- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Проект по Свят и Личност...
sherry Благодаря Ти МНОГО , МНОГО съм ти задължен. Мисля че ще свърши работа =D>
И ако всичко мине както трябва - това с почерпката си остава
![]()
ще може ли някой да ми прати някакъв примерен вариант ама е много много спешно put4eto@mail.bg
fgfg
О, тази тема е някаква реликва... Не мислих че 3 години по-късно отново ще бъде повдигната и аз ще бъда тормозен от хора които искат вездесъщият проект...Имам чувството че това е било в миналия ми живот когато на мен ми трябваше
![]()
![]()
Както и да е, не мога да помогна на никого, защото въпросният проект е отдавна история... Веднага щом го предадох и замина в печката
Anyways, Cheers !
P.S.:
А това е ново 20 ! Отгоре имаш примерен проект вече... А и само като видя този мейл ми става ясно що за профил е това... както и подписа....Първоначално написано от janina--
![]()
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
ммм може ли някой да ми прати и на мен един проект, защото съм доста затруднен :S ще съм много благодаренимейлът ми е kaloyan4ooo@abv.bg
Vie ste prosto u4udvashto bezkompromisni....Tematikata e typa a?Predlojete mi po interesna? Proektite sa kofti...kak shte go obqsnite tova v universiteta, kogato nqma da ima koi da vi slusha izvineniqta...I sa trudni teq proekti na vsi4ko otgore...ne Vi li mina prez uma 4e sa Vi zadadeni oshte v na4aloto na godinata i absolutno nikoi ne e vinoven 4e ste dremali do posledniq moment , za da se setite da gi napishete...
Bydete mladi i otgovorni hora, koito ne si tyrsqt izvinenie za vsi4ko , a imat doblestta da poemat nqkakva elementarna otgovornost.Bydeshteto e vuv vashi ryce, ne pravete da izglejda taka sqkash bydeshteto e bezvyzvratno izgubeno, oshte predi da e doshlo...
hladna kato bledite listenca oroseni na momina sylza,lejeshe tq do mene v rannata zora...
Темата е от както бях 12 клас, тоест от преди 2 години и половина. Би следвало да я заключите вече, отдавна сме си предали проекта и сме си взели оценките и сме забравили за тъпия предмет и също толкова противната даскалка по него.![]()
zdraveite i az sym sys syshtiq problem ako moje i na men nqkoi da mi prati edin proekt nqma znachenie ot temata power_girl_90@abv.bg
pls![]()
Horicaaa i az shte sam nahalnatrqbva mi proekt po svqt i lichnost bez znachenie na kakva tema!!! Molq VI POMOGNETEEEEEE!
![]()
Mnoogo blagodarq predvaritelno..... mail-a mi e nelly08@abv.bg
![]()
Привет трябва ми проект на някаква тема по свят и личност за 12-ти клас ако е възможно някои да прати
i.am.incarnate@gmail.com
мерси!![]()
RUN THE SHOW
може ли и на мен да ми подхвърлите един проект да видя за какво става въпрос? благодаря ви предварително.
мейла ми е : lisi4kata@abv.bg
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
molqvi pratete mi tozi proek za NASILIQTO VURHU DECATA MOLQVIII popinka@abv.bg molqviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Trqbva mi proekt na tema "Opazvane na okolnata sreda okolo u4ili6tata" molqqqqqq nqkoi da mi pomogne za6toto nz kakvo 6te pravq.....![]()
![]()
![]()
zdr.. moje li nqkoy i na men da mi prati nqkakiv proekt,nqma znachenie zaglavieto e-mail --- d__m__x@abv.bg
MERSI predvaritelno![]()
![]()
![]()
Здравейте, найстина е много нагло, но ако някой може да ми прати някакъв проект ще съм му много благодарна. Опитах да го правя сама, но просто нищо не ми се получаваЗанимавам се от Декември до сега и е пълна катастрофа, а срокът ми изтича другата седмица
![]()
![]()
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Ако може и на мен да ми пратите готов проект по Свят и Личност ще съм много благодарен. gppz@abv.bg
Zdraveite i az sum sus su6tiq problem trqbva mi proekt na kakvato i da e tema mn 6te sum blagodaren ako nqkoi moje da mi prati meri_ima_agance@abv.bg
moje li da mi pratite i na men edno proekt4e po svqt i li4nost![]()
na teodor_goranov@abv.bg ms predvaritelno
МН СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПРОЕКТ ПО СВЯТ И ЛИЧНОСТ НА КАКВАТО И ДА Е ТЕМА ,ДО СРЯДА НЯМАМЕ НИКАКВО ВРЕМЕ А НЯМАМЕ ПРЕДСТАВА КАК ДА ГО НАПРАВИМ ;( lor4eto7@abv.bg много благодаря
molq vi pomognete mi...trqbva mi proekt4e na kakvato i da e tema.... lor4eto7@abv.bg
помогнете и на мене ,пратете някаква благодаря spiridoncho_91@mail.bg![]()
))))))))))))))))))))))))
изпратете ми някой ако имате, ще ви бъда благодарен - gepov@yahoo.com
Както е тръгнало ще може ли и на мен да ми пратите като пращате и на някой друг. Ще съм много благодарен ! apostolov_91@abv.bg
може ли и на мен да ми подхвърлите един проект да видя за какво става въпрос? благодаря ви предварително - stefito@mail.bg
Извинявам се много, но ще може ли и за мене едно проектче по Свят и личност? Благодаря ви предварително! slladkata@mail.bg