- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- духове?
Това, че не виждаш, не разбираш, или не осъзнаваш нещо - не значи, че то не съществува
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Офф аз имам некав страх от такива работи и кат съм сама на тъмно откачам![]()
В духове не вярвам в смисъла, който се влага в тяхното съществуване. Но пък вярвам, че душите на починалите ни наблюдават, т.е. че духът им е винаги с нас/около нас.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
opredeleno NE![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Муахаххахахах.....и един мормот завива шоколада в станиол.....нали?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз вярвам горе-долу.Преди с приятелките сме викали разни такива, обаче в Дама Пика и разни там Сапунчовци и Сладкишцовци-категорично НЕ(не че и тях не сме ги викали...
).
![]()
Еее, човек да не може да остане насаме! И сигурно докато правиш секс, ала-бала си мислиш как някой дух те наблюдава... Бъгаво.Но пък вярвам, че душите на починалите ни наблюдават, т.е. че духът им е винаги с нас/около нас.
Не, определено не вярвам в такива неща. Според мен всичко се дължи на внушението.
"Hominem te esse memento"
vreme e da ponamalite ganjata, decaПървоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
![]()
az kato bqh mlka i vqrvah,4e kato zagasq lampata i sum sama v atqta 6te doidat "lo6ite prizraci" ili nai-malkoto Alf i 6te mi kaje "NQMA PROBLEMI!!!!"
i az 6te pukna ot strah(ne vednuj sum spomenavala,4e nai mnogo me e bilo strah ot Alf)![]()
Не ,не вярвам.