.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    може ли някой да прати и на мен един проект няма значение каква е темата

ето и email: cabon3x@hotmail com
    Благодаря

много ще съм ви благодарна ако ми предложите някоя тема за проект немога да измисля направо съм зациклила

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от DragMeToHell
    много ще съм ви благодарна ако ми предложите някоя тема за проект немога да измисля направо съм зациклила

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Оборудване на фитнес зала в даскалото...btw моята беше такава

аз спецялно съм си избрала тема по която вече работя, но е мн сложна. избрах да си направя проек за КОНЕ И ТУРИЗЪМ сега ме затруднява самата стуктура на проекта, бихте ли ми показали само структората или въобще как да го започна, благодаря ansheto_lovekiss@mail.bg
    ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Абе неможете ли да си свърпите работата само

Някой ще прати ли и на мен един проект по свят и личност, няма значение на каква тема стига да е добре оформен, иначе утре 4 човека ще имаме двойки. Пишете ми на скайп.

проект по свят и личност

трябва ми проект по свят и личност на тема:Отваряне и реализация на фризьорски салон.ако някои е писал на тая тема моля да ми пише на скайпа:sladk0_mini0n4e.благодаря предварително

Помощ :

Здравейте,имам една доста гадна тема по Свят и личност и бих искала да помоля за малко помощ Ако някои има поне малко информация,която може да ми помогне да си напиша есето,ще съм му много благодарна... :P темата е: Може ли да бъде написана ''история на Европа'',както има ''история на България''?... мерси предварително :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си