- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Държа на него, а се отдалечаваме !!
Здравейте.Та моята случка е следната:харесвам едно момче адски много.Той ме канеше да излизаме а аз всеки път го отрязвах(може би от страх).Докато не осъзнавах колко държа на него всичко беше на ред.Но когато разбрах какво изпитвам (страха да не го загубя надви в мен)и ние малко по малко започнах ме да се отдалечаваме.Не е безразличен към мен,но когато сме заедно той постоянно се сваля на други момичета сякаш на пук на мен.Сега се сваля с една френдка.Незнам какво да правя а осъзнавам колко държа на него и колко ми липсва.Моля Ви помагайте.Предварително благодаря. Plssssssssssss Помагайте![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Лоша ситуация... Най-добре ще е да му кажеш за чувствата си и да му кажеш, че отказът ти е бил грешка(ако наистина е така)... И излизай повече време с него... Тоест сближи се с него повече... И нещата би трябвало да си станат...
Викай го да излизате...щом си сигорна,че не е безразличен към теб кажи му,че го харесваш...аиде действай не го оставяй да сваля друг....почвай да го зарибяваш по теб!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Stoi okolo nego ama ne kato lepka i nai-dobre si pogovorete![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Покажи му или с действия или с думи,че той е важен за теб,че искаш да сте заедно...Почни да флиртуваш с него,да общувате повече,сближете се какато преди!Пък ако иксша и поговори с него и му кажи какво тие е на сърчицето.Не е срамно да се изпитваш чувства![]()
![]()
dammmПървоначално написано от magi_megi
tova bqh az xixПървоначално написано от Анонимко