- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- духове?
mojebi e bilo slu4aino no kato za deca na 10 11 godini si be6e stra6ni4koПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
Estestveno,4e ne.Ti na kolko godini si-na 8...9...10....![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не вярвам в никва дама пика.Като бях малка една съседка ме беше наплашила с разни измислици за дама пика!Но мисля,че понякога се случват някакви странни неща,за които няма логично обяснение.
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
kogato bqh na 8 godinki![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
![]()
Дама пика... Вале купа.. Поп спатия..мале мале призрачна работа....
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Като бях 4-5 клас си вярвах дама пика, даже съм я викал, но сега като се замисля, за това ми става някакво смешно.![]()
В духове съм вярвал преди и сега все още вярвам. Супер запален съм по всякакви такива неща и са ми яко интересни.![]()
kakvo se e slu4ilo?Първоначално написано от LyLa
kakvo se e slu4ilo li...mi nakratko 6te razkajaПървоначално написано от ?????
Re6ihme s edna moq priqtelka da vikame Dama Pika v tumnoto maze
zapalihme dve sve6ti,slojihme karta na dama pika,podprqhme ogledalo i pred nego slojihme 4erveno 4ervilo...zapalihme sve6tta,zagasihme pampata,hvanahme se za ruce,izvikahme dama pika...otna4alo ni be6e strah da svetnem..posle svetnahme lampata i na ogledaloto be6e nadraskano nqkakvo IME s 4erviloto.(.be6e dosta neqsno)
I sus sigurnost nqma6e logi4no obqsnenie kak e stanalo tova kato nito edna ot nas dvete ne be6e se posegnala da nadraska,za6toto i dvete umrqhme ot ujas...a taq moita priqtelka revna ot strah(e bqhme si malki vse pak)![]()
i da ne zabravqme v deistvitelnost vsi4ko izgljda 10puti po stra6no i istinsko
Не ви ли стреснах бе деца?
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Vqrvam che ne sme sami![]()
Ами много ясно...как ще сте сами нали и аз съм с васПървоначално написано от Atika
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Дамата пика най я обичам в комплект с вале, поп и асак на Всичко коз...
![]()
Като малка съм я викала, след тва изтъпя.Но много обичахме да си разказваме истории за духове...Вдигат адреналина![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
От 700 години живея в тая призрачна къща и още не съм видел ни един дух...е, извънземните кацат чат-пат на верандата, но напоследък не са много разговорливи![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
ne vqrvam v nishto koeto ne vijdam osven v edno...![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Хахаха
Не вярвам в каквито и да било духове, в това число и дама пика.![]()
Преди като бях по-малка, на селото ми постоянно викахме някакви карти...и те уж изяждаха една бисквитка (това го правеше една приятелка, ама нали бях тъпичко и мога ли да се сетя?)...А сега ме е яд за пропилените вскусни бисквитки на баба.![]()
Kato bqh malka vqrvah v dama pika ama sega ne. Oba4e se zamislqm za duhovete i murtvite du6i koito ne namirat pokoi![]()
ьоаяжжяа
iskam da vi kaja ne6to koeto m i se slu4i to4no predi 2 ili 3 dni c4era se vyrnah ot lager tam vikahme dama pika i byahme okolo 7 ili 8 4oveka pak i ne sme mn malki si4ko be6e na bazik naredihme se na zemqta zewhme dve ogledala io gi namazahme s krem kato na po golqmoto byahme slojili savsem malko kazahme tri pati dama pika poqvi se i tri pati se blusna stykloto na prozoreca be6e mn silno pak ot zemqta ima4e 4 ili 5 metra razstqnie nqma6e kak da 4ukne nqkoi drug si4ki zdravata se upla6ihme sko4ihme da byagame posle nikoi ne posmq da vleze tam no az s edna moq pr i edin fr vlqzohme i az sednah na legloto kogato poglednah golqmoto ogledolo se be6e obrazuvalo lice no to4no lice na 4ovek 4ak se razrevah be6e super ujasyava6to i ve4e vqrvam v takiva ne6ta dokato do lagera vob6te ne vyarvah samo da kaja za nevqrva6tite PROBVAITE I 6TE RAZBERETE 4E E ISTINA!
оффф божеее бахти простотията дет е таз дама пика....много ясно че не вярвам нито в духове....
Попринцип не вярвам в такива неща![]()
You've got one life, so live it!!!
НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Духове, не много ясно![]()
![]()