- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- духове?
вярвате ли в духове?в дама пика например???![]()
Не
Kato po-malki kolko sme q vikali taq Dama Pika,sled tova Dama Kupa...minahme prez vsi4kite dami i vikahme Jokera,posle Duh Sladkishko,Duh Kik,nakakvi drugi duhove ve4e ne gi pomnq i nikoga ne se slu4i nishto!Kato si pomislq kolko sme si gubili vremeto...
![]()
ахахах в дама Пика викавярвах когато бях на 10.. сега вярвам в извънземни
![]()
И аз така.Първоначално написано от fti4ka
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Определено НЕ.
I da i ne!![]()
Аз па вярвам, даже кафето си пия с нея.Първоначално написано от rosenceto
nz,moje bi da,ama taq dama pika e golema murla
ne i vqrvam:P
когато бях на 8 виках дама пика мисля че маааааалко съм пораснала от тогава![]()
"Целувка за лека нощ"
I want to believe...
ама нещо не мога... иначе е яко да стават някакви паранормални работи, щеше да е весело![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
мухахаахаххахха...вярвааам. ..вечер ме е страх да не дойде торбалан и да ме изяде
пораснете бе хора![]()
не, твърдо не![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
az mnogo 4esto si govorq s dama pika i s torbalan.kato po4nem ne moje da sprem![]()
[♥]~*{_МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!_}*~[♥]
az sum vikala mnogo puti si4ki tiq duhove i dami ..
i samo edin put se slu4i ne6to i to naistina ...ottogava ne sum posmqla pove4e da se zanimavam s teq raboti
Vqrvam samo vuv feqta na zubkite!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от LyLa
kvo e stanalo?????
Разбра колко си наивна и за това не искаш да повториш грешката си?Първоначално написано от LyLa
![]()
Абе като бях на 10-11 вярвах във всичко,колко сме я викали тая дама Пика и по мазета и по храсти хаха ама нищо,пък ся нзн и аз в кво вярвам![]()
Ама като си внушиш ,че има присъствие в стаята ти и стаа ЯКО!
Определено адреналина ти идва в повече....сърцето ти се затуптява ЯКО!!!Чуваш странни звуци привиждат ти се сянки.....ЯКО!
ДА живее внушението!!!
Да не забравите преди да легнете да проверите под леглата си...да ене се подаде някой ръка отдолу и да ви сграбчи за крака!!!Айде стиа толкозпсихо трилъри за днеска
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
vqrvam 4e sled smurta na 1 4ovek moje da se qvi do opredeleno vreme sled tva .... it's to late....