.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    Цитирай Първоначално написано от tremal
    ахаха леле някои хора обаче сте баси идиотите.. сигурно дори не знаеш значението на "ламер" ма го използваш.. бравос че си на 18 и си с акъл на 13 =D>
    mainata ti we mozqchko hodi se hvqrli ot nqkade da ne te hvqrlqm as MOZQCHKO TAKQV BLQSQCHKO MECHTATELA KATO SI TOLKOVA U&MEN ZASHTO NE VIGDAM TVI TEMI TOLKOVA CHESTO WEEEEE MOZQK
    не знам каква е таа дума "мозЯчко" но явно тряя съм много обидена.. знаеш ли имам една идея за теб.. защо първо не си формулираш мисълта на едно листче прочети я и я поправи няколко пъти и чак когато видиш че има смисъл я пусни тука.. щото аз досега не открих такъв в постовете ти..
    hodi iskarai nqkoi lev na magistralata za drugata dozichka lamerke hvani si nabyy edin po golqm kafqv s kontra gaika da ne prevqrta

Голям фен
    Град
    София
    абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен?

абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен?
    Mi lamer e takova tqpo i nesposobno kato tebe a sam sigoren che si takava i v legloto

MUAXAXAXAXA ZAZAZAZAZA NQC

Голям фен
    Град
    София
    Mi lamer e takova tqpo i nesposobno kato tebe a sam sigoren che si takava i v legloto
    ахахах брао брао доста си далече от истината обаче.. ламер означава нещо съвсем друго но както и да е.. аре аз трее да излизам а ти ходи прочети малко литература...

ахахах брао брао доста си далече от истината обаче.. ламер означава нещо съвсем друго но както и да е.. аре аз трее да излизам а ти ходи прочети малко литература...
    dobre we kagi ti kakvo e we lamerkooooo

Повече от фен
    Ооо, аман вече, то край няма!

tremal, terry ...научете се да приемате критики, които имат основа и по-добре да не казвате нищо, а не да подхвърляте излишни глупости и да пълните темите с флууд, не правите впечатление на много интелигентни хора чрез нападките си. Нищо лично - приемете го просто като съвет.

По темата - Любовта е само една, но има много разновидности.

Guest
    Любовта е една.Просто има много фази и разновидности.Привличане,х аресване,влюбване,изпепеля ваща любов и т.н.

bY little_black_dress

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Абе хора отворете един учебник по психология(например за девети клас)
    и вътре си пише.Какви са тия глупости 'дето ги "ръсите" ?!
    *Съдбовна
    *Идеална
    *Инертна
    *Приятелска
    *Страстна
    и тн.
    не ми се отваря учебника да търся характеристиките

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    темата е за заключване! тука го обърнахте на чат! lamer,нали не мислиш,че някой ти чете какви простотии дрънкаш?аз не ти ги чета,защото знам какво пишеш-тъпизми... 2-пиши на български ако въобще се надяваш някой да ти пише по темите!и последно-виж колко хора са ти дали мнения по въпроса(извън твоя флууд!)...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Бан за tremal Точки 8, 9 , 11, 13 като прегледах правилника. Може и да съм с грешка... И темата 4е за заключване както казаха преди мен...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Бан за tremal Точки 8, 9 , 11, 13 като прегледах правилника. Може и да съм с грешка... И темата 4е за заключване както казаха преди мен...
    и аз това казвам ма мачока ни щие

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    tremal ama ti si mn typo jivotno e!1vo puska6 tema s edi edinstven otgovoro i na sichkoto otgore se opitvash da psuvash pri polojenie che nemojesh.Ai siktir!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    писна ми от твойте теми! колко безсмислени такива смяташ да пуснеш?Има една единствена любов!
    mainata ti

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    темата е за заключване! тука го обърнахте на чат! lamer,нали не мислиш,че някой ти чете какви простотии дрънкаш?аз не ти ги чета,защото знам какво пишеш-тъпизми... 2-пиши на български ако въобще се надяваш някой да ти пише по темите!и последно-виж колко хора са ти дали мнения по въпроса(извън твоя флууд!)...
    abe ti siiii

Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    и аз това казвам ма мачока ни щие
    stigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Повече от фен
    Град
    ямбол
    а според мен има мн вида зависи от тодините от пола и така нататък.
    има една вечна любов-родителската.роднинската.
    любов с любимия/та-тук всички знаем за каква става въпрос
    към дом.любимец-това е вид любов,привързаност.
    любов къп приятели-те са по специялни защото с тях си споделяме най мн и ако има предатлство е гадно пак..
    ами за сега за други не се сещам

Голям фен
    mi ima nevazmojna lubov koqto boli,
    ima lubov pri koqto samo ediniq obi4a pri neq boli o6te pove4e,
    i nai-nakraq prekrasnata vzaimna i vazmijna lubov...koqtote pravi adski 6tastliv...i si mnogo radosten dokato ne doide neiniq krai
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Abe do sega ne sum 4uvala da ima vidove lubov ...ama moje bi ima fizi4ska lubov i duhovna ))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си