.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Омръзна ли ви да сте пред компютъра?

Омръзна ли ви да сте пред компютъра?
    Омръзнаха ли ви интернет форумите?
    Виждам, че тука има хора с по 4000 - 7000 мнения! Какво толкова ви задържа тук? Хората, които дори не може да видите? Комуникирате си в някакъв измислен свят. Все някой се намира да избие комплексите си тук. Кой правил секс, свирки и какво ли още не 12 ( това са си чисти комплекси ) Наистина ли само това е главното?
    Не ви ли се излиза някъде? Какво стана с игрите пред блока или в махалата? Всеки си седи затворен пред компютъра и си губят времето толкова... Непълноценно според мен. Извинете, ако темата засяга "редовните" тук!
    Просто да знаете, че навън е прекрасен ден! \/

Мега фен Аватара на machoka
    Ех, благодаря че спомена за деня навън. За жалост съм пуснал корен на стола пред компютъра и не мога да се убедя лично. Сега ако дойдеш да ми напраивиш и едно кафенце, златен ще си

Повече от фен
    В този измислен свят, както сам го нарече, няма нищо лошо, да имаш повече контакти пак не е лошо, проблемът е, че на повечето им се превръща в мания и забравят за реалността, аз самата също имах такава мания, но вече я изоставих...Относно това, което ни задържа тук - такава тема вече имаше...
    Форумите ми омръзват понякога, да, да стоя пред компютъра - това все още не ми е омръзнало...
    Много ясно, че винаги ще има кой да си избива комплексите, просто е неизбежно, но всеки минава през това, така че по-добре помогни на съответния човек, вместо да му усложняваш положението, нали уж за това е този форум...
    Всеки си живее както иска...За теб може това да е непълноценно или загубено време, за други е начин на живот, какво толкова, фактът си е факт...

Guest
    Еми остави ги хората сега...да си избиват комплексите тука,но повярвай ми има и хубави форуми...
    Друг е въпроса,че тук имам около 1500 мнения,ама това беше едно време
    Живейте си живота,пишете си във форуми ама не се вманиачавайте

muaxax
    Guest
    pi4 do nekade si prav.az li4no na den izpolzvam kompiutara po 1 4as.ima mnogo drugi ne6ta za pravene-trenirovki,diskoteki,zavedeniq,da si s gadjeto i t.n.tuka naistina ima hora s qko kompleksi ama kvo da se pravi te sami sa si vinovni.

Фен
    Град
    на футболния терен
    za jalost sled 8 godini trenirane na futbol sa malko sprqh 6toto bqh razo4arovan mnogo kratno ot treniorite si zaradi skapanata viso4ina i si nqmam i priqtelka i se zadyrjam ve4e dosta pove4e ot pc-to no skoro 6te podnovq trenirovki i otnovo 6te se izliza qku
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    кой казва че хората не излизат?!
    това че просто има повече разпространение на компютрите е нормално защото все пак сме 21 век и няма да седна с плетката пред телевизора а и не съм на 5 годинки да си играя пред блока
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от muaxax
    abe are togava umri pred kompiutara.a tva da izliza6 pred bloka ne e bukvalno be tapanar.e takiva zauhari kato tebe napravo ne moga gi gledam.
    Тогава не се прави на тарикат във форума. Никой не те задължава да влизаш.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен

Re: Омръзна ли ви да сте пред компютъра?

Това че имаме много мнения във форума не значи че не излизаме навън. Аз лично влизам тук през свободното си време. А относно броя на мненията изчисли сам. Повечето регистрации са от около една година. Ако човек напише средно по 5 мнения на ден за една година доста стават

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз имам 3000+ мнения, и пак си излизам редовно. Не вися по цял ден пред компа.
    Зависи си от човека.

The_Rampage
    Guest
    awe hora az predi postoqno bqh navan ama sega sam se prevarnal nqkav super manqk zimnata vakanciq stavam v 8-9 lqgam kam 3-4 prez no6ta nemojeh da se naspa dobre 4e e tova daskalo da se rasseq ina4i si ebati skukata po cql den dan kazva6 ni6to

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ami v interes na istinata, da... Opredeleno na momenti mi se drayfa ot computer- a, no za ne6tastie ima hora, s koito moga da si ob6tuvam zamo po internet, za6toto sa mn dale4e
    Navun izlizam, dori ponakoga zabravqm da se pribera... Ne jiveq v interenet, spoko.
    A denqt e kofti (:

PS: Igrite pred bloka svur6iha v 4etvurti klas...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Наистина понякога ми писва да седя пред компа! Усещам се, че вече ми е втръснало и продължавам да си седя

Попринцип най-голямото ми хоби е ходене по улиците така, че определено си излизам.

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    PS: Igrite pred bloka svur6iha v 4etvurti klas...
    Определено.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    dam omruzna mi vupreki 4e vsi4ki ma6ini gi obi4am pove4e ot kolkoto nqkoi hora dori...za tva gledam da se motkam navunka s nqkoi poznati i priqteli ili prosto da ritkam hek4e ili da svirq s edin moi priqtel i taka a i skor vreme 6te se hvana na rabota taka 4e kompa 6te go polzvam samo za muzika po 1-2 4asa na den i tolkos ...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Код:
    Общо мнения: 	1745
    [0.41% от всички / 1.72 мнения на ден] 
    Вижте всички мнения на rosskata

Не мисля че 1,72 мнения на ден значи висене всекидневно с часове...
    Нета е добър начин за разтоварване... Не мисля че някой е дотолкова зарибен по форума, че да не излиза навън
    [/quote]
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Според мен за всичко си има време Аз си се шматкам с приятели и не се задържам много в къщи .
    Но когато съм си в нас първата ми работа е да седна на Pc-to

da ti kaja 4estno ponqkoga mn mi pisva
    no i kompat e na4in da poznava6 novi cool hora
    i vse pak navun "ruliraaaaaaaa"

Град
    stamboliyski
    az obi4am mn da izlizam ama kato niama s koi kaji mi kvo da pravia pred pc-to est i kato ima s koi da si 4atka6 e super zabavno ,osobeno kogato si 4atka6 s priateli koito ne is vijdal otdavna naprimer
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    дааа, отвратително е. добре че поне ходя на училище, фитнес, тае бо и некст месец може и пак да тръгна на карате. деба и тъпия смотан и шибан комп. по добре си бях 7ми клас дето незнаех какво е старт меню. знаех само че на нфс 5 се кара със стрелките и спейса. жалея за времената преди 8ми клас когато ми купиха тази адска машина.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Ненавиждам да седя пред компютъра. Много повече предпочитам да съм анвън с френдове. Проблемът обаче е, че ми се налага . Пък и кат така и така съм в къщи винаги си слушам музика на него и си чатя с някой, че иначе е тъпня .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен Аватара на thirteen
    Ami za men pcto e razvlechenie kogato niama s koi da izlqza.. ili go polzvam predimno za komunikaciq sys poznati hora s koito se ugovarqm da izlizam.Foruma mi haresva zashtoto obicham da nauchavam novi neshta i shte se radvam ako buda i polezna na nqkoi.Inache si sedq dovolno vynka.No namiram si interesni neshta i na kompa ne e zadaljitelno sqka svobodna minuta da sam vynka.ako iskash da kajesh che nqkoi ot tuka e manqk.. to moje da si maniak v mn neshta no ne oznachava che trqa da si protivopolojnoto,da merish ulicite po cql den.Tva che si sedq v kashti i na pcto mislq che e sashtoto kato pred tv-to..ili de da znam.. prosto zaribqvka i moje da se kaje kato chast ot ejednevieto

Mi,ako ne bqh bolna,nqma6e da puskam po 1456876543 mneniq,ama ko da napraq :] ina4e razbira se,4e predpo4itam da s1m nav1n!!!!! I kogato si4ko si e Ok-taka praq..
    J U S T D O I T ! ! !

Повече от фен
    Всеки си избира как да прекарва дните и нощите си. Някой може да кисне на вънка, друг пък да е в някое кафе и да пуши цигара след цигара, друг може би в тоалетната си учи уроците ....... Всеки Луд с номера си.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    am da... prava si naprimer lqtoto edva li 6e se merna mn mn vuv foruma no puk za smetka na tova prez zimata plesenqsah na toq komp do takava stepen 4e po edno vreme ne mojeh da se otlpepa ot nego....15 4asa non stop a puk i az glavno stoq pred kompa zaradi horata s koito si ob6tuvam..a puk foruma e prosto razvle4enie kakto Sinister_Doll kaza,nqkoi hora za prosto mn nadale4 i edinstveniq na4in da si ob6tuvame s tqx e po Internet za jalost...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Mi az da ti kaja ne sum dosta redovna tuk...puk i ako sum ,sum za malko...vlizam v 2-3 opredeleni razdela i ako ima neshto interesno-pisha,ako ne -ae...iako e forum4eto az mu se kefia,smiala sum se do sulzi i sum se iadosvala pak do sulzi...abe zabavno e!
    a ina4e na pc-to ne sedia mnogo...teglia niakfa muzi4ka eventualno i aide owt...tam mu e maikata...
    friends beer koz fun
    we like it DARK&HARD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си