- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BYHTE LI SPALI S NQKOI ZA EDNOTO PORADI TOVA CHE VI PRIVLICH
Byhte li spali s nqkoe momche ili momiche samo za ednoto poradi tva che ima nqkakvo fizichesko privlichane....As nebih bez chuvstva :P![]()
mi ne mnogo qsno tova e tupo! i posle sledvat komentarite i taka !NE opredeleno NE![]()
Определено, казвам да! Но винаги само си го казвам![]()
NE NE BIH SPALA S NQKOI SAMO ZARADI FIZI4ESKOTO PRIVLI4ANE NO T'VA SI E MOITO MENIE I MOITE PRINCIPI RALI4NI HORA RAZLI4NI MNENIQ I PRINCIPI !
e mn qsno
Какво е нахалство?
* Да се изсереш пред вратата на съседа си, да звъннеш, да му поискаш хартийка и да му кажеш, че била корава *
moje, stiga da ne stane navik![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
ami az pone moga i sam go pravila. Razbirase trqbva da precenqvame tezi s koito go pravim 6toto ako sa nqkoi puberteti na po 18-19 ne blagodarq. Dokato ako e nqkoi koito e stabilen nikoga nqma da te zlepostavi
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
za6to ne ..dokato 4akam nqkoi kum koito 6t4e izpitam istinski 4uvstva tva zna4i da ne praa sex izob6to
Да бих спал с момиче което ме привлича само физически.
mi mnogo zavisi ot 4oveka
ama 6to pak ne,samo da ne se pofatrq![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ooooo.....bih go napravila....vse pak sex-a si e hubav i bez da ima 4uvstva![]()
![]()
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
Като хормоните надделеят - няма как да им избягаш![]()
:}Първоначално написано от AvLee_
ами много ясно че да !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
emi da ama ako nqmam seriozen priqtel v momenta![]()
Първоначално написано от Ani_girl
Tova e mnogo uslovno zashtoto ako primerno si v nqkoq golqma diskoteka i vidish nqkoi krasiv,stroen,myj stabilqga kaji mi nqma li da ti grabne okoto .... az bih go napravilaa kolkoto do komentarite .... v edna pretypkana diskoteka (primerno) edva li shte gledat s kogo se natiskash
)))
Само ако съм available.
6te i skysam pyrdqlnikaaa!!! a v momenta i nqkoq malko po perverzna da mi izko4i i 6te i iztiskam vaginalnite te4nosti za 7-8 meseca napred.. spored men vseki bi se iz4ukal s 4ovek koito go privli4a.. ako ne s takyv, s kakyv???
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
emi mn qsno 4e da ako napravo me poburkva fizi4eski.....nema da stoim i da go gledam![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Да!![]()
Първоначално написано от tremal
mn tap vapros est 4e da
аз нямам нищо против секса без чувства.Няма лошо да го правиш с различни хора които те првличатстига да не ти е първият път
защото тогава по-голямата част от нещата опират до чувствата и ако тях ги няма се губи магията
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Ve4e si nqmam gaje i ne vijdam ni6to lo6o da spq s nqkoi, bez da hodim -![]()
samo za6toto me privli4a sexulano
![]()
Да ще го направя. В това няма нищо лошо, щом ме привлича физически....![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.