Отговор в тема
 Отговор в тема

Утре ще ходя да си избирам очила за четене(главно ще ги нося вкъщи и пред кпмпютъра)ноо ми стана интересно...ако ви се налага вие да носите очила какви бихте си избрали??Примерно какви ви харесват?какви рамки...шарени,по-нормални??Споделете
ако ми се прецакат ще си зема лещи видях 1 мн готини като очи на котка супер яко
Аз ползвам очила за компютъра без диоптер(7 пласта антирефлекс от едната и от другата страна).Рамките са сребристи.Не ги гледах много,много какви са,нали само в нас ще ги ползвам.

takiva i az sum vijdala i sa strahotni!Първоначално написано от Анонимко
No shtom sa ti samo za 4etene v kushti nqma smisul da nosish leshti,zashtoto malko ili mnogo vse pak tova e 4ujdo tqlo v okoto i ne e hubavo da gi slagash ako nqmash istinska nujda ot tqh!
Akolkoto do ramkite za o4ila,az haresvam tezi koito sa s mnogo tunki ramki i ne obhvashtat cqloto stuklo samo v kraishtata!

аз по принцип требва носа таквиз и имам
ама кой е казал че ги Употребявам
аве както и да е
начиии
мойте са сини,с леки преливащи работи
на армани некфи металнички
и тъй

obojavam da nosa o4ila vupreki 4e gi nosa samo v 4as kato gledam na duskata ili kato gledam tv
imam 2 vida sega ednite sa glazanti sivkavi
drugite sa samo sus gorna ramka srebrista na cvqt
abe vuprosa e da ti stoqt dobre za6toto ne na vseki im otiva
na men naprimer ne mi otivat o4ila s debeli 4erni ramki kolkoto i da mi haresvat
ми аз съм с цайси (с черни рамки са) вече 7 години...отначало ме беше срам и не ги носех, ама сега много си ги обичам, а и така май съм по-готина
едит: тия очила не са специално за комп или само за четене...постоянно съм с тях, а и са фотосоларни (потъмняват във сиво на слънце и на вятър), ще ми е кеф да не съм само аз във форума с цайси
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
не бих си сложила очила,а лещи
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

samo znam,4e ne tqbra da ti povtarqt formata na liceto(nz 6to))

Моите са с тънки рамки, цветът им е леко лилав, с покритие, предпазяащо от вредните лъчи на компютъра /и на телевизора/. Ти сигурно си далекогледа, щом трябва да четеш с очила...
Не на всички очи им понасят лещи..имах един приятел където не може да стои повече от 5 минути с тях и то не защото не иска ами защото очите му правят проблеми!!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Очилата И са само за вкъщи. Какъв е смисълът от лещите?
Гъзария за вкъщиПървоначално написано от `Death`Whore`
Да се фукаме пред мебелите

Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Аз съм чувала, че ако един ден си без лещи, очите ти секретират адски много и е неприятно. По-добре очила.
Tunka ramnka, tumna, moje da ne sa okolo cqlata leshta. Eventoalno fotosolarni

ами аз нося о4ила от около 10 годинки

имала съм о4ила без рамки, 6арени ,бля бля цякжи...сега нося ле6ти ама си имам и о4ила

и са ми мн готинки
с 4ерна рамка с малко 4ербено отстрани абееее