- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vqzmogno li e da zabravish nqkoi kam koito si bil vliuben
bil ili bilakam koito si izpitval qko liubov ili izpitvala
![]()
XaxNevazmojno e da go zabravish
Nai-veroqtno chuvstvata shte se pritupqt i shte se promenqt, no da zabravish... ako si bil vluben naistina... otgovora mi e NE
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Да ,възможно е!Има различни хора-някои се влюбват само веднъж,но истински,други пък са способни да се влюбват много пъти през живота си,но тава не значи че не е истински..има и други които никога пък не са се влюбвали...Зависи от характера на въпросния човек..Но определено никак не е лесно да изтриеш от сърцето си човек,който е значил всичко за теб и най-добрия лек за това е времето![]()
vremeto lekuva vsi4ko i sus sigurnost 6te zabravi6!az zabravih i ti 6te zabravi6 prosto ne go misli se 6te sre6te6 nqkoq po dobra i............... ne go misli!6tom ste skusal zna4i ine te e obi4ala dostatu4no mnogo pati ti go kazah !spoko tq gubi,tova da ti e ospokoenietoaz go zabravih i ti 6te q zabravi6 mnogo pati ti kazah
![]()
възможно е.. то ако не беше възможно немаше да се влюбваме повече от веднъж...
SPORED MEN AKO SI OBI4AL NQKOI NQMA DA GO ZABRAVISH 4USTVATA TI 6TE IZSTINAT ILI 6TE SE PROMENQT MOJE I V OMRAZA DA PREMINAT NO DA ZABRAVISH 4OVEK KOITO SI OBI4AL TOVA E NEVUZMNOJNO PONE SPORED MEN !
напълно..Първоначално написано от tremal
Аз лично не мога,ти може и да успееш!Всичко зависи от това колко силни са чувствата и какви са хората!При мен мина доста време,не го забравих,но вече не плача!Голямо момиче съм.![]()
by little_black_dress
бях супер лудо влюбена в един глупак но тогава бях малка и по-глупава дори от него.. вече въобще не мисля за него дори ми е противен.. наскоро го видях беше погрознял и нищо не ми трепна отвътре... явно има различни хора..
vsi4ko e vuzmojno ;]
Хайде да си говорим с истинските думи...т.е. всеки човек е различен и всеки е с различно мнение по даден въпрос и е хубаво че го споделя...
Моето мнение по въпроса е че неможе да се забрави нещо което е било наистина в смисъл че след като си имал прекрасни преживявания с някой дори и по-малко отколкото неприятните ти ги помниш и с тях те ти напомнят за дадения човек.
Аз лично немога да забравя някой хора дори и сега да съм влюбена в друг и да съм с него...но лошото е че винаги ми казват че съм прекрасен човек и с всички момчета които съм била немогат да ме забравят и пак искат да се съберем/неискам да се хваля/,но аз съм така че с нокои няма да тръгна втори път...просто искам да разберат че давам само по един шанс и да не го пропиляват/тука малко се задълбочих ама sorry/
има едно решение на проблема...бъдете само с един и не му изневерявайте,спечелете си доверието му и направете така че да расчита винаги на вас във всяко едно отношение и така няма да имате много връзки и ще помните по малко гаджета![]()
Da zabravi6 4ovek kogoto si obi4al ne moje6,no da zabravi6 4uvstvata kum nego,da gi preudolee6 i da gi izgoni6 ot surceto si,moje.
Възможно е, но трябва време и е трудно
Hah ne vuzmojno e da go zabravi6 kolkoto i da se opitva6...Moje da ne go obi4a6 ve4e,da nqma6 nikakvi 4uvstva kum tozi 4ovek..no nqma da go zabravi6![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Dva pati daje![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ne ne e vazmojno da zabravish nqkoi v koito si bil vluben ,no 4uvstvata shte iz4eznat est. moje i daje da namrazish 4oveka no da go zabravish NE!!!!!
spored men da zabravish nqkogo koito si obi4al ne e vuzmojno,ako go zabravsh zna4i ne e bilo istinsko zna4i ne e bilo lubov!!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
kavzat "vremeto lekuva vsi4ko "ne mislq taka ... trebva ti vreme Mn vreme!puk i zavisi ot samata vrazka,lubov,doverei i shte kup pri4ini........nqkoi xora obichat i sa silni samo na dymi,a v sushtonost ....nemoga nishtytaka che .....ne mislq che e toku taka lesno da zabaravish Lubim chovek!!!NEvazmojno e!
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
може чувствата да не са същите или да изчезнат малко,но е невъзможно да забравиш човек който истински си обичал.Ако любовта е била само каприз или внушение няма начин да помниш дадения човек но ако си бил истински влюбен никога няма да го забравиш
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
napalno sum saglasenПървоначално написано от kAdrOkoSkA
била сум влюбена, но не искам повече да се влюбвам,защото когато този човек те зареже много се страда след тва...![]()