няма да предам това....а колко го обичам аз сама си му показвам