ot 6 meseca sym v kanada .. zapoznah se s edna strashno krasiva kanadka .. dade mi shans da se opoznaem ne se dyrja naduto kato ostanalite .. i tochno kato vsichko beshe kato v prikazka iiii sichko propadna izvednyj goworihme si v msn tq az i edin priqtel i tq me pita dali sym pravil neshto s momche i ne che sym pravil prosto .. pri takyw wypros deaznam kvo moje da ochakwa iiiiiii neznam zashto kazah da posle ot duma na duma oshte poweche zatywah taaa do drugiq den me gledashe kato pedal .. dobre sled 1sedmica i priznah che sichko sym naprail da q "vppechatlq" i ot togawa pochnaha sichki problemi tq pochna mn grubo da se dyrji s mene da me otbqgwa da ne me pozdravqva da se pravi che ne me wijda.. abe s dve dumi ignorira me dosta zdravo.. postepenno zapochnah i az da stranq ot neq i da se dyrja super grubo s neq i mnogo naduto pochnah da se dyrja ((( i goworihme skoro tq mi kaza che strashno mnogo sym se promenil .. ne uspqh da i obqsnq prichinata ne samo poradi angliiskiq mi ...
Kakvo da napravq che da pozatoplq otnosheniqta mejdu nas :'( naistina mi e mnogo tyjno kato gledam kak vse poweche se otdalechawa ot mene samo deto oshte ne me e blokirala v msn.. dori weche ne me poglejda kato se razminavame