- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да я забравя !
Преди време писах тука, една история, където ви казах, че след като сме се видяли се обърна и замина, после не ми вдига телефона, не отговаря на смс и т.н.Казах също, че и се връща днес.Не сме от един и същ град и не мога да отида да я видя (за което много съжалявам) и днес като се прибере сигурно ще влезе в irc.Искам да ви попитам, какво да правя ? Не мога да спра да мисля за нея, особенно когато съм сам.Обикновенно не се задържам вкъщи и повечето време съм навън с приятели, обаче колкото и малко време е това да съм сам, то веднага ме обхващат мислите за нея.Не ми даде обяснение защо направи така и сега това ме измъчва.Искам да споделите вашето мнение за това.
Брат... по-скоро те гризат всички неща от типа на "защо ме заряза, защо не ми отговаря..", отколкото да искаш да си с нея.
Един съвет - продължи напред.
Никой не те кара за забравяш каквото и да е. Просто продължи
Сполай ти братле![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Да, точно това са въпросите.Опитвам се да не мисля за нея, но когато остана сам..започват мислите и така все едно изпадам в депресия.Какво и да правя не мога да я изтръгна от мислите.Днес като влезе в irc, да и пиша ли ?
Или когато влезе, да чакам да видя дали ще ми пише и ако не ми пише, да рзбирам, че не иска повече да пише/говори с мене.
Стига бе, стегни се! Ти мъж ли си, или плужек? Депресирал се бил! За кво? 100 грама пиклива мръвка?
Като няма - няма. Дай да мреме - глупости!
Има още над 3 милиарда жени, които те чакат, ти за една ще се депресираш. Аз лично повече се депресирам от това това, че не мога да имам 3 милиарда, отколкото, че не мога да имам една (НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ БУКВАЛНО!)
Батка, тия периоди са неизбежни. Те минават. Бъди мъж, бъди силен. Думата ти трябва да тежи. Кажи не и точка.
Хм... никой не е казал, че е лесно да си мъж нали?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ще ти мине. Каквото и да правиш ще ти мине, така че не изпадай в много замисляне. Че боли и глава.Първоначално написано от somebody
Не си нито първия, нито последния по този път. Чупиш си главата, после лепиш с лейкопласта и след седмица-месец-година(някой стигал ли е до там?) си като нов. Само ставаш малко по-бронебоен за следващата мизерия![]()
Ами снощи гаджето ми скъса с мен точно без да ми даде никва причина или някакво обяснение,така че те разбирам просто давай напред,да не ти пука и тва е!
П.С.При тебе няма да е много трудно да я забравиш,защото няма да я виждаш(нали е от друг град)
Далече от очите, далече от сърцето
penywise, искам да те питам... ти някога обичал ли си??? говоря ти за онази изпепеляваща любов, а не за топването на пиперката.... звучиш ми много повъхностно... за това те питам...
Един единсвен път.Първоначално написано от Malena
За повече подробности - ЛС, не държа целия форум да знае
Гадно е когато не ти каже причинаПървоначално написано от POLA^_^
.
А по темата:човек ти сам каза,че излизаш,нали?Ами все някога някоя ще те привлече и ти на "Лов"!Ще си намериш друга СПОКО!Те момчетата лесно си намират!
Ех, ама сте и вие. Намират лесно ако отидат с 20лв на Лъвов Мост.Първоначално написано от Krem4eto
И ти ако отидеш на купон без дрехи сигурно ще си намериш някой, но нали всички търсим нещо по истинско![]()
Моето мнение е, че се опитва да те отблъсне по един глупав начин.![]()
![]()
Първоначално написано от penywise
личен опит![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
твърдо даПървоначално написано от I don't know who I am
opredeleno li4en opit...Първоначално написано от I don't know who I am
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Искаш съвет-Тегли чертата...колкото и да боли и да я обиочаш,да искаш да си с нея...Знам какво е минах по този път два пъти и единственото решение е да продължиш напред,да спреш да я търсиш...ако случайно ви е писано да сте заедно тя ще те потърси сама.Ся просто започни на ново...Може да ти се струва невъзмоно,но след времето ще я забравиш...няма да си мислиш постоянно за нея,рано или късно ще намериш нова любов...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Spored men ti o6te si q haresva6 ne sam 4ela prednoto ti pismo oba4e za men li4no da hodi6 ti da se moli6 na neva pikla 6to te e zarqzala zna4i nqma6 gram dostoinstvo brat.Ako pone malko uvajava6 sebe si pove4e ne q tarsi i ne i pi6i unijava6 se po toq na4in.Stegni se ne e edinstvenna.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
veselka_15 - не съм ходил да се моля, а само искам да ми даде причина.Много мразя този начин на късане.Нали сме заедно, това ни интересува и двамата, трябва да се знае какви грешки са били допуснати.
Относно това, че сме от друг град, прави сте.Добре, че сме от др град, а не от едно училище, защото тогава главата ще боли още повечеПросто и единствено искам да ми каже защо направи така, но явно тя не иска да се виждаме и чуваме.
Обаче едно е гнусно от цялата тази история.Още преди да скъсаме, приятели и познати са ни виждали заедно за, което те знаят, че ходим.Обаче сега след като скъсахме, когато вида някой познат които ни е видял заедно и ме попита за момичето, ми става едно супер гадно.Почти никой не знае (освен най близките ми приятели) и това е.Преди малко се прибрах и след малко пак излизам, обаче си пуснах winamp-a и се падна точно песента която на нея най мн й харесваше и се сетих пак за нея![]()
права си... заебия направо и я напсувайПървоначално написано от veselka_15
![]()
![]()