- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KOLKO VIDA LUBOV IMA SPORED VAS
hodi iskarai nqkoi lev na magistralata za drugata dozichka lamerke hvani si nabyy edin po golqm kafqv s kontra gaika da ne prevqrtaПървоначално написано от fti4ka
![]()
абе не стига че си на 18 ма си и моита зодия като те глеам.. може ли така да се излагаш... добре аре иам само един последен въпрос към теб.. какво значи "ламер" като си толкова отворен?
Mi lamer e takova tqpo i nesposobno kato tebe a sam sigoren che si takava i v leglotoПървоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
![]()
ахахах брао брао доста си далече от истината обаче.. ламер означава нещо съвсем друго но както и да е.. аре аз трее да излизам а ти ходи прочети малко литература...Първоначално написано от tremal
dobre we kagi ti kakvo e we lamerkoooooПървоначално написано от fti4ka
Ооо, аман вече, то край няма!
tremal, terry ...научете се да приемате критики, които имат основа и по-добре да не казвате нищо, а не да подхвърляте излишни глупости и да пълните темите с флууд, не правите впечатление на много интелигентни хора чрез нападките си. Нищо лично - приемете го просто като съвет.
По темата - Любовта е само една, но има много разновидности.
Любовта е една.Просто има много фази и разновидности.Привличане,х аресване,влюбване,изпепеля ваща любов и т.н.
bY little_black_dress
Абе хора отворете един учебник по психология(например за девети клас)
и вътре си пише.Какви са тия глупости 'дето ги "ръсите" ?!
*Съдбовна
*Идеална
*Инертна
*Приятелска
*Страстна
и тн.
не ми се отваря учебника да търся характеристиките
![]()
темата е за заключване!тука го обърнахте на чат!
lamer,нали не мислиш,че някой ти чете какви простотии дрънкаш?аз не ти ги чета,защото знам какво пишеш-тъпизми...
2-пиши на български ако въобще се надяваш някой да ти пише по темите!и последно-виж колко хора са ти дали мнения по въпроса(извън твоя флууд!)...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Бан за tremal![]()
![]()
Точки 8, 9 , 11, 13 като прегледах правилника. Може и да съм с грешка... И темата 4е за заключване както казаха преди мен...
![]()
и аз това казвам ма мачока ни щиеПървоначално написано от Just_One_Girl
![]()
tremal ama ti si mn typo jivotno e!1vo puska6 tema s edi edinstven otgovoro i na sichkoto otgore se opitvash da psuvash pri polojenie che nemojesh.Ai siktir!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
stigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaПървоначално написано от fti4ka
![]()
а според мен има мн вида зависи от тодините от пола и така нататък.
има една вечна любов-родителската.роднинската.
любов с любимия/та-тук всички знаем за каква става въпрос
към дом.любимец-това е вид любов,привързаност.
любов къп приятели-те са по специялни защото с тях си споделяме най мн и ако има предатлство е гадно пак..
ами за сега за други не се сещам![]()
mi ima nevazmojna lubovkoqto boli,
ima lubov pri koqto samo ediniq obi4apri neq boli o6te pove4e,
i nai-nakraq prekrasnata vzaimna i vazmijna lubov...koqtote pravi adski 6tastliv...i si mnogo radosten dokato ne doide neiniq krai
Abe do sega ne sum 4uvala da ima vidove lubov ...ama moje bi ima fizi4ska lubov i duhovna))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.