- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kojata na gurba???
Imam ujasen, ujasen problem...po princip kojata mi ne e problemna, no tazi zima po gurba mi se poqviha stra6no mn pup4ici...prosto sa ujasni. Nai lo6oto e 4e sled 2 meseca e bala i az 6te sum s gol grub i ne znam kak da mahna vuprosnoto akne. V li4nata si higiena nqmam kakvo da podobrq, pravq vsi4ko koeto trqbva, polzvam ka4estvena kozmetika, polzvam eksfolianti za tqlo...nooo....Nqkoi imal li e podoben problem i kak se e spravil s nego...
Kazaha mi 4e e hybavo da trugna na solarium...slu4aino znaete li sled kolko vreme se poqvqva efekta ot solariuma...az sum hodila...no posledno hodih minalata godinano ne moga da si spomnq sled kolko vreme zapo4nah da zabelqzvam resultati
Ako imate nqkakvi idei....6te buda mnoooogo blagodarna![]()
Mislq 4e edinstvenoto koeto shte napravi solariuma e da gi prikrie,nqma da gi izlekuva!Otidi na kojen lekar i toi shte ti prepishe nqkakuv krem da gi majesh...ili otidi na kozmetik!
Otidi na kozmetik, toi bi trqbvalo da ti premahne pup4icite.
Oba4e otidi pri nqkoi "po-skupoplaten i klalificiran" kozmeti4en salon, a ne v nai-eftiniq...
Za6toto vednuj na maika mi nqkuf nekaduren kozmetik i razrazni edni pupki o6te pove4e![]()
![]()
Taka 4e vnimavai pri kogo 6te otide6, no nai-dobre otidi!!!
P.P. V kraen slu4ai ako pupkite do balut ti ne se mahnat, si kupi ot nqkoi ot oniq po-skupi "fon-doi-teni za tqlo" (ne znam kak se kazva to4no) i si namaji gurba i ako losionut e ka4estven - 6te moje da zali4i pupkite![]()