- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI LUBOV
Spored men ima no v povecheto sluchai e nespodelena"(h)"
4e ima - ima ,no 4e v pove4eto aslu4ai e nespodelena-vqrno eno vinagi moje6 da sre6tne6 nqkoi koito 6te te obi4a pove4e
![]()
![]()
Любов има,стига само да успееш да я откриеш и задържиш до себе си и в сърцето си.За мен това е най-красивата магия на света,която те прави по-добър,по-шастлив,която с епоявява и преобръща изцяло мислите ти.Невероятно е да обичаш и да бъдеш обичан/а.И не винаги е несподелена...просто тярбва да попаднеш на правилния човек,който да те обича по начина по който и ти го обичаш и който ще живее за да държи усмивката завинаги на лицето ти![]()
btw...
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...EB%FE%E1%EE%E2
Ima lubov razbira se.. no za vseki tq e razlichna...
IMA LUBOV STIGA DA TE VRAHLETI !))
ima lubov i tq e prekrasna![]()
![]()
![]()
Тва,че не си я срещал/а не значи,че несъщестува...Е моята отначало беше споделена ама ся е несподелена...Ко да се прави тва е живота
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
IMA LUBOV NO MNOGO MALKO HORA SA Q OTKRILI,ILI SA Q OTKRILI NO ZARADI GLUPOST SA Q IZGUBILI
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ИМА ЛЮБОВ! тя е като всичко останало, просто не се среща толкова често
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от kami`
nqma ve4ni neshta i vsi4ko e prekrasno do edin moment.
ottam natatuk po4va adska bolka koqto te prevrushta v PARCAL!!!
ne qdesh, ne spish, ne mislish za nishto osven za 4oveka koito si obi4al (obi4ash)
PEACE
Всичко е интереси и начин на привличане.Има любов стига да я търсиш там където трябва,а не там където очите ти видят.Всичко се чувства със сърцето,а не с очите.
Темата е била обсъждана много пъти!![]()
Истинска любов има, но за съжаление се среща много рядко!
Несподелената любов е много кофти работа, но какво да се прави...живот.![]()
![]()
НЕ
но за пореден път си мисля че съм влюбен![]()
daammПървоначално написано от CrAzY_AnGeL^
no ako gi nqma karanicite skandalite nqma da e interesno trqbva da ima ekshan xaxax![]()
Аз мисля,че има!!!!!!!!![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Първоначално написано от tremal
to4no taka e . Naistna ima lubov, ama v pove4eto slu4ai e nespodelena
и аз мисля че има любов но в повечето случаи както казаха преди мен тя е несподелена.А от това ужасно много боли.Но не бива да забравяме че има и хора чиято любов е споделена.
но рано или късно всеки човек намира любов която го изпепелява отвътре и която е споделена \
/ и тогава е най-хубаво и забравяш колко си страдал по предишните. и мислиш само за настоящето
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Разбира се че има любов ! Като четох предишните мнения разбрах че има мноого хора с несподелена любов ! И аз бях така ... все едно не живях не ме интересуваше нищо друго освен ТОЙ ! Но ето че в един прекрасен ден ( всъщност не чак толкова прeкрасен) срещнах момчето за мен и все още сме заедно ! Така че за всеки влак си има пътници
{}{}{}
ima razbira se tq e onova chyvstvo koeto ni pravi jivota po shtastliv,istinska lubov se sreshta rqdko no otriesh li q vednuj i ako tq e spodelena shte si nai shtastliviq chovek,vseki trqbva da se bori za svoita golqma lubov ,pojelavam na tozi koito oshte ne q e sreshnal da q sreshne i da q izjivee mn qko![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Любовта е храна за нашите души. Без любов животът е сравним с ад, животът дори добива безсмисленост. Любовта си има оттенъци, макар че е единна цялост. За всеки човек има оттенък на любовта, който може да използва според нивото на своето духовно осъзнаване. За всеки е помислено. Отношенията в атмосфера на любов са съвършени, цялостни, ненакърними. За всеки има любов, просто трябва да я търси.В повечето случаи тя сама идва при него.Остава само да се разпознае...Любовта е Живот. Това е накратко. С всичките му там неща, които изпълват със смисъл един Живот. И именно това ми носи - Смисъл, а и Съдържание.Тя е нещо което те убива бавно и мъчително, носи всичките ти емоции (в повечето случаи положителни) и когато трябва да свърши, една личност трябва да умре и после след години да се роди друга, която да може оново да обича истински.
Любовта не се вика на сила, когато дойде, тогава...Но определено я има.
Освен това е хубаво човек да вярва в любовта.Това си е нещо велико.Тези, които не искат да я изпитат ще загубят.Дори несподелената любов, колкото и мъчителна да е, пак е причина да се живее.Да знаеш, че има човек, за когото би направил всичко и той те прави щастлив, за това че се е родил е нещо найстина велико.Дори този човек да не е с теб, стига ти само това да го гледаш, да се радваш на мига.Да знаеш, че дори само гледката те поддържа силен за живота...(Започнах пак много да мисля, не е добре това).Знанието, че именно този човек, заради когото живееш е щастлив по какъвто и да е начин, прави и теб щастлив, защото го обичаш.И всичко това ти дава сили да се бориш дори и за несподелената любов, която някой ден може да стане споделена.
А споделената...Всеки знае, че тя е още по-хубава от несподелената.Разликата е, че тогава всички са щастливи.Или поне тези които трябва да са...Явно любовта найстина е едва ли не най-важното нещо на света (макар и аз да не знам дали да вярвам на това), щом се възпява в песни, стихотворения, разкази и какво ли още не...Даже най-често и в сапункиWink Всеки мечтае да има човек до него, на когото може да вярва.Да споделя всичко, да търси помощ, ако има нужда...Изживяването е прекрасно и това всички го знаят.Мисля, че който не вярва в любовта, просто не вярва, че тя ще дойде при него, но и това ще стане.А може би така е по-лесно.Да се отървеш от задачата да търсиш, за да бъдеш щастлив и да мечтаеш с някой друг..., което не е никак лесно де.Само тези които са били влюбеи знаят какво е чувството от споделена и несподелена любов...А другите, докато не изпитат нещо такова, не вярвам, че найстина мислят за това, че любов няма... \/
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
нема..
ахаха ти си тук каква радост за окотоПървоначално написано от tremal
има с кой да се ебавам
![]()