.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: nz kakvo da pravq

nz kakvo da pravq

zdr na vs imam vapros-s priqtelq mi ne sme pravili sex defstvena sum i toi mi barka s prast pravih si test testovete-2ta izlqzoha polojitelni nali za bebe kajete mi kakvo da pravq vazmojno li e po prastite mu da e imalo sperma i zatova da e taka toi kazva 4e e nevazmojno no nz kakvo da pravq tova vse pak sa 2 testa pri tova polojitelni nito mi se povrashta nito nishto

glarusa
    Guest
    Много малко вероятно е от пръст да забременееш. 1-во той даже да си е свършил в ръцете не може да има толкова пръсти за да стигне спермата чак до вътрешността. Пък тестовете не знам, но мисля че ако са евтини е вероятно грешка.

nz kakvo da pravq

emi beshe obiknoven + tova liniikite bqha bledi axaxxaxa mislite li 4e ima za kakvo da se pritesnqvam

Guest
    Според мен няма какво да се притесняваш. Ако няма никакви симптоми всичко е наред.

Guest

nz kakvo da pravq

emi simptomi ne mi se gadi ne me bolqt gardite ne mi se vie svqt absolutno nishto nemoge da sum bremenna nali ?!

Guest
    НЕ

Guest

nz kakvo da pravq

eeeeeeeeeeeee shte digna kupon brao na mene ve4e nikoga nqma da prava kakvoto i da e bilo shte si ostana defsvenica

Мега фен
    Деца, деца - изразени симптоми не е задължително да има!

nz kakvo da pravq

kakvo iskash da kajesh s tovae ne vinagi ima simptomi ?????

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми направи си оште един тест,но не мисля че има от какво да се притесняваш
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    хахха, НЕ!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    абсолютно Е възможно! дори преди същинската еякулация единични спермии се отделят и мигрират навън заедно със "слузта". за оплождане е достатъчен и САМО 1 сперматозоид, който може да бъде пренесен чрез пръсти предмети слюнка и какво ли не. на гинеколог докато е време!

Guest
    \/ :P horaaaaaaaaa spoko nqma problem pravih si test shur chek otricatelen e mersi na vsi4kiiiiiiiiiiiii

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    \/ :P horaaaaaaaaa spoko nqma problem pravih si test shur chek otricatelen e mersi na vsi4kiiiiiiiiiiiii

С това считам темата за приключена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си