- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- nz kakvo da pravq
zdr na vs imam vapros-s priqtelq mi ne sme pravili sex defstvena sum i toi mi barka s prast pravih si test testovete-2ta izlqzoha polojitelni nali za bebe kajete mi kakvo da pravq vazmojno li e po prastite mu da e imalo sperma i zatova da e taka toi kazva 4e e nevazmojno no nz kakvo da pravq tova vse pak sa 2 testa pri tova polojitelni nito mi se povrashta nito nishto![]()
![]()
![]()
Много малко вероятно е от пръст да забременееш. 1-во той даже да си е свършил в ръцете не може да има толкова пръсти за да стигне спермата чак до вътрешността. Пък тестовете не знам, но мисля че ако са евтини е вероятно грешка.
emi beshe obiknoven + tova liniikite bqha bledi axaxxaxa mislite li 4e ima za kakvo da se pritesnqvam![]()
Според мен няма какво да се притесняваш. Ако няма никакви симптоми всичко е наред.
emi simptomi ne mi se gadi ne me bolqt gardite ne mi se vie svqt absolutno nishto nemoge da sum bremenna nali ?!
НЕ![]()
eeeeeeeeeeeee shte digna kupon brao na mene ve4e nikoga nqma da prava kakvoto i da e bilo shte si ostana defsvenica![]()
![]()
![]()
Деца, деца - изразени симптоми не е задължително да има!
kakvo iskash da kajesh s tovae ne vinagi ima simptomi ?????
![]()
![]()
ми направи си оште един тест,но не мисля че има от какво да се притесняваш
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
абсолютно Е възможно! дори преди същинската еякулация единични спермии се отделят и мигрират навън заедно със "слузта". за оплождане е достатъчен и САМО 1 сперматозоид, който може да бъде пренесен чрез пръсти предмети слюнка и какво ли не. на гинеколог докато е време!
\/
![]()
![]()
![]()
:P
horaaaaaaaaa spoko nqma problem pravih si test shur chek otricatelen e mersi na vsi4kiiiiiiiiiiiii
![]()
Първоначално написано от Анонимко
С това считам темата за приключена![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love