.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mi 4ovek v koito si bil ludo vluben mislq 4e ne moje da se zabravi!!!Moje 4uvstvata da ohladneqt. Oba4e kato go vidi6 vse ne6to 6te e ostanalo v syrceto ti!Vse ne6to 6te trepva v tebe!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Vremeto lekuva 4uvstvata i bolkata,no ne zabravq 4oveka kato li4nost,kato 4ove6ki ka4estva,ne zabravq liceto mu,nito imeto mu,moje bi,sled 30 godini a dori i togava e vuzmojno da go pomni6,ako e imal silno prisustvie v jivota ti,a ne e minal prosto taka prez nego

FuLL_oF_SoRRoW
    Guest

:|

Spored men ako naistina si obi4al daden 4ovek ti nikoga ne bi go zabravil vinagi 6te pomni6 4e toi nqkoga e bil tvoqta polovikna kum koqto si izpitval silni 4uvstva....

Град
    В мечтите
    В момента в приятеля ми...Иначе любовта никога не изчезва. Може вече да не изпитваш същите чувства към дадения човек, но все си бил/а някога влюбен/а е него/ нея. Не може едно такова страхотно чувство да се изпари...Според мен е невъзможно.
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

...

Невъзможно е разбира се .....Ако си обичал един човек истински особено ако това ти е първата любов,когато човек се отдава напълно на изживяванията и мисли, че никога няма да се разедли с любимия човек ... Невъзможно е първата любов остава за винаги.. чувствата угасват затихват но всеки път когато го видиш ще се сещаш че някога той или тя е бил/а с теб.... тежко е но е така ... Неможеш и винаги ще ти се иска дори и да си с друг/а ... когато го видиш и ако той ти покаже че изпитва нещо към теб всички чувства ще се върнат .. просто е така....любов!!!Поне при мен е така...
    Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде

Остава само спомен, че си бил влюбен в него..
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Град
    В мечтите
    Ем точно заради това винаги заема специално място в живота ти и ти винаг държиш на този човек.
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз лично не мога,ти може и да успееш!Всичко зависи от това колко силни са чувствата и какви са хората!При мен мина доста време,не го забравих,но вече не плача!Голямо момиче съм.

by little_black_dress
    това че сега не можеш не значи, че няма да можеш след време
    аз си мислех, че обичам един.. тъпанар..
    когато го забравих нищо не можеше да ме накара пак да го обичам
    той беше женкар.. само ходеше по чужди момичета, разиграваше ме
    и когато наистина се влюбих..истински,безнадежд о.. тогава разбрах че противно на вярванията, не женкара, а "доброто момче" може да накара сърцето ти да затрепти истински и нежно
    щото този първият какво ти дава - само тревоги, съмнения,горчиви мисли нищо повече
    оф малко се поувлякох
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Няма невъзможни неща
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мисля че е възможно .. може малко да поизстинат чувствата , но те ще са си там. Някой , на когото си дал част от сърцето си , задържа тази част завинаги

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Никога не можеш да забравиш човек, когото си обичал ! Според мен първия човек, който обичаш, остава завинаги в сърцето ти.
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Tova zavisi dali ti iskash da go zabravish ili ne iskash....Moje liubovta ti kum konkretniq 4ovek da premine v umraza ili v bezrazli4ie , no dali 6te go zabravi6 si zavisi ot tebe..Az nqma da zabravq 1-vata si liubov , makar4e sega go mraza - nqma da go zabravq

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Да бе... явно може да се забрави. Виждал съм сума ти хора, които са се заклевали че обичат по-силно и каквото и да е... даже по-лошо - аз съм го правил... Е, не знам какво изтри спомена на другия човек(които също ми се кълнеше че ме обича "повече от всичко"), обаче моят се поразсея около 2 месеца, след като се разделихме и тя тръгна с един от най-добрите ми приятели(ще ми дойде някой ден на гости наглото к*пеле), и то - отне ми два месеца, защото се криеше от мен месец и нещо че те ходят... всичко се забравя при подходящи условия...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

plams1
    Guest
    старата погоорка гласи :"Парвата любов ,ражда нехваща." ,"при мен личния опит освен това гласи и друго :"Сяко любовно разочарование вгражда по един камак в сърцето о момента на .....СМУРТА" и"Трудните моменти (от силното чувство на любов кам дадения индивид ) претрапва остават само спомена и тао скритата надежда 4е ще се върне."

Мега фен
    Не можеш да забравиш, просто чувствата избледняват.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не можеш да забравиш, просто чувствата избледняват.
    Мнодо добре казано. Напълно съм съгласен.

Re: vqzmogno li e da zabravish nqkoi kam koito si bil vliube

Цитирай Първоначално написано от tremal
    bil ili bila kam koito si izpitval qko liubov ili izpitvala
    nqma kak da zabravish 4oveka . moje da ne go obi4ash veche no vinagi kanen ili nekanen ostava v spomenite i ponqkoga promenq jivota ti

Guest
    da zabravi6 4ustvata-MOJE,no da go zabravi6 nego-NEMOJE

[ da zabravi6 4ustvata-MOJE,no da go zabravi6 nego-NEMOJE

Фен
    Град
    Sofiq
    4oveka ne moje6 da go zabravi6, no vsi4ko, izpitano s nego moje6...
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си