.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Hybrid View

sherry Благодаря Ти МНОГО , МНОГО съм ти задължен . Мисля че ще свърши работа =D> И ако всичко мине както трябва - това с почерпката си остава

ще може ли някой да ми прати някакъв примерен вариант ама е много много спешно put4eto@mail.bg
    fgfg

Град
    София
    О, тази тема е някаква реликва... Не мислих че 3 години по-късно отново ще бъде повдигната и аз ще бъда тормозен от хора които искат вездесъщият проект... Имам чувството че това е било в миналия ми живот когато на мен ми трябваше Както и да е, не мога да помогна на никого, защото въпросният проект е отдавна история... Веднага щом го предадох и замина в печката Anyways, Cheers !

P.S.:

Цитирай Първоначално написано от janina--
    ще може ли някой да ми прати някакъв примерен вариант ама е много много спешно put4eto@mail.bg
    А това е ново 20 ! Отгоре имаш примерен проект вече... А и само като видя този мейл ми става ясно що за профил е това... както и подписа....
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

:S

ммм може ли някой да ми прати и на мен един проект, защото съм доста затруднен :S ще съм много благодарен имейлът ми е kaloyan4ooo@abv.bg

tc tc

Vie ste prosto u4udvashto bezkompromisni....Tematikata e typa a?Predlojete mi po interesna? Proektite sa kofti...kak shte go obqsnite tova v universiteta, kogato nqma da ima koi da vi slusha izvineniqta...I sa trudni teq proekti na vsi4ko otgore...ne Vi li mina prez uma 4e sa Vi zadadeni oshte v na4aloto na godinata i absolutno nikoi ne e vinoven 4e ste dremali do posledniq moment , za da se setite da gi napishete...
    Bydete mladi i otgovorni hora, koito ne si tyrsqt izvinenie za vsi4ko , a imat doblestta da poemat nqkakva elementarna otgovornost.Bydeshteto e vuv vashi ryce, ne pravete da izglejda taka sqkash bydeshteto e bezvyzvratno izgubeno, oshte predi da e doshlo...
    hladna kato bledite listenca oroseni na momina sylza,lejeshe tq do mene v rannata zora...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Re: tc tc

Темата е от както бях 12 клас, тоест от преди 2 години и половина. Би следвало да я заключите вече, отдавна сме си предали проекта и сме си взели оценките и сме забравили за тъпия предмет и също толкова противната даскалка по него.

zdraveite i az sym sys syshtiq problem ako moje i na men nqkoi da mi prati edin proekt nqma znachenie ot temata power_girl_90@abv.bg
    pls

proekt

Horicaaa i az shte sam nahalna trqbva mi proekt po svqt i lichnost bez znachenie na kakva tema!!! Molq VI POMOGNETEEEEEE! Mnoogo blagodarq predvaritelno..... mail-a mi e nelly08@abv.bg

Привет трябва ми проект на някаква тема по свят и личност за 12-ти клас ако е възможно някои да прати
    i.am.incarnate@gmail.com

мерси!
    RUN THE SHOW

Град
    nqkyde dale4e
    може ли и на мен да ми подхвърлите един проект да видя за какво става въпрос? благодаря ви предварително.
    мейла ми е : lisi4kata@abv.bg
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

molqvi pratete mi tozi proek za NASILIQTO VURHU DECATA MOLQVIII popinka@abv.bg molqviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

HELP!!!

Trqbva mi proekt na tema "Opazvane na okolnata sreda okolo u4ili6tata" molqqqqqq nqkoi da mi pomogne za6toto nz kakvo 6te pravq.....

zdr.. moje li nqkoy i na men da mi prati nqkakiv proekt,nqma znachenie zaglavieto e-mail --- d__m__x@abv.bg

MERSI predvaritelno

Здравейте, найстина е много нагло, но ако някой може да ми прати някакъв проект ще съм му много благодарна. Опитах да го правя сама, но просто нищо не ми се получава Занимавам се от Декември до сега и е пълна катастрофа, а срокът ми изтича другата седмица
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Може ли и на мен?
    galentinkata@abv.bg

Ако може и на мен да ми пратите готов проект по Свят и Личност ще съм много благодарен. gppz@abv.bg

Zdraveite i az sum sus su6tiq problem trqbva mi proekt na kakvato i da e tema mn 6te sum blagodaren ako nqkoi moje da mi prati meri_ima_agance@abv.bg

moje li da mi pratite i na men edno proekt4e po svqt i li4nost na teodor_goranov@abv.bg ms predvaritelno

моля ВИ СПАСЕТЕ МЕ

МН СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПРОЕКТ ПО СВЯТ И ЛИЧНОСТ НА КАКВАТО И ДА Е ТЕМА ,ДО СРЯДА НЯМАМЕ НИКАКВО ВРЕМЕ А НЯМАМЕ ПРЕДСТАВА КАК ДА ГО НАПРАВИМ ;( lor4eto7@abv.bg много благодаря

molq vi pomognete mi...trqbva mi proekt4e na kakvato i da e tema.... lor4eto7@abv.bg

Фен
    Град
    България
    помогнете и на мене ,пратете някаква благодаря spiridoncho_91@mail.bg
    ))))))))))))))))))))))))

изпратете ми някой ако имате, ще ви бъда благодарен - gepov@yahoo.com

Както е тръгнало ще може ли и на мен да ми пратите като пращате и на някой друг. Ще съм много благодарен ! apostolov_91@abv.bg

Голям фен
    Град
    по морето
    може ли и на мен да ми подхвърлите един проект да видя за какво става въпрос? благодаря ви предварително - stefito@mail.bg

Извинявам се много, но ще може ли и за мене едно проектче по Свят и личност? Благодаря ви предварително! slladkata@mail.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си