- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Проект по Свят и Личност...
може ли някой да прати и на мен един проект няма значение каква е темата
ето и email: cabon3x@hotmail com
Благодаря![]()
много ще съм ви благодарна ако ми предложите някоя тема за проект немога да измисля направо съм зациклила
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DragMeToHell
Оборудване на фитнес зала в даскалото...btw моята беше такава![]()
![]()
![]()
![]()
аз спецялно съм си избрала тема по която вече работя, но е мн сложна. избрах да си направя проек за КОНЕ И ТУРИЗЪМ сега ме затруднява самата стуктура на проекта, бихте ли ми показали само структората или въобще как да го започна, благодаря ansheto_lovekiss@mail.bg
ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!
Абе неможете ли да си свърпите работата само![]()
Някой ще прати ли и на мен един проект по свят и личност, няма значение на каква тема стига да е добре оформен, иначе утре 4 човека ще имаме двойки. Пишете ми на скайп.
трябва ми проект по свят и личност на тема:Отваряне и реализация на фризьорски салон.ако някои е писал на тая тема моля да ми пише на скайпа:sladk0_mini0n4e.благодаря предварително![]()
Здравейте,имам една доста гадна тема по Свят и личност и бих искала да помоля за малко помощАко някои има поне малко информация,която може да ми помогне да си напиша есето,ще съм му много благодарна... :P темата е: Може ли да бъде написана ''история на Европа'',както има ''история на България''?...
![]()
мерси предварително
:P