Ако я няма тръпката просто не се впускай в нова връзка! За къде толкова си се разбързала? Не е ли по-добре да си с някой, към когото изпитваш достатъчно силни чувства, а и той към теб, от колкото с някой, само за да не си сама, само за да се опиташ да избиеш друг от главата си? Нищо хубаво аз не виждам в една такава връзка - ти ще се привържеш към гаджето ти, но това ще е просто някакво привързване, като към приятел, ще е много далеч от любовта, от онова чувство...И един ден ще решиш, че не можеш да продължаваш така, ще срещнеш някой, към който ще изпиташ пак онази тръпка и...ще се наложи да зарежеш това момче. Тогава ще се получи както при MrAnderson - опитвайки се да излекуваш собствените си мъки и болки (неуспешно), ще причиниш такива на момчето, което в момента те харесва. За мен това е егоистична постъпка, съжелявам, че го казвам.
Но от друга страна (по-малко вероятна според мен) току-виж тръпката се появи след като тръгнеш с това момче...тогава всичко би било прекрасно.

И аз съм по същия начин като теб и знам, че е кофти, но...какво да се прави. Вярвам, че жар без огън няма...